Όποιος θεωρεί ένα παιδί πρόβλημα...θα του άρεσε να το θεωρούσαν εκείνο;Eftychialou θα ήθελες οι γονείς σου πριν καν σε γνωρίσουν να σε αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα;
Η γνώμη μου είναι ότι όταν προχωράς μια σχέση με κάποιον πρέπει να είσαι απολύτα συναισθητοποιημένη του τι κάνεις, ποιες είναι οι συνέπειες και φυσικά δεν παίζουμε με τα θέματα.Κάθε φορά που πάμε να κάνουμε κάτι τέτοιο να έχουμε στο μυαλό μας "κι αν...?"!Και στην τελική δε γίνεται ρε παιδιά να πηγαίνουμε με 298402843028 άντρες στη ζωή μας!Δηλαδή σε πόσους να χαρίσουμε την καρδιά μας?σε πόσα κομμάτια να τη σπάσουμε;Και στην τελική, πόσοι να μας δουν...χωρίς ρούχα;Τον έρωτα/σεξ τον έχω άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια...
Στην περίπτωση του βιασμού να το μεγαλώσει το παιδί ή η 12χρονη ή η μητέρα της.Αν έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό θα σου δώσει τη δύναμη Εκείνος, κι όλα!Εξάλλου υπάρχουν και τα σχολεία 2ης ευκαιρίας!
Όσο για κάποιες άλλες περιπτώσεις (πχ.παιδί με σύνδρομο down,κλπ,κλπ) δεν το ρίχνεις, κατ'εμέ!γιατί φαντάζεσαι να απέβαλες?γιατί να φορτωθεις ένα φόνο!αλλά πέραν τούτου!Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει θαυμάσει μητέρα τέτοιου παιδιού;Και νιώθουν τόση περηφάνια, τόση ευτυχία...Και καλά κάνουν!
Ανευθυνότητα ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, είναι να το κάνεις με κάποιον που δε θεωρείς ότι θα μπορούσες να μοιραστείς την υπολοιπη ζωή σου μαζί του, δε νιώθεις δικιά του και μόνο δικιά του...