A propos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει που πήρα και Β2!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Φαντάσου να μην είχε και λόγια δηλαδή!!!!![]()
Χαχαχαχαχα...μα εγώ φταίω?!Τι λέξεις είναι αυτές?

Catalyst
Επιφανές μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες!Όχι,δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!![]()

Catalyst
Επιφανές μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

α0χ0α0χ00αχ00αααααααα!! δεν το νομίζω! έλα Ηρώ παραδέξου το! το weiss το κατάλαβες!α0χ0α0χ0α0χ0αχα!!!
Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα

A propos
Διάσημο μέλος

Über 80 Millionen Menschen in Deutschland können kein Schweizerdeutsch. - Wir helfen!

https://www.youtube.com/watch?v=Aa7uxm5y50s
Να και ζυριχιακά.......
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

αχ0α0χ0α0χ00α0χ0α!!! όταν πάτω το πτυχίο μου μπορείς και επισήμως να με αποκαλείς μεταφράστρια!Αν μας δώσεις πολλαπλής επιλογής για τον τίτλο, ίσως να το βρούμε, κυρία μεταφράστρια.![]()
![]()
![]()

είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!)Χαχαχαχαχα εντάξει λοιπόν το παραδέχομαι....αυτό το κατάλαβα!Αλλά με μπέρδεψε λίγο που δεν είχε το β και είχε τα ss....χαχαχαχα![]()

α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα!

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

είίιιιδες...don't make a mountain out of a molehill! (μην κάνεις την τριχούλα τριχιά!)
α0χ0α0χ0αχ0α πάντως αν το ακούσετε μόνο και δεν βλέπετε τι γράφει είναι ευκολονόητο βρε τέρατα!![]()
Πάλι καλά που το έδωσες και σε μετάφραση γιατί δεν θα καταλάβαινα τι ήθελες να πεις!

A propos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

αααααααααααααααααααααααααααα!!!!! να το...προσπαθήσω?Ακόμα κανείς δεν βρέθηκε να το μεταφράσει; Και όλα τα κομμάτια που έχω από Ελβετία είναι ακαταλαβίστικα δηλαδή;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostis1
Νεοφερμένο μέλος

Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι
Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω,
πολύ ψηλά (προς τα επάνω)
πολύ μικρό
Δεν ξέρω τι είναι,
αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω...
Δεν ξέρω τι είναι,
δεν ξέρω τι είναι
δεν ξέρω τι είναι,
δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι;
Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου...

A propos
Διάσημο μέλος

θα το προσπαθήσω.... αλλά δεν παίρνω και όρκο...
Τίτλος : Δεν ξέρω τι είναι
Το βλέπεις αυτό εκεί πάνω,
πολύ ψηλά (προς τα επάνω)
πολύ μικρό
Δεν ξέρω τι είναι,
αλλά (αυτό) θέλω να το δω.../ θα το δω...
Δεν ξέρω τι είναι,
δεν ξέρω τι είναι
δεν ξέρω τι είναι,
δεν μπορώ να (το) πω, τι είναι;
Λοιπόν, το υπόλοιπο... για σας μην το κάνω και όλο μόνος μου...
![]()
Kαταλαβαίνω. Εξάλλου είναι τρομερά δύσκολη γλώσσα. Ίσως πιο δύσκολη και από τα γερμανικά. Σ' ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.