Piercing

μπεταντιν μην βαζεις διοτι κλεινει την τρυπα.. επισης αν μπορεις μην γραφεις greeklish διοτι βγηκαν τα ματακια μας:P

συγνώμη εντάξει δεν θα βάλω πεταντιν πάλι καλά που μου το είπες! και το αλατονερο σταμάτησα διότι μου το φούντωνε και βάζω μόνο φυσιολογικό ορό και οξυζενέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

29 Μαίου θα βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.

Το αποφάσισα:P
Και εγω το ιδιο πλανο εχω!!ακριβως ομως!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cartilage%20piercing%20dainty%20bow%20pierced%20stud-t42462.jpg

Αυτό θέλω να κάνω. :P

αχ τι χαριτωμένο.. και 'γω σκέφτομαι μετά τον Μάιο να κάνω στο αυτί τρίτη κτλ. Γενικά έχω κάνει πολλές αλλά στα αυτιά φοβάμαι.. λολ

29 Μαίου θα βάλω σκουλαρίκι στη μύτη.
Το αποφάσισα:P
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Ζήλεψαα μωρέ. Πλάκα,πλάκα με βλέπω και΄μενα με 7η τρύπα μετά τις εξετάσεις.:whistle:

cartilage%20piercing%20dainty%20bow%20pierced%20stud-t42462.jpg
Αυτό θέλω να κάνω. :P
Το φιογκάκι λες;:redface:
Ενα διαμαντακι στη μυτη θελω να βαλω...και επιτελους να τρυπησω τα αυτια μου..το λεω εδω και ποσα...χρονια :P
Τα αυτιά και η μύτη είναι τελείως ανώδυνα Έλενα! Ρώτα και΄μενα:P
Ναι :P Θα γράψω και θα πάω κατευθείαν να κάνω:D
:hehe::hehe::hehe: Να μας στείλεις φωτογραφία με την τρυπημένη μύτη:P

Να μαντέψω πως... μόνο εμένα μου φαίνεται συνηθισμένη η τρύπα στη μύτη; :worry:

Ναι έχουν πολλά άτομα. Αλλά εμένα με πάει και θα κάνω :P

Το φιογκάκι λες;:redface:

Ναι, δεν είναι φανταστικό;:redface:
Αλλά η μάνα μου ούτε να ακούσει δεν θέλει.:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ναι έχουν πολλά άτομα. Αλλά εμένα με πάει και θα κάνω :P

Αν σου πάει πάω πάσο! ;)
Επίσης πολύ συνηθισμένη θεωρώ και αυτή στο κάτω χείλι...
Γενικά μ'αρέσει το septum και το monroe, άντε και λίγο στο φρύδι...
Η κλασσική στην μύτη μόνο σε όσους πάει..^^

Αν σου πάει πάω πάσο! ;)
Επίσης πολύ συνηθισμένη θεωρώ και αυτή στο κάτω χείλι...
Γενικά μ'αρέσει το septum και το monroe, άντε και λίγο στο φρύδι...
Η κλασσική στην μύτη μόνο σε όσους πάει..^^

Το septum το έκανα μόνη μου θυμάμαι 3 λυκείου. Πονάει το άτιμο ;_; και πηγαίνει σε λίγους γιατί είναι περίεργο και ιδιαίτερο το μέρος και είναι η μόνη τρύπα που δεν μου έκλεισε! Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο:
tumblr_mkgxw0VLQz1s9z5njo1_400-1.jpg

Το septum το έκανα μόνη μου θυμάμαι 3 λυκείου. Πονάει το άτιμο ;_; και πηγαίνει σε λίγους γιατί είναι περίεργο και ιδιαίτερο το μέρος και είναι η μόνη τρύπα που δεν μου έκλεισε! Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο:
tumblr_mkgxw0VLQz1s9z5njo1_400-1.jpg

Ωραίο αυτό που έβαλες. :)
Το ξέρω οτι πονάει, το βρίσκω και λίγο λογικό!
Σε πολλούς δεν αρέσει, εμένα πάντως*-*

