Ναι, καταλαβαίνω το να έχεις και άλλα που θέλεις να κάνεις απλά όπως το βλέπω, μάλλον δεν θα σε καλύψει το C2 όταν θα το θέλεις (θα έχει λήξει). Σε αυτό το σημειό να πω πως δεν ξέρω σε τι υποτροφίες και για που στοχεύεις, αλλά αν έχεις σκοπό να πας κατευθείαν και να κάνεις αίτηση ενώ είσαι ακόμα φοιτητής (να τελειώσεις δλαδή Ιούνιο στα 4 χρόνια και να πας Σεπτέμβρη) θα σε δεχτούν υπό όρους (πρακτιά τον όρο να έχεις όντως τελειώσει όταν θα ξεκινήσει το πρόγραμμα και ίσως να τελειώσεις και με κάποιο συγκεκριμένο μ.ο. ) και έχω ακούσει από γνωστούς μου που τους δέχτηκαν υπό όρους, πως δεν μπορούσαν να κάνουν αίτηση για υποτροφία υπό αυτές τις συνθήκες. Κάποιες υποτροφίες ήθελαν να έχεις ήδη πτυχίο/να σε έχουν δεχθεί κανονικά κτλ. Νομίζω πως και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβεις υπόψη/ να το ψάξεις (το λέω με κάποια επιφύλαξη καθώς δεν είναι κάτι που γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά από πράγματα που μου έχουν μεταφέρει). Τουλάχιστον αυτό θα ισχύσει σε χώρες που είναι νωρίς οι αιτήσεις όπως π.χ. Αγγλία. Το γράφω αυτό γιατί μου φαίνεται πως έχεις στο μυαλό σου να τελειώσεις στα 4 χρόνια και να φύγεις κατευθείαν και με υποτροφία.
Οπότε δες όλες τις παραμέτρους και αν δεις πως δεν μπορεί να σε καλύψει για όταν το θες, μπορείς είτε να αναδιαμορφώσεις το πλάνο (να αλλάξεις πχ να βάλεις νωρίτερα τα ιταλικά τα γερμανικά ώστε να δώσεις πιο μετά αγγλικά) είτε να το αποδεχτείς πως δεν θα σε καλύψει, και να δώσεις τον Μαιο του 21 που θες(είτε Cambridge αν είσαι σίγουρος, είτε Μίσιγκαν που είναι πιο εύκολο για να είσαι πιο σίγουρος) και μετά αν είναι για IELTS.