Ε ενταξει εχω καιρο μεχρι τοτε, το θεμα ειναι μην μολυνθει και κλεισει τωρα.οχι τιποτα αλλο αλλα δεν προκειται να βρω το κουραγιο να την ξανακανω.. Ευχαριστω πολυ παντως.
μη βγαλεις το σκουλαρικι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να βαλω κρικακι αλλα δε ξερω τιναι σιγά![]()

σκφτομαι τετοιο η με μπιλια αντι αυτο το τριγωνο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

θελω να βαλω κρικακι αλλα δε ξερω τι
![]()
αυτο δε μ αρεσει

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

δηλ. τι θα μου προτεινες? σπιραλ?αυτο δε μ αρεσειτο έχουν ολοι......
ναι πολυΔεν είναι λίγο wild;![]()

anwnymos
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

προσωπικα νομιζω οτι ταιριαζει παραπανω σε αγορια κι βλεπω κυριως τα αγορια με τετοιο πιερσινγκαυτο το tragus( δεν ξερω πως λεγεται στα ελληνικα ) ειναι σημειο κ για αγορια η μονο κοριτσια?
anwnymos
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι ρε.. καντο αμα σαρεσεικ μενα μαρεσει ρωτησα ομως επειδη αμα ψαξεις στο γκουγκλ θα δεις οτι κατα 95% εχει φωτο απο κοριτσια για αυτο ρωτησα

δηλ. τι θα μου προτεινες? σπιραλ?
μπίλια.εχω και εγω εκει σκουλαρικι

Alma Libre
Επιφανές μέλος

αυτο το tragus( δεν ξερω πως λεγεται στα ελληνικα ) ειναι σημειο κ για αγορια η μονο κοριτσια?
Και για τα δύο φύλα. Εγώ συνήθως το βλέπω σε αγόρια παρόλα αυτά όμως ξέρω και μερικά κορίτσια (συγκεκριμένα 1 στο γυμνάσιο μου και 2 στο λύκειο) που έχουν.
θελω να βαλω κρικακι αλλα δε ξερω τι
![]()
Βάλε καλύτερα τέτοιο (μπάρα). Απλά όχι τόσο χοντρό, λίγο πιο λεπτό.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ο κρίκος είναι ωραιότερος.εχω αυτη τη στιγμη μπαρα... θελω να βαλω τωρα κρικακι

Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραίο είναι αυτό το σχέδιο.Ειναι wild.Τα μικρά διαμαντάκια δε μαρεσουν, όπου τα χω δει. (Αν και γενικα τα σκουλαρικια δε μ'αρέσουν στους άντρες)θελω να βαλω κρικακι αλλα δε ξερω τι
![]()
karv2
Νεοφερμένο μέλος

Ρώτησα στην περιοχή που μένω πόσο κάνει και μου λέει 20 ευρώ (με πιστόλι) και 50 με βελόνα.
Αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβό (για μένα μιλάω πάντα)! Εγώ ούτως ή άλλως θα το κάνω με πιστόλι.
Μένω στην Αν. Αττική. Είχα τύχει να περάσω από Mall και πήγα για να δω το μαγαζί Fubky Fish στο 3ο όροφο με τους κινηματογράφους. Πουλάει accesories, αλλά είχε και ένα δωμάτιο που έλεγε για piercing. Πιο συγκεκριμένα είχε μύτης απ'ότι είδα με 6 ευρώ. Ξέρετε αν είναι καλό; Λέτε αν πάω εκεί;
Ξέρετε μήπως μέρος να την τρυπήσω με 15 ευρώ και κάτω; Σ'αυτές τις περιοχές πιο πολύ:
Μαραθώνας, Μαρκόπουλος, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Σπάτα και Πικερμι, Κάντζα αλλά και γενικά στην Αθήνα
Ευχαριστώ

20 ευρω ;;; ουτε καν!Άσχετο με το piercing που αναφέρεστε τώρα. Είναι για τρύπημα στην μύτη.
Ρώτησα στην περιοχή που μένω πόσο κάνει και μου λέει 20 ευρώ (με πιστόλι) και 50 με βελόνα.
Αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβό (για μένα μιλάω πάντα)! Εγώ ούτως ή άλλως θα το κάνω με πιστόλι.
Μένω στην Αν. Αττική. Είχα τύχει να περάσω από Mall και πήγα για να δω το μαγαζί Fubky Fish στο 3ο όροφο με τους κινηματογράφους. Πουλάει accesories, αλλά είχε και ένα δωμάτιο που έλεγε για piercing. Πιο συγκεκριμένα είχε μύτης απ'ότι είδα με 6 ευρώ. Ξέρετε αν είναι καλό; Λέτε αν πάω εκεί;
Ξέρετε μήπως μέρος να την τρυπήσω με 15 ευρώ και κάτω; Σ'αυτές τις περιοχές πιο πολύ:
Μαραθώνας, Μαρκόπουλος, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Σπάτα και Πικερμι, Κάντζα αλλά και γενικά στην Αθήνα
Ευχαριστώ![]()
γενικα ας πουμε μην εμπιστευεσαι μαγαζια οπως το φανκη φις..εγω στη τρυπα που εκανα πηγα σε κοσμηματοπωλειο με 10 ευρω..ειναι πιο καθαρα και τους εμπιστευομαι καλυτερα..να βρεις κοσμηματοπωλειο καλυτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.