Θα συμφωνήσω με πολλούς που είπαν ότι με την έκτρωση σκοτώνεις μια ψυχούλα..έναν αθώο ''μικρό'' άνθρωπο, που από κάποιο λάθος,(αν και δεν θα ήθελα να το αποκαλώ έτσι)ένα ζευγάρι θα το φέρει στη ζωή..
Με την έκτρωση είμαι και υπερ και κατά..
Υπερ είμαι σε περιπτώσεις, σημαντικές. Όπως αν έχει υπάρξει κάποια διάγνωση, και το έμβρυο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα,ή υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της μητέρας..
Κατά είμαι γιατί πολλά ζευγάρια το έχουν σαν την πλέον εύκολη λύση... ότι δήθεν αν μείνει η κοπέλα έγκυος, δεν έγινε και τίποτα, μπορούμε να κάνουμε έκτρωση... Δεν είναι έτσι! Και πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις απορώ για τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι..αλλά είναι και η προσωπική άποψη του καθενός.. Δεν είναι εύκολη μια έκτρωση.Ειδικά για μια γυναίκα..να ''σκοτώνει'' το άλλο της μισό, ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα της... Οι δικαιολογίες τύπου: ξεχάσαμε το προφυλακτικό, ή δεν θέλαμε και κάτι τέτοια της θεωρώ πλέον άχρηστες αφού ζούμε σε μια εποχή που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη ενημέρωση γύρω από τέτοια ζητήματα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.