Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoeyGolfi
Νεοφερμένο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

έχει διαφορά. έστω ότι είναι τρία στάδια πριν το ζυγωτό->ζυγωτό (και έμβρυο)->νεογέννητο. αυτός θεωρεί φόνο στην σειρά μετά το ζυγωτό. Το να πας εσύ ποιο πίσω λοιπόν δεν απορρίπτει αυτό που λέει. Είναι απλά μια εξυπνάδα χωρίς νόημα. Ας το συνεχίσω: Αν το δούμε έτσι και οι χυλόπιτες που τρώμε δεν αφήνουν να γίνει μια ζωή, άρα είναι φόνος!Αν το δουμε ετσι και οι προφυλαξεις στη διαρκεια της επαφης δεν αφηνουν να γινει μια ζωη, αρα ειναι φονος!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Αλλα οι εκτρωσεις δεν ειναι παντα η καλυτερη και ευκολοτερη λυση!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι λες ρε... εγώ είμαι υπέρ... σιγά μην θέλω η γυναίκα μου να γεννήσει παιδί άλλου... ωχ τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θέλω καν να με απατήσει... αλλά γενικά δεν θεωρώ σωστό οποιοσδήποτε άντρας να μεγαλώνει παιδί άλλου... λίγος εγωισμός ρε παιδιά...Νομίζω ότι οι περισσότεροι άντρες (από ότι είδα και εδώ) είναι κατά.

kel12
Νεοφερμένο μέλος

hurricane
Διάσημο μέλος

είμαι κατά της έκτρωσης.
πιστεύω πως πάντα υπάρχει εναλλακτική...
ακόμα και στις περιπτώσεις βιασμού που λέτε, κλπ.
θεωρώ ότι είναι δίλημμα μόνο στην περίπτωση του "ή η μάνα θα ζήσει ή το παιδί" που δεν το εύχομαι σε κανένα.
αλλά και πάλι... σκεφτείτε να ήσασταν στην άλλη πλευρά... να ακούγατε τους άλλους να αποφασίζουν να σας σκοτώσουν...

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Παρόλα αυτά ακόμα είμαι υπέρ σε ορισμένες περιπτώσεις....
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

είμαι κατά των αμβλώσεων γιατί όποιες και να είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα έμεινε έγκυος, η άμβλωση δεν πάυει να είναι φόνος...
ΟΚ!!Τοτε ολοι να γεννανε παιδια που δεν τα θελουν,που τα εχουν παρατημενα να ζουν με στερησεις και που τα κακομεταχειριζονται με αποτελεσμα να ζουν μεσα στη δυστυχια....Αυτο ειναι προτιμοτερο δηλαδη;;;

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

γιατί να ζήσει μέσα στην δυστυχία? Ίσα ίσα τότε θα εκτιμήσει την ζωή του άμα ήξερε ότι θα εκτρωθεί. όσο για το οικονομικό μπορούσε να ξελάσπωνε.... είναι μαλακία να λες για ένα άτομο εσύ ότι θα ζούσε δυστυχισμένα, πως μπορείς και κρίνεις εκ των υστέρων? Εγώ πιστεύω ότι από την στιγμή που θα ζούσε, θα ζούσε και την ευτυχία του να ζεις. Πάνω στην τελευταία ερώτηση μπορούμε να ρωτήσουμε κακομεταχειρισμένα παιδιά αν θέλουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους επειδή τα κακοποιούσαν όταν ήταν μικρά. Τι πιστεύεις ότι θα απαντήσουν?ΟΚ!!Τοτε ολοι να γεννανε παιδια που δεν τα θελουν,που τα εχουν παρατημενα να ζουν με στερησεις και που τα κακομεταχειριζονται με αποτελεσμα να ζουν μεσα στη δυστυχια....Αυτο ειναι προτιμοτερο δηλαδη;;;

