Devina
Τιμώμενο Μέλος

Σέβομαι αυτό που λες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Τα βιντεοπαιχνίδια για την αποχαύνωση είναι. Αν θέλετε να χοροπηδάτε και να κουνιέστε, μην το κάνετε μπροστά στην τηλεόραση, βγείτε έξω.
Κάθε πράμα στη δουλειά του, μην τα μπλέκουμε όλα.
Υou miss a critical point here. Σκοπός των παιχνιδομηχανών και κατ' επέκταση των παιχνιδιών είναι η διασκέδαση, η οποία είναι κάτι άκρως προσωπικό. Άλλος λοιπόν τη βρίσκει με το να ''αποχαυνώνεται'' όπως λες και άλλος με το χορό μπροστά από την τηλεόραση. Ίσως έχεις εν μέρει δίκιο σε αυτό που λες αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να διασκεδάσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ombaios
Νεοφερμένο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

:iagree:playstasion 4ever
West_Emperor
Νεοφερμένο μέλος

lak100
Νεοφερμένο μέλος

ποιο ειναι το id σου?Eγω εχω το playstation 3 το οποιο ειναι κορυφαιο..αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω και το xbox360....εχω ακουσει οτι και αυτο ειναι εξισου καλο..
West_Emperor
Νεοφερμένο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

εμενα παντως daskalenko7(στο playstation network δεν λες?)ποιο ειναι το id σου?
lak100
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
παιζεις online στο ps3?Hmm..id..ε δν εχω..βσκ δν ξερω και τι ειναι αυτο..μπορεις μηπως να βοηθησεις λιγο φιλε..??![]()
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος

West_Emperor
Νεοφερμένο μέλος

παιζεις online στο ps3?
A τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω..

lak100
Νεοφερμένο μέλος

μπορεις να συνδεθεις ασυρματα η ενσυρματαA τωρα καταλαβα...εμ οχι δεν παιζω online στο ps3 αλλα μπορει να ξεκινησω....αυτο να υποθεσω μπορει να γινει αν συνδεσω το ps3 στο ασυρματο δυκτιο του σπιτιου μου..
GamesL10n
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρω πως το μήνυμα μου δεν έχει άμεση σχέση με το τόπικ του Playstation vs Xbox, ωστόσο τα αφορά.
Γράφω την πτυχιακή μου σχετικά με το game localisation, δηλαδή την προσαρμογή των βιντεοπαιχνιδιών για άλλες χώρες, πολιτισμούς κτλ. Όπως ξέρετε στη Ελλάδα βλέπουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταφράσεις παιχνιδιών στα ελληνικά, και ακόμα λιγότερες ΚΑΛΕΣ μεταφράσεις.
Αν θέλετε μπορείτε να αφιερώσετε 1 λεπτό, για να απαντήσετε σε 5 ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι για εσάς να βρίσκετε τα παιχνίδια στη γλώσσα σας.
Το link είναι το εξής:
https://www.surveymonkey.com/s/VKVTL76
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Μια φορά φτάνει μωρέ.Άντε θα απαντήσω.Αλλά μη σπαμάρεις![]()
Πάντως τον στόχο του τον πέτυχε γιατί και εγώ απάντησα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.