Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

...και πατέρα.
Οχι.
Ο πατερας μπορει ανετα να την κανει σαν κοτα.'-.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αυτό το ηλίθιο ένστικτο της μητέρας.Όχι,η μητέρα.
Ψυχολογικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Οχι.
Ο πατερας μπορει ανετα να την κανει σαν κοτα.'-.-
Ακριβώς.
Όπως και να' χει, η έκτρωση δεν είναι ''ναι'' ή ''όχι''. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους, με τις καταστάσεις και πάνω απ' όλα με την μέλλουσα, ή μη, μητέρα.[/B]
Η έκτρωση είναι θέμα και των δύο. Μιλάμε πάντα για ισοροπημένες σχέσεις. Είναι και θέμα του πατέρα λοιπόν. Άλλο τι μπορεί να κάνει που λες, και άλλο ποιο είναι το σωστό για εκείνον, για την σύντροφο, και την ζωή του(ς).
-----------------------------------------
Ναι αυτό το ηλίθιο ένστικτο της μητέρας.![]()
Άσχετο το ένστικτό, με τις ψυχολογικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η μητέρα μετά από μια έκτρωση.
indrilgon
Νεοφερμένο μέλος

Που χάρις σε αυτό ζεις σήμερα…Ναι αυτό το ηλίθιο ένστικτο της μητέρας.![]()

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, γενικά ηθικά και θρησκευτικά κολλήματα που μπορεί να έχει κάποιος, αυτή η λογική «ψυχούλα είναι μωρέ» κ.τ.λ.

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αααα δηλαδή τα παιδιά χωρίς μανάδες πεθαίνουν?Που χάρις σε αυτό ζεις σήμερα…
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, γενικά ηθικά και θρησκευτικά κολλήματα που μπορεί να έχει κάποιος, αυτή η λογική «ψυχούλα είναι μωρέ» κ.τ.λ.![]()
Και είχα μια εντύπωση οτι έχει να κάνει με τα ένστικτα της μητέρας.Μάλλον θα κάνω λάθος.
Johnsonb
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είμαι υπέρ,αλλά σε μερικές περιπτώσεις πρέπει.
Τώρα άμα η άλλη είναι 13-14-15-16-17,το παιδί της έλειπε...
indrilgon
Νεοφερμένο μέλος

Όχι καλό μου εννοούσα ότι αν δεν έχει η άλλη όρεξη να γεννήσει πεθαίνουν.Αααα δηλαδή τα παιδιά χωρίς μανάδες πεθαίνουν?
Και είχα μια εντύπωση οτι έχει να κάνει με τα ένστικτα της μητέρας.Μάλλον θα κάνω λάθος.
Πάντως γενικά δεν είναι μόνο αυτό, πολλές περιπτώσεις υπάρχουν που η κοπέλα δεν το θέλει. έχω γνωστούς που αυτή ήθελε να τα ρίξει ο φίλος της δεν ήθελε, αυτή το έριξε τελικά εννοούσα ήταν στο τέταρτο(!) Και αυτός την χώρισε.
Μην ου πεις ότι είχε και αυτός μητρικό ένστικτο.

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρε καλή μου .Αυτός ήταν μοναχοπαίδι,ο γνωστός σου.Όχι καλό μου εννοούσα ότι αν δεν έχει η άλλη όρεξη να γεννήσει πεθαίνουν.
Πάντως γενικά δεν είναι μόνο αυτό, πολλές περιπτώσεις υπάρχουν που η κοπέλα δεν το θέλει. έχω γνωστούς που αυτή ήθελε να τα ρίξει ο φίλος της δεν ήθελε, αυτή το έριξε τελικά εννοούσα ήταν στο τέταρτο(!) Και αυτός την χώρισε.
Μην ου πεις ότι είχε και αυτός μητρικό ένστικτο.![]()
indrilgon
Νεοφερμένο μέλος

Έχει δυο αδελφές βασικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Βρε καλή μου .Αυτός ήταν μοναχοπαίδι,ο γνωστός σου.

Για εξήγησε μας πως ακριβώς το βλέπεις να καταλάβουμε κιόλας που συγκλίνουμε και που αποκλίνουμε.

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ,του άρεσε που είχε αδέρφια και για αυτό ήθελε να κάνει πολλά παιδιά.Δεν με νοιάζει να πεθάνει κανένα έμβρυο,δεν έχω πρόβλημα να κάνω εγώ την έκτρωση προκειμένου να συνεχίσει η ζωή του κοριτσιού φυσιολογικά.Έχει δυο αδελφές βασικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Για εξήγησε μας πως ακριβώς το βλέπεις να καταλάβουμε κιόλας που συγκλίνουμε και που αποκλίνουμε.![]()

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Είναι ,του άρεσε που είχε αδέρφια και για αυτό ήθελε να κάνει πολλά παιδιά.Δεν με νοιάζει να πεθάνει κανένα έμβρυο,δεν έχω πρόβλημα να κάνω εγώ την έκτρωση προκειμένου να συνεχίσει η ζωή του κοριτσιού φυσιολογικά.![]()
Τι διαφορά έχει το έμβρυο από το νεογέννητο; Το βρέφος 2ωρών;
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ένα είναι έμβρυο και το άλλο νεογέννητο ότι διαφορά έχει και το αβγό πριν το βγάλει η κλώσα με το αβγό αφού το βγάλει η κλώσα.Τι διαφορά έχει το έμβρυο από το νεογέννητο; Το βρέφος 2ωρών;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

indrilgon
Νεοφερμένο μέλος

Το ξεφτιλίζουμε τώρα, φυσικά και έχει διάφορα. Το ένα είναι νόμιμο και το άλλο παράνομο. Προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει.Τι διαφορά έχει το έμβρυο από το νεογέννητο; Το βρέφος 2ωρών;

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλύτερα να μην μιλάς κι εσύ!Το ξεφτιλίζουμε τώρα, φυσικά και έχει διάφορα. Το ένα είναι νόμιμο και το άλλο παράνομο. Προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει.![]()

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ένα είναι έμβρυο και το άλλο νεογέννητο ότι διαφορά έχει και το αβγό πριν το βγάλει η κλώσα με το αβγό αφού το βγάλει η κλώσα.
Εγώ πάντως βρίσκω τον παραλληλισμό πολύ καλό

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

indrilgon
Νεοφερμένο μέλος

Η ηθική διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, και μόνο αυτή η σκέψη που έκανες θα έπρεπε να σε προβληματίσει, γιατί όπως οι ομοφυλόφιλοι πάλεψαν για αυτό, υπήρξαν γυναίκες που πάλεψαν για το δικαίωμα τους να κάνουν έκτρωση. Άσχετο αν τώρα σε κάποιες περιπτώσεις γίνετε κατάχρηση του δικαιώματος ης βάρος τους (πχ κινά και Ινδία που πόλοι ρίχνουν τα κορίτσια)Ηθικά ρωτάω την διαφορά. Κάποτε και ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων δεν ήταν νόμιμος.

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον δεν θα πρόσεξε ότι είπα κλώσα,και όχι κόταΕγώ πάντως βρίσκω τον παραλληλισμό πολύ καλό![]()

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχει άλλο θέμα αν θες μην βγαίνεις οφφ.
Μάλλον δεν θα πρόσεξε ότι είπα κλώσα,και όχι κότα![]()
Οι κότες δεν κάθονται στα αυγά τους για να κάνουν πουλάκια

Μόνο οι κλώσες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.