Gate4
Επιφανές μέλος

και εγω το χω δει αυτο :/πφφφ δείτε αυτό... και μην δώσετε σημασία στις μαλακίες που λέει στο τέλος
το καιμενουλι

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι λες ρε... εγώ είμαι υπέρ... σιγά μην θέλω η γυναίκα μου να γεννήσει παιδί άλλου... ωχ τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θέλω καν να με απατήσει... αλλά γενικά δεν θεωρώ σωστό οποιοσδήποτε άντρας να μεγαλώνει παιδί άλλου... λίγος εγωισμός ρε παιδιά...![]()
Ναι...Εγώ δεν το εννοούσα έτσι.Δεν είπα για εγωισμό.Διαφωνώ τελείως με αυτά που λες και τα θεωρώ λάθος...Εγώ μίλησα π.χ. για βιασμό, όπου πολλοί(άντρες) λένε ότι πρέπει να το κρατήσει γιατί σκοτώνεις μια ζωή κλπ... Δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρεθούνε σε αυτή τη θέση οπότε δεν πρέπει να σκέφτονται μόνο με φόντο το μαύρο και το άσπρο...
miro2
Δραστήριο μέλος

Ναι...Εγώ δεν το εννοούσα έτσι.Δεν είπα για εγωισμό.Διαφωνώ τελείως με αυτά που λες και τα θεωρώ λάθος...Εγώ μίλησα π.χ. για βιασμό, όπου πολλοί(άντρες) λένε ότι πρέπει να το κρατήσει γιατί σκοτώνεις μια ζωή κλπ... Δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρεθούνε σε αυτή τη θέση οπότε δεν πρέπει να σκέφτονται μόνο με φόντο το μαύρο και το άσπρο...
ορίστε??

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ μίλησα π.χ. για βιασμό, όπου πολλοί(άντρες) λένε ότι πρέπει να το κρατήσει γιατί σκοτώνεις μια ζωή κλπ... Δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρεθούνε σε αυτή τη θέση οπότε δεν πρέπει να σκέφτονται μόνο με φόντο το μαύρο και το άσπρο...
Εννοεί ότι ένας άντρας δεν θα βρεθεί ποτέ στη θέση του να μείνει έγκυος από βιασμό και να μπει στο δίλημμα του θα κρατήσει-δεν θα κρατήσει το παιδί (βλ. και τι bold-άρησα). Και φυσικά ένας βιασμός είναι τραγική εμπειρία και για τα 2 φύλα.ορίστε??αν ένας βιασμός είναι άσχημος για μια γυναίκα, για έναν άντρα είναι κάτι που δε θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ..είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σου (ειδικά το κομμάτι σε bold)...χίλιες φορές λοιπόν μια εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα παρά αυτό...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Τονίζω γιατί ψήφισα υπό κάποιες συνθήκες:
ΜΟΝΟ εάν η γυναίκα που είναι έγκυος θελήσει να κάνει έκτρωση πρέπει να γίνεται η έκτρωση, και καμία πίεση από κανέναν (ΟΥΤΕ τον πατέρα) δεν πρέπει να υπάρχει για να της αλλάξει γνώμη.
Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ φόνο.
Δεν έχει συνείδηση το έμβρυο.
Δεν καταλαβαίνει ότι ο άλλος θα το σκοτώσει, και ούτε και θα το πάρει ποτέ χαμπάρι.
Κι άμα πονάει, στα παπάρια μου, τα γουρούνια στον Ιφαντή που τα πάνε για σφαγή θα με νοιάξει αν θα τα πονέσουν; Αφού θα πεθάνουν!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

πφφφ δείτε αυτό... και μην δώσετε σημασία στις μαλακίες που λέει στο τέλος
ρε σεις,
ένα μερικών μηνών έμβρυο δεν έχει αναπτύξει καν το νευρικό του σύστημα
πως δηλαδή νοιώθει τον πόνο;

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.