Piercing

Μην το κάνετε για να νιώσετε αποδεκτοί από τους άλλους ή επειδή είναι επιταγή της μόδας. Κάντε το για τον εαυτό σας.

Και σε κανένα γιατρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στην μύτη είναι πιο ωραίο, θα κάνω κι εγώ ένα καποια στιγμη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα κάνω industrial και θέλω να ρωτήσω αυτούς που το γνωρίζουν το αντικείμενο αν επιτρέπεται το μπάνιο στην θάλασσα...
Επίσης αν μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει περίπου.

Όσοι είστε από Γιάννενα ή μένετε-σπουδάζετε εκεί αν μπορείτε να μου δώσετε διευθύνσεις από καθαρά και εγγυημένα καταστήματα...

:):)

Για το μπάνιο στην θάλασσα θα σου πει όποιος σου το κάνει αν επιτρέπεται. Αν και δεν νομίζω να κάνει καλό τον πρώτο καιρό για λόγους υγιεινής, αφού μπορεί να μολυνθεί εύκολα. Το industrial πρέπει να είναι γύρω στα 40. Όρκο δεν παίρνω, αλλά άμα το tragus ήταν 20, κάπου εκεί το κόβω. :/

Γιατι τοση βαβουρα με το μπανιο; Στο αυτι πανω πανω δεν ειναι αυτο το industrial?

Λοιπόν , εγώ έχω ήδη Piercing στο κάτω χείλος από δεξιά κ σκ΄φτομαι να βάλω κ ένα σκουλαρικάκι στη μύτη από αριστερά ή να βάλω στη γλώσσα.. Ποια είναι καλύτερη ιδέα?:hmm:
Νομίζω οτι ο συνδυασμός κάτω χείλος και γλώσσα σκοτώνει. Εμένα τουλάχιστον :P

Γιατι τοση βαβουρα με το μπανιο; Στο αυτι πανω πανω δεν ειναι αυτο το industrial?

για βουτιές μιλάω;)

ξέρει κανείς διευθύνσεις στα Γιάννενα;
και κάτι άλλο,υπάρχουν κοσμηματοπωλεία που κάνουν;
:thanks:

Τα piercing τα θεωρώ αηδιαστικά(ειδικά στη γλώσσα! Μπλιάξ!) εκτός από το φρύδι στα αγόρια και από τν αφαλό (μερικές φορές) στα κορίτσια!

Νομίζω οτι ο συνδυασμός κάτω χείλος και γλώσσα σκοτώνει. Εμένα τουλάχιστον :P

τι εννοείς σκοτώνει?

εγώ θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου

Καλησπέρα είμαι καινουρια στο φόρο,
να κάνω μια ερώτηση;Εγώ εχω τη τρύπα στη μύτη
μου ένα μήνα τώρα.Μπορώ να αλλάξω ήδη το σκουλαρίκι
η είναι νωρίς;

Νομίζω πως μπορείς, οι περισσότεροι αφήνουν να αλλάξεις μετά από 15 με 20 μέρες.

Μπορεις να το αλλαξεις. Πριν δες αν κουνιετε ευκολα κ μετα απολυμανε το κ αλλαξε το, δεν υπαρχει προβλημα.

ναι πλέον κουνιέται εύκολα.
Απλά έχω το άγχος μιας που δε πέρασε 1μισης μήνας ακόμη
να μην βγεί το σκουκαρίκι και κλείσει η τρύπα χαχα
οπότε λέτε οκ;
-----------------------------------------
απλά φοβάμαι επειδή δεν έχει κλείσει
1μιση μήνα μην βγεί το σκουλαρίκι και
κλείσει η τρυπα χαχα.
Και μην μου κάνει τίποτα επειδή είναι νωρίς.
ευχαριστώ για τις πληροφοριε!!

ΑΑΑΑΑ εγώ έκανα πρόσφατα στα χείλια... μ' αρέσει... άμα πας σε κάποιον που ξέρει, δεν πονάει κιόλας....

Δε νομίζω να κάνω ποτέ μου piercing, μεγαλώνοντας μπορεί να αλλάξω γνώμη.

Εγω εχω απο δυο τρυπες στα αυτια και ενα πολυυυυυ μικρο και διακριτικο στρασακι στο κατω χειλος:)
Εγω το μονο που θελω να συμβουλευσω οσους θελουν να τρυπηθουν, ειναι να το κανουν επειδη τους αρεσει και οχι επειδη ετσι βλεπουμε στην τηλεοραση και επισης πολυ σημαντικο ειναι να ξερεις τις συνεπειες..γιατι ενα piercing αφηνει σχεδον παντα μια σκια...:P

Παιδιά έχω μία απορία..σκέφτομαι να κάνω σκουλαρίκι στο φρύδι αλλά διάβασα ότι δεν θα μπορώ να πηγαίνω για μπάνιο (στην θάλασσα) για κάποιο καιρό! Ισχύει αυτό? Αν είναι δηλαδή να το κάνω από Σεπτέμβρη και μετά..

Παιδιά έχω μία απορία..σκέφτομαι να κάνω σκουλαρίκι στο φρύδι αλλά διάβασα ότι δεν θα μπορώ να πηγαίνω για μπάνιο (στην θάλασσα) για κάποιο καιρό! Ισχύει αυτό? Αν είναι δηλαδή να το κάνω από Σεπτέμβρη και μετά..
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ,που τα διάβασες αυτα?Α επίσης αν κάνεις τρύπα,υπάρχει 10% πιθανότητα να μεταμορφωθείς σε εξωγήινος :P.Τέσπα περα απτήν πλάκα,το θαλασσινό νερό κάνει καλό στην τρύπα,επειδή έχει αλάτι.Όσο περισσότερο είσαι μεσα στη θάλασσα όταν κάνεις την τρύπα τόσο το καλύτερο :no1:

Back