Εσένα όλα συνηθισμένα σου φαίνονται.
Ναι έχουν πολλά άτομα. Αλλά εμένα με:redface: πάει και θα κάνω :P
Οι μισές που έχουν στο σχολείο μου έχουν μυτόγκες.Εμένα τουλάχιστον έχω μυτούλα και μου πάει.:pfff::P
Ναι, δεν είναι φανταστικό;:redface:
Αλλά η μάνα μου ούτε να ακούσει δεν θέλει.:P
Πόσες τρύπες έχεις καλό μου; Εγώ θέλω άλλη μία αφτί και χείλος. Μέχρι στιγμής είμαι στις 6.:whistle:

Τελευταία επεξεργασία:
@φαιρι

Ναι και εγώ μικρή μύτη και δοκίμασα στρασάκι και με πήγε :)

@φαιρι
Ναι και εγώ μικρή μύτη και δοκίμασα στρασάκι και με πήγε :)
Ουδεμία συζήτηση τότε!
Μόλις τελειώσεις με τις Πανελλήνιες πάρε παραμάσχαλα το πορτοφόλι σου μία φίλη σου ή το φίλο σου ή μόνη σου σου και πήγαινε κάν'την.:vroum:
Τουλάχιστον χαίρομαι που δε θα΄σαι άλλη μία παραφωνία-μυτόγκα με τρύπα στη μύτη.:look:
Και να βάλεις φωτογραφία. Θα σκάσω να δω τι σκουλαρίκι θα σου βάλουν.:P

Πόσες τρύπες έχεις καλό μου; Εγώ θέλω άλλη μία αφτί και χείλος. Μέχρι στιγμής είμαι στις 6.:whistle:

Στα αυτιά μόνο έχω, τις συνηθισμένες στον λοβό. -.-
Οι γονείς μου είναι αδιάλλακτοι σε ότι αφορά τρύπες. Οπότε μέχρι τα 18 δεν υπάρχουν ελπίδες. :|

Στα αυτιά μόνο έχω, τις συνηθισμένες στον λοβό. -.-
Οι γονείς μου είναι αδιάλλακτοι σε ότι αφορά τρύπες. Οπότε μέχρι τα 18 δεν υπάρχουν ελπίδες. :|
Πφφφ.Την τελευταία φορά (πριν κανά μήνα) που πήγα και έκανα μου είπε και μένα η "μητερούλα" ότι μέχρι να ενηλικιωθώ δεν κάνω άλλη τρύπα.:redface:

Πφφφ.Την τελευταία φορά (πριν κανά μήνα) που πήγα και έκανα μου είπε και μένα η "μητερούλα" ότι μέχρι να ενηλικιωθώ δεν κάνω άλλη τρύπα.:redface:

Λογικό το βρίσκω, πόσες θα κάνεις πια;:P
Αλλά εγώ, μία ζητάω και είναι και σε μέρος του αυτιού.:'(

Λογικό το βρίσκω, πόσες θα κάνεις πια;:P
Αλλά εγώ, μία ζητάω και είναι και σε μέρος του αυτιού.:'(
Άι πνίξου.:P
Δε φταίω εγώ απλώς σε άσχετα χρονικά διαστήματα με πιάνει κάτι "Τι να κάνω,τι να κάνω" θυμάμαι μία λατρεία για τρύπα και τσουυυυυπ. Πάω και την κάνω:redface:.

Ουδεμία συζήτηση τότε!
Μόλις τελειώσεις με τις Πανελλήνιες πάρε παραμάσχαλα το πορτοφόλι σου μία φίλη σου ή το φίλο σου ή μόνη σου σου και πήγαινε κάν'την.:vroum:
Τουλάχιστον χαίρομαι που δε θα΄σαι άλλη μία παραφωνία-μυτόγκα με τρύπα στη μύτη.:look:
Και να βάλεις φωτογραφία. Θα σκάσω να δω τι σκουλαρίκι θα σου βάλουν.:P
Χαχαχα κόλλημα :P

Μια φίλη μου έκανε πέρσι όταν της το σκουλαρίκι που της έβαλε ήταν λίγο μεγάλο αλλά σε 2 μέρες το άλλαξε..

Back