Ναι ρε παιδιά , αποχή από την απόλυτη σεξουαλική επαφή
Δεν μπορώ να ακούω 15χρονα και 16χρονα να σου έχουν και απαίτηση στον έρωτα
Δηλαδή ήμαρτον
Σε αυτές τις ηλικίες μόνο απορία υπάρχει και όχι πραγματική ανάγκη
Και δεν υπάρχει 15χρονο και 16χρονο που να έλυσε την απορία του σε αυτή την ηλικία και αργότερα να μη το μετάνιωσε
Διότι όταν έρθει η αληθινή αγάπη , ο άνθρωπος που πραγματικά αξίζει να μοιραστείς μια ολόκληρη ζωή , τότε θα σκεφτείς πόσο πολύ θα ήθελες η πρώτη σου φορά να ήταν με αυτόν τον άνθρωπο
Και δεν μπορώ να διαβάζω για οίκους ανοχής κτλπ
Αν υπήρχαν οίκοι ανοχής με άντρες που δεν θα μπορούσαν να τεκνοποιήσουν θα σας άρεσε να πηγαίναν οι γυναίκες ?
Τι εντύπωση θα σχηματίζατε άραγε ?
Γιατί οι κοπέλες να πρέπει να αποδεχθούν ότι ο φίλος τους έχει ορμές και πάει σε οίκο ανοχής ?
Και γιατί θα πρέπει να της ασκηθεί ψυχολογική βία από το φίλο της ?
Κλασσική περίπτωση "Αν δεν κάνουμε έρωτα θα χωρίσουμε"
Σώπα ρε φίλε ........ τι μας λες ....... τόσο με σέβεσαι ? τόσο με εκτιμάς ? τι είμαι ? η εκτόνωσή σου ?
Φτάσαμε πια σε ένα σημείο που το σεμνό και το μετρημένο το θεωρούμε "ντροπή"
Και δεν θεωρούμε "ντροπή" αυτά που έχουν γίνει "αυτονόητα"
Ε δεν είναι λοιπόν "αυτονόητο" ότι δύο άνθρωποι νέοι όταν έχουν σχέση θα πρέπει να ολοκληρώσουν κι όλας
Αν θέλουν , τότε να είναι από πριν σίγουροι ότι θα αναλάβουν τις συνέπειες
Και τις ψυχολογικές και τις σωματικές
-----------------------------------------
εγω μολις τωρα ψηφισα.εγω υποστηριζω την αποψη "υπερ αλλα κατω απο ορισμενες συνθηκες"
Οταν κάποιος σκοτώσει κάποιον άνθρωπο
Είτε το έκανε από άμυνα , είτε το έκανε από φόβο είτε το έκανε από πάθος είτε από μίσος είτε από τρέλα είτε από ατύχημα , είτε από απροσεξία είτε είτε είτε είτε ...... το αποτέλεσμα δεν αλλάζει
Ο άνθρωπος αυτός είναι νεκρός
Και το χειρότερο είναι ο τόπος που διαπράτεται η δολοφονία αυτή
Η ίδια η κοιλιά της μάνας
Το μόνο που αλλάζει ανάλογα τις συνθήκες είναι η βαρύτητα στη καρδιά που νιώθει η μάνα μετά από αυτή τη πράξη
Ο Θεός να φυλάει τις κοπέλες όλου του κόσμου να μην παρασυρθούν από κανέναν και να νομίσουν πως η έκτρωση δεν είναι κάτι κακό, όποιος και να'ναι αυτός , είτε γονείς , είτε φίλος , είτε γνωστοί , είτε ξένοι