Schwiizertüütsch

• Thread starter Thread starter A propos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

A propos

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα.
Mήπως καταλαβαίνει κανείς τα λόγια του τραγουδιού; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν καταλαβαίνω τίποτα!:(

Μου αρέσει που πήρα και Β2!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! :P

Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!! :P

Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές?:P:P

Αυτά πρέπει να 'ναι ελβετικά, αλλιώς θα σκίσω το πτυχίο μου. :( :P

καλέεεεεεεεεε!!! ηρεμήστε! Ελβετικά είναι!:P εκτός αυτού μην μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα! μοιάζουν λίγο με τα Γερμανικά!:P

Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!:P

Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!:P
α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! :Pα0χ0α0χ0α0χ0αχα!!!

Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. :baby:
:look: :P

α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες! :Pα0χ0α0χ0α0χ0αχα!!!

Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα:P:P

Φαντάσου...... ούτε οι μεταφραστές έχουν ιδέα..... Σαν ξένη γλώσσα τους φαίνεται.......!!!!!

Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen! :P

https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s

Να και ζυριχιακά.......

Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια. :baby:
:look: :P
αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια!:redface:

Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα:P:P
είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!):P
α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! :P

είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!):P
α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα! :P

Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις!:P:P

Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; :(

Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή; :(
αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω?:P δεν ξέρω βέβαια ελβετικά αλλάααα κάτι θα κάνω!:) όχι τωρα όμως! το βράδυ!

θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο...

Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι

Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω,
πολύ ψηλά (προς τα επάνω)
πολύ μικρό

Δεν ξέρω τι είναι,
αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω...

Δεν ξέρω τι είναι,
δεν ξέρω τι είναι
δεν ξέρω τι είναι,
δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι;

Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου...
:)

θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο...

Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι

Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω,
πολύ ψηλά (προς τα επάνω)
πολύ μικρό

Δεν ξέρω τι είναι,
αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω...

Δεν ξέρω τι είναι,
δεν ξέρω τι είναι
δεν ξέρω τι είναι,
δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι;

Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου...
:)

Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back