A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 12:46 Ο A propos έγραψε: #1 01-05-11 12:46 Mήπως καταλαβαίνει κανείς τα λόγια του τραγουδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 12:59 Η _Ηρώ_ έγραψε: #2 01-05-11 12:59 Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Μου αρέσει που πήρα και Β2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:03 Ο A propos έγραψε: #3 01-05-11 13:03 Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:05 Η _Ηρώ_ έγραψε: #4 01-05-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Catalyst έγραψε: #5 01-05-11 13:27 Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:42 Η Athinoul@91: #6 01-05-11 13:42 καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mήπως καταλαβαίνει κανείς τα λόγια του τραγουδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 12:59 Η _Ηρώ_ έγραψε: #2 01-05-11 12:59 Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Μου αρέσει που πήρα και Β2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:03 Ο A propos έγραψε: #3 01-05-11 13:03 Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:05 Η _Ηρώ_ έγραψε: #4 01-05-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Catalyst έγραψε: #5 01-05-11 13:27 Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:42 Η Athinoul@91: #6 01-05-11 13:42 καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Μου αρέσει που πήρα και Β2! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:03 Ο A propos έγραψε: #3 01-05-11 13:03 Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:05 Η _Ηρώ_ έγραψε: #4 01-05-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Catalyst έγραψε: #5 01-05-11 13:27 Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:42 Η Athinoul@91: #6 01-05-11 13:42 καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:05 Η _Ηρώ_ έγραψε: #4 01-05-11 13:05 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Catalyst έγραψε: #5 01-05-11 13:27 Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:42 Η Athinoul@91: #6 01-05-11 13:42 καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από A propos: Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Catalyst έγραψε: #5 01-05-11 13:27 Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:42 Η Athinoul@91: #6 01-05-11 13:42 καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:42 Η Athinoul@91: #6 01-05-11 13:42 καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι! εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 13:48 Η _Ηρώ_ έγραψε: #7 01-05-11 13:48 Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:05 Η Athinoul@91: #8 01-05-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irw: Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Click για ανάπτυξη... α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο Catalyst έγραψε: #9 01-05-11 14:07 Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η _Ηρώ_ έγραψε: #10 01-05-11 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 1 Μαΐου 2011 στις 18:21 Ο A propos έγραψε: #11 01-05-11 18:21 Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!! Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s Να και ζυριχιακά....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Athinoul@91: #12 02-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. Click για ανάπτυξη... αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια! Αρχική Δημοσίευση από irw: Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 2 Μαΐου 2011 στις 22:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #13 02-05-11 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Athinoul@91: είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!) α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 10:41 Ο A propos έγραψε: #14 06-06-11 10:41 Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91 Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2011 στις 21:36 Η Athinoul@91: #15 08-06-11 21:36 Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από A propos: Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω? δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω! όχι τωρα όμως! το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostis1 Νεοφερμένο μέλος Ο kostis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 21:07 Ο kostis1 έγραψε: #16 08-07-11 21:07 θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2012 στις 17:46 Ο A propos έγραψε: #17 20-03-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kostis1: θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω, πολύ ψηλά (προς τα επάνω) πολύ μικρό Δεν ξέρω τι είναι, αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω... Δεν ξέρω τι είναι, δεν ξέρω τι είναι δεν ξέρω τι είναι, δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι; Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου... Click για ανάπτυξη... Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.