piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

το the wall μπορω να πω οτι ακολουθει τη δομη υβρις νεμεσις τησις που συνανταγαμε στις αρχαιες τραγωδιες. ο