Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 16:43 Ο Μάρκος Βασίλης: #61 19-08-20 16:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Να φανταστώ διαδικτυακά γίνεται αυτή η εξέταση. Το είχα ακούσει και από μια φίλη μου η οποία είχε έτσι μια τάση στον μηδενισμό των πραγμάτων και έλεγε όλα τα πτυχία είναι για εσωτερική κατανάλωση. Στο τέλος ή διαδικτυακές εξετάσεις από το εκάστοτε πανεπιστήμιο ή IELTS. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εικόνα για την εξέταση, για να πω την αλήθεια, αν και τώρα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές. Επίσης, θυμάμαι σε αίτηση μεταπτυχιακού ότι σου αναγνώριζαν το απαραίτητο επίπεδο γλώσσας χωρίς εξετάσεις αν είχες πρόσφατα άλλον τίτλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) που έγινε σε αυτήν τη γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 16:51 Ο giannhs2001: #62 19-08-20 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Δεν έχω εικόνα για την εξέταση, για να πω την αλήθεια, αν και τώρα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές. Επίσης, θυμάμαι σε αίτηση μεταπτυχιακού ότι σου αναγνώριζαν το απαραίτητο επίπεδο γλώσσας χωρίς εξετάσεις αν είχες πρόσφατα άλλον τίτλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) που έγινε σε αυτήν τη γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν αποφοιτουσα φέτος. Όλα τα όνειρα στα σκουπίδια θα πήγαιναν με την πανδημία. Εύχομαι όταν είναι όντως να αποφοιτησω να μην αποφασίσουν τότε οι ηγέτες να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο Όσο για τα άλλα δε θα γίνει κάτι. Το προπτυχιακό τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα θα γίνει. Τώρα για το Μεταπτυχιακό ευελπιστούμε για τα Αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2021 στις 16:20 Ο Slytherin: #63 14-04-21 16:20 Θα ήθελα να ρωτήσω ένα advanced ή proficiency στα αγγλικά μέσα από τα LRN ή NOCN πόσο εύκολο είναι ; Σίγουρα είναι πιο εύκολο από άλλα όπως πχ TOEIC αλλά και αυτά θέλουν την προετοιμασία. Εχω δεί στο NOCN να παίρνουν proficiency έχοντας near pass σε ένα από τα section οπότε δεν είναι τόσο απλό. Αν εγώ για lower είχα pass στο listening και στο speaking για advanced ή proficiency μπορεί και να κοβόμουν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:17 Ο Scandal έγραψε: #64 23-01-22 22:17 Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:24 Ο Guest 881237: #65 23-01-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Nai to proficiency σε μαθαίνει ειδικό λεξιλόγιο για διάφορα θέματα και κυρίως επίσημο . Τα βασικά τα έχει μάθει κανείς μέχρι το β2 και μπορεί να επικοινωνήσει σε πόλυ καλό επίπεδο . Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Panagiotis849: #66 24-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Να φανταστώ διαδικτυακά γίνεται αυτή η εξέταση. Το είχα ακούσει και από μια φίλη μου η οποία είχε έτσι μια τάση στον μηδενισμό των πραγμάτων και έλεγε όλα τα πτυχία είναι για εσωτερική κατανάλωση. Στο τέλος ή διαδικτυακές εξετάσεις από το εκάστοτε πανεπιστήμιο ή IELTS. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... Δεν έχω εικόνα για την εξέταση, για να πω την αλήθεια, αν και τώρα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές. Επίσης, θυμάμαι σε αίτηση μεταπτυχιακού ότι σου αναγνώριζαν το απαραίτητο επίπεδο γλώσσας χωρίς εξετάσεις αν είχες πρόσφατα άλλον τίτλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) που έγινε σε αυτήν τη γλώσσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2020 στις 16:51 Ο giannhs2001: #62 19-08-20 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Δεν έχω εικόνα για την εξέταση, για να πω την αλήθεια, αν και τώρα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές. Επίσης, θυμάμαι σε αίτηση μεταπτυχιακού ότι σου αναγνώριζαν το απαραίτητο επίπεδο γλώσσας χωρίς εξετάσεις αν είχες πρόσφατα άλλον τίτλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) που έγινε σε αυτήν τη γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν αποφοιτουσα φέτος. Όλα τα όνειρα στα σκουπίδια θα πήγαιναν με την πανδημία. Εύχομαι όταν είναι όντως να αποφοιτησω να μην αποφασίσουν τότε οι ηγέτες να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο Όσο για τα άλλα δε θα γίνει κάτι. Το προπτυχιακό τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα θα γίνει. Τώρα για το Μεταπτυχιακό ευελπιστούμε για τα Αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2021 στις 16:20 Ο Slytherin: #63 14-04-21 16:20 Θα ήθελα να ρωτήσω ένα advanced ή proficiency στα αγγλικά μέσα από τα LRN ή NOCN πόσο εύκολο είναι ; Σίγουρα είναι πιο εύκολο από άλλα όπως πχ TOEIC αλλά και αυτά θέλουν την προετοιμασία. Εχω δεί στο NOCN να παίρνουν proficiency έχοντας near pass σε ένα από τα section οπότε δεν είναι τόσο απλό. Αν εγώ για lower είχα pass στο listening και στο speaking για advanced ή proficiency μπορεί και να κοβόμουν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:17 Ο Scandal έγραψε: #64 23-01-22 22:17 Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:24 Ο Guest 881237: #65 23-01-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Nai to proficiency σε μαθαίνει ειδικό λεξιλόγιο για διάφορα θέματα και κυρίως επίσημο . Τα βασικά τα έχει μάθει κανείς μέχρι το β2 και μπορεί να επικοινωνήσει σε πόλυ καλό επίπεδο . Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Panagiotis849: #66 24-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Δεν έχω εικόνα για την εξέταση, για να πω την αλήθεια, αν και τώρα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές. Επίσης, θυμάμαι σε αίτηση μεταπτυχιακού ότι σου αναγνώριζαν το απαραίτητο επίπεδο γλώσσας χωρίς εξετάσεις αν είχες πρόσφατα άλλον τίτλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) που έγινε σε αυτήν τη γλώσσα. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν αποφοιτουσα φέτος. Όλα τα όνειρα στα σκουπίδια θα πήγαιναν με την πανδημία. Εύχομαι όταν είναι όντως να αποφοιτησω να μην αποφασίσουν τότε οι ηγέτες να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο Όσο για τα άλλα δε θα γίνει κάτι. Το προπτυχιακό τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα θα γίνει. Τώρα για το Μεταπτυχιακό ευελπιστούμε για τα Αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 14 Απριλίου 2021 στις 16:20 Ο Slytherin: #63 14-04-21 16:20 Θα ήθελα να ρωτήσω ένα advanced ή proficiency στα αγγλικά μέσα από τα LRN ή NOCN πόσο εύκολο είναι ; Σίγουρα είναι πιο εύκολο από άλλα όπως πχ TOEIC αλλά και αυτά θέλουν την προετοιμασία. Εχω δεί στο NOCN να παίρνουν proficiency έχοντας near pass σε ένα από τα section οπότε δεν είναι τόσο απλό. Αν εγώ για lower είχα pass στο listening και στο speaking για advanced ή proficiency μπορεί και να κοβόμουν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:17 Ο Scandal έγραψε: #64 23-01-22 22:17 Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:24 Ο Guest 881237: #65 23-01-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Nai to proficiency σε μαθαίνει ειδικό λεξιλόγιο για διάφορα θέματα και κυρίως επίσημο . Τα βασικά τα έχει μάθει κανείς μέχρι το β2 και μπορεί να επικοινωνήσει σε πόλυ καλό επίπεδο . Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Panagiotis849: #66 24-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να ρωτήσω ένα advanced ή proficiency στα αγγλικά μέσα από τα LRN ή NOCN πόσο εύκολο είναι ; Σίγουρα είναι πιο εύκολο από άλλα όπως πχ TOEIC αλλά και αυτά θέλουν την προετοιμασία. Εχω δεί στο NOCN να παίρνουν proficiency έχοντας near pass σε ένα από τα section οπότε δεν είναι τόσο απλό. Αν εγώ για lower είχα pass στο listening και στο speaking για advanced ή proficiency μπορεί και να κοβόμουν.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:17 Ο Scandal έγραψε: #64 23-01-22 22:17 Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:24 Ο Guest 881237: #65 23-01-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Nai to proficiency σε μαθαίνει ειδικό λεξιλόγιο για διάφορα θέματα και κυρίως επίσημο . Τα βασικά τα έχει μάθει κανείς μέχρι το β2 και μπορεί να επικοινωνήσει σε πόλυ καλό επίπεδο . Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Panagiotis849: #66 24-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! ><
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:24 Ο Guest 881237: #65 23-01-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Nai to proficiency σε μαθαίνει ειδικό λεξιλόγιο για διάφορα θέματα και κυρίως επίσημο . Τα βασικά τα έχει μάθει κανείς μέχρι το β2 και μπορεί να επικοινωνήσει σε πόλυ καλό επίπεδο . Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Panagiotis849: #66 24-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Nai to proficiency σε μαθαίνει ειδικό λεξιλόγιο για διάφορα θέματα και κυρίως επίσημο . Τα βασικά τα έχει μάθει κανείς μέχρι το β2 και μπορεί να επικοινωνήσει σε πόλυ καλό επίπεδο .
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2022 στις 15:40 Ο Panagiotis849: #66 24-01-22 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Λοιπόν εγώ ξεκίνησα χθες ECPE Κάποιες λέξεις είναι δύσκολες, αλλά βλέπω πολλές που είναι οι γνωστές απλές του B2 που ξέρουμε σαν μετάφραση, αλλά με άλλη λέξη! >< Click για ανάπτυξη... Εμένα κάτι που με είχε βοηθήσει όταν έδινα το 2017, ήταν ότι η καθηγήτριά μου με έβαζε να μαθαίνω την μετάφραση στα αγγλικά. Δηλαδή, με εξέταζε πχ. πες μου τη λέξη τάδε και εγώ έπρεπε να βρω συνώνυμή της στα αγγλικά. Έτσι, μου έμεναν πιο εύκολα και μάθαινα να ξεχωρίζω τις "επίσημες" λέξεις από τις πιο "ανεπίσημες" του ECCE. Βοηθάει αν το βλέπεις από το companion - δίπλα έχει αντίστοιχη αγγλική μετάφραση.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 01:21 Η Εριφύλη έγραψε: #67 02-09-24 01:21 Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου..
jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:11 Η jellojina: #68 02-09-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Και να μου πείτε λίγο την διαδικασία για το πού πάω να το δηλώσω, τι πληρώνω, τι πρέπει να έχω μαζί μου.. Click για ανάπτυξη... Για το πώς πρέπει να εγγραφείς απλά ακολουθείς τα βήματα που έχουν στην ιστοσελίδα τους (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/how-to-register/). Όμως το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα δώσεις. Εμένα πχ ήταν γύρω στα 210€. Μαζί σου πρέπει να έχεις την ταυτότητα σου και μολύβι, γιατί στο answer sheet που θα γράφεις πρέπει να μπορείς να σβήνεις τα λάθη σου. Το εξεταστικό σου κέντρο μπορεί επίσης να ζητήσει και κάτι έξτρα όπως ένα χαρτί με πληροφορίες για εσένα ως υποψήφιο που σου δίνουν εκείνοι. Τα προφορικά, επίσης, τις περισσότερες φορές είναι σε διαφορετική μέρα απ'τα γραπτά. Τώρα για βιβλία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις θα σου πρότεινα αυτά που έχει γράψει το ίδιο το Cambridge που χρησιμοποιούσαμε και εμείς στο φροντιστήριο (https://www.cambridgeenglish.org/gr/exams-and-tests/proficiency/preparation/). Έχουν και το δικό τους λεξικό. Η ιστοσελίδα τους προσφέρει επίσης και sample tests για να εξασκηθείς, αλλά και να δεις πώς μοιάζει. Η γραμματική δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αφού ξέρεις και καλά αγγλικά δε θα σου είναι θέμα. Στο λεξιλόγιο να δώσεις προσοχή στα phrasal verbs και τις εκφράσεις που πέφτουν πολύ σε ασκήσεις και σε λέξεις που ανήκουν στην ίδια οικογένεια (τύπου interact, interactive, interaction). Με λίγη εξάσκηση θα τα πας μια χαρά και αν έχεις κάποια άλλη απορία ρωτά ελεύθερα. Καλή επιτυχία
Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:05 Ο Paladin έγραψε: #69 02-09-24 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σκέφτομαι τον Μάιο να πάω να το δώσω να τελειώνει κι αυτό.. το Cambridge σκέφτομαι! Ξέρετε κάποια καλά λεξικά ή βιβλία γενικότερα που βοηθάνε; Click για ανάπτυξη... το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:06 Η Εριφύλη έγραψε: #70 02-09-24 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Entropy24 giannis06 ck_chrysiis jellojina Aris_PaP09 Zorze Paladin AggelikiGr iew constansn sofia07 Φινεύς Praxis Εριφύλη charmander katia.m Unboxholics george777 theti1da Hecticism Joji Albert.123 Earthquake 123 woasibe GeorgePap2003 gegeorgiou90 panaman giorgos5002 phleidhs Alessandra Eliza Helen06 Angie15 phoni Scandal Don25 Fofifofi78 Mariahj stergios191919 New member xakounaamatata Nina-nana alsatus George9989 Panagiotis849 jims Dionyshs1 Dora140303 Memetchi Lia 2006 fockos margik George_dr Nala giannhs2001 Αναστασία197 marakiloveee Mammy Nun hirasawayui ggl Miranda32 Giii Κασσιόπη ΨΑΡΑΚΙ1993 StargazerLily indecisive Slytherin St11 natalix Viedo T C SlimShady Eua5 #LoveMaths Ευθυμος g_i_a_n_n_i_s_ marianna04 eri548 Mukumbura Κασανδρα Kostis-Palamas Robin22 χημεια4λαιφ stefan Ggpg Rene2004 Μάρκος Βασίλης fmarulezkd Nefeloula Κλημεντίνη uni77 Steffie88 nucomer NightOwl ΘανάσοςG4 J.Cameron cynzp roud tsiobieman Intravenous_drug igeorgeoikonomo Kostakis45 fearless nick 3484 cel123 Serotonin Stelios725 Annaaa345667 Dr House Αριάνα123 Vasilis2000kak den antexw allh apotyxia Giorno Ermioni89 Unseen skygge tasoss ChristosV21 sofia! Δημήτρης Ρ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paladin: το κεμπριτζ είναι δύσκολο(πολύ) αλλά αν νομίζεις ότι το έχεις πάνε γιατί όχι Click για ανάπτυξη... Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο..
Paladin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:12 Ο Paladin έγραψε: #71 02-09-24 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δύσκολη για εμένα είναι η γραμματική. Γενικά, μιλάω άπταιστα, μπορώ να πω.. Αλλά εντάξει δεν θέλω να παιδευτώ κιόλας γιατί βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο.. Click για ανάπτυξη... αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.468 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η Εριφύλη έγραψε: #72 02-09-24 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας
Αρχική Δημοσίευση από Paladin: αν είναι μόνο η γραμματική είσαι εντάξει εγώ ας πούμε έχω θέματα με reading,writing και γραμματική Από κει και πέρα θα σου προτείνει και η καθηγήτρια σου αφού πρώτα σε κάνει δοκιμαστικό Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν το θέλω για κάτι, έτσι για να υπάρχει. Αλλά τώρα που έμαθα το TOEIC μια χαρά, εκεί θα πάω με μηδέν διάβασμα κιόλας