εισαι υποχρεωμενος να αναγνωρισεις το παιδι, και αυτο σου δημιουργει ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, καποιες ευθυνες. απ'οσα παραθετω πιο πανω, δεν εισαι διατεθιμενος να αναλαβεις καποια ευθυνη.
το γεγονος οτι αναφερεσαι στις αποψεις των αλλων με εντελως ατεκμηριωτες αποψεις και τις αναφερεις ως βλακωδεις, ηλιθιες, κτλ κτλ μονο εσενα εκθετει. κανεναν αλλο
μαθε οτι η εκτρωση προκαλει προβληματα ορμονικα, σωματικα και ψυχολογικα. αν δεν εισαι σε θεση να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου, τοτε μην κανεις σεξ μεχρι να νιωσεις ετοιμος, είτε στα 16, είτε στα 18.
θεσμικα και μονο, ο ανθρωπος αποκτα δικαιωμα ψηφου στα 18. αυτο δε σημαινει οτι ενας ανθρωπος 14 χρονων δε μπορει να ειναι πιο ωριμος απο οτι ενας αλλος 18 χρονων. υπ οψην, το δικαιωμα του εκλεγεσθαι καποιος το αποκταει μετα τα 25 ετη. αλιμονο, οι ανθρωποι αλλαζουν, αλλα ειναι ατοπο το να αναφερεις οτι "μη μιλας τωρα γιατι στα 18 σου θα εχεις αλλη αποψη", γιατι δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα εχει διαφορετικη αποψη. επειδη ειναι η τριτη φορα που γραφω το ιδιο πραγμα, πραγματικα ελπιζω να το καταλαβεις
Υ.Γ. πολλα "μεγαλα κοριτσακια" ειναι κατα της εκτρωσης
Υ.Γ. για να μην εχεις μανια καταδιωξης, δεν εχω λογο να στην "μπω".
εχω καλυτερα πραγματα στη ζωη μου απο το να κυνηγαω ενα ατομο σε ενα φορουμ