Ενώ εσύ ας πούμε έχεις γερά θεμελιωμένο επιστημονικό υπόβαθρο για να στηρίξεις όσα λες. Bullshit. Μόνο κάτι καραεπικλησάρες στο συναίσθημα βλέπω, γράφουμε κι ΟΕΦΕ το πρωί.
1. το αν κάποιος έχει επιστημονικό υπόβαθρο φαίνεται από τα λεγόμενά του...
2. για την επίκληση στο συναίσθημα, το ήθος του αντιπάλου κτλ...θα απαντήσω πιο κάτω...
Μια και μιλάμε για επιστήμες πάντως, έχουμε από καιρό απαλλαχτεί από την ύπαρξη ψυχής ή την ανάγκη της whatsoever. Πίστευε ό,τι θέλεις εσύ αλλά μη μπλέκεις άσχετα πράγματα και κυρίως μη λες ότι επιχειρηματολογείς. Γιατί δεν.
Το μόνο που κάνεις και στα δύο μηνύματά που διάβασα είναι να μπλέκεις συναισθηματική φόρτιση με random facts. Δεν το 'χω σκεφτεί το θέμα προσωπικά, έτσι, κι ούτε το 'χω ψάξει για να ξέρω αν αυτά που λες είναι σωστά. Νομίζω όμως πως μέχρι στιγμής δεν έχεις πει και πολλά ενώ το χειρότερο είναι πως κάνεις ό,τι κατηγορείς. Μη συμβουλεύεις τους άλλους τουλάχιστον, όχι προτού δεις αντικειμενικά ό,τι γράφεις.
1. "άσχετα πράγματα"...γιααα βοήθησε λίγο
2. δεν είχα σκοπό να επιχειρηματολογήσω απλώς είπα την άποψή μου
3.αφού λοιπόν δεν γνωρίζεις κάτι πάνω στο θέμα κράτα τουλάχιστον μια ουδετερότητα και σταμάτα να κάνεις ανάλυση του ύφους και των τεχνικών που χρησιμοποιώ...
4.τι από αυτά που κατηγορώ κάνω?
5. το "πολλά" είναι σχετικό
6.καμία συμβουλή δεν έδωσα...βλέπεις να λέω κάντε εκείνο και όχι το άλλο?
και τέλος, το ότι χρησιμοποίησα επίκληση στο συναίσθημα ήταν επειδή μου βγήκε αυτόματα...καμία πρόθεση δεν είχα ούτε εσένα να πεισω που προφανώς απλώς επισκέπτης ήσουν ούτε να καθοδηγήσω ήθελα! αυτό που πιστεύω το είπα και τέλος!
το συναίσθημα, η ψυχή αλλά και η λογική που ανέφερε παραπάνω ο anthony είναι ιδιότητες του ανθρώπου...αν δεν αισθάνεσαι δεν είσαι άνθρωπος, είσαι απλώς ζωο που υπάρχεις για να ικανοποιείς τις όποιες ανάγκες σου για ζωή...
σε τέτοια θέματα ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ είναι αυτό που μετράει πάνω απ'ολα για εμένα γιατί τα τραύματα από την έκτρωση είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και επειτα σωματικά.
μόνο κοπέλες που έχουν μπει στην διαδικασία μπορούν να εκφέρουν άποψη..εμείς είμαστε απλώς οι γαρνιτούρα!
για αυτό φιλοσοφίες, εξυπνάδες, χιουμοράκι κτλ...ας τα αφήσουμε καλύτερα (γενικά μιλάω)
ευχαριστώ!