Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:59 Η Devina έγραψε: #21 31-12-08 18:59 Αφού έχεις την ευκαιρία να εξασκείς πολλά πράγματα συγχρόνως το κάνεις. Σέβομαι αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο Shadowfax: #22 31-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Τα βιντεοπαιχνίδια για την αποχαύνωση είναι. Αν θέλετε να χοροπηδάτε και να κουνιέστε, μην το κάνετε μπροστά στην τηλεόραση, βγείτε έξω. Κάθε πράμα στη δουλειά του, μην τα μπλέκουμε όλα. Click για ανάπτυξη... Υou miss a critical point here. Σκοπός των παιχνιδομηχανών και κατ' επέκταση των παιχνιδιών είναι η διασκέδαση, η οποία είναι κάτι άκρως προσωπικό. Άλλος λοιπόν τη βρίσκει με το να ''αποχαυνώνεται'' όπως λες και άλλος με το χορό μπροστά από την τηλεόραση. Ίσως έχεις εν μέρει δίκιο σε αυτό που λες αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να διασκεδάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ombaios Νεοφερμένο μέλος Ο μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Ο ombaios έγραψε: #23 10-01-09 13:07 playstasion 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Ο Orestes έγραψε: #24 10-01-09 17:06 Playstation = Metal Gear solid + Gran Turismo. Άρα είναι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 11:45 Ο yozerehs έγραψε: #25 24-01-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από marios4: playstasion 4ever Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Ο West_Emperor: #26 24-01-09 14:20 Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού έχεις την ευκαιρία να εξασκείς πολλά πράγματα συγχρόνως το κάνεις. Σέβομαι αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Ο Shadowfax: #22 31-12-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Τα βιντεοπαιχνίδια για την αποχαύνωση είναι. Αν θέλετε να χοροπηδάτε και να κουνιέστε, μην το κάνετε μπροστά στην τηλεόραση, βγείτε έξω. Κάθε πράμα στη δουλειά του, μην τα μπλέκουμε όλα. Click για ανάπτυξη... Υou miss a critical point here. Σκοπός των παιχνιδομηχανών και κατ' επέκταση των παιχνιδιών είναι η διασκέδαση, η οποία είναι κάτι άκρως προσωπικό. Άλλος λοιπόν τη βρίσκει με το να ''αποχαυνώνεται'' όπως λες και άλλος με το χορό μπροστά από την τηλεόραση. Ίσως έχεις εν μέρει δίκιο σε αυτό που λες αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να διασκεδάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ombaios Νεοφερμένο μέλος Ο μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Ο ombaios έγραψε: #23 10-01-09 13:07 playstasion 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Ο Orestes έγραψε: #24 10-01-09 17:06 Playstation = Metal Gear solid + Gran Turismo. Άρα είναι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 11:45 Ο yozerehs έγραψε: #25 24-01-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από marios4: playstasion 4ever Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Ο West_Emperor: #26 24-01-09 14:20 Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Τα βιντεοπαιχνίδια για την αποχαύνωση είναι. Αν θέλετε να χοροπηδάτε και να κουνιέστε, μην το κάνετε μπροστά στην τηλεόραση, βγείτε έξω. Κάθε πράμα στη δουλειά του, μην τα μπλέκουμε όλα. Click για ανάπτυξη... Υou miss a critical point here. Σκοπός των παιχνιδομηχανών και κατ' επέκταση των παιχνιδιών είναι η διασκέδαση, η οποία είναι κάτι άκρως προσωπικό. Άλλος λοιπόν τη βρίσκει με το να ''αποχαυνώνεται'' όπως λες και άλλος με το χορό μπροστά από την τηλεόραση. Ίσως έχεις εν μέρει δίκιο σε αυτό που λες αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να διασκεδάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ombaios Νεοφερμένο μέλος Ο μαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Ο ombaios έγραψε: #23 10-01-09 13:07 playstasion 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Ο Orestes έγραψε: #24 10-01-09 17:06 Playstation = Metal Gear solid + Gran Turismo. Άρα είναι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 11:45 Ο yozerehs έγραψε: #25 24-01-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από marios4: playstasion 4ever Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Ο West_Emperor: #26 24-01-09 14:20 Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
playstasion 4ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Ο Orestes έγραψε: #24 10-01-09 17:06 Playstation = Metal Gear solid + Gran Turismo. Άρα είναι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 11:45 Ο yozerehs έγραψε: #25 24-01-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από marios4: playstasion 4ever Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Ο West_Emperor: #26 24-01-09 14:20 Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Playstation = Metal Gear solid + Gran Turismo. Άρα είναι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 11:45 Ο yozerehs έγραψε: #25 24-01-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από marios4: playstasion 4ever Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Ο West_Emperor: #26 24-01-09 14:20 Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marios4: playstasion 4ever Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:20 Ο West_Emperor: #26 24-01-09 14:20 Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Ο lak100 έγραψε: #27 24-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο.. Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι το id σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Ο West_Emperor: #28 24-01-09 23:43 Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 01:13 Ο Daskalenko7: #29 25-01-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lak100: ποιο ειναι το id σου? Click για ανάπτυξη... εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:47 Ο lak100 έγραψε: #30 25-01-09 15:47 ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αναφερομαι στο playstation network το δικο μου ειναι mitsos17 αν θελετε καντε με add ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..?? Click για ανάπτυξη... παιζεις online στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Ο lefteris94: #31 25-01-09 16:43 εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ xbox 360 γιατί μπορείς να παίξεις σε όλα τα παιχνίδια online γιατί βλέπω ταινίες σε αυτό , και ακούω τραγούδια , γιατί έχει καλή μνήμη και γιατί μπορώ να μιλάω μέσο μικροφώνου στο ονλινε με άλλους φίλους μου και παίχτες και γιατί είναι πιο φθηνό αλλά και γιατί μπορώ και κατεβάζω δωρεάν παιχνίδια αλλά και το βασικό είναι ότι μπαίνω και στο μσν μου και μιλάω από αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο West_Emperor: #32 25-01-09 21:10 παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιζεις online στο ps3? Click για ανάπτυξη... A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:50 Ο lak100 έγραψε: #33 02-02-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από West_Emperor: A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου.. Click για ανάπτυξη... μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GamesL10n Νεοφερμένο μέλος Ο GamesL10n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο GamesL10n: #34 10-08-11 22:56 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά. Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις. Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας. Το link είναι το εξής: https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76 Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:05 Ο Chemwizard: #35 10-08-11 23:05 Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:07 Ο fockos έγραψε: #36 10-08-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις Click για ανάπτυξη... Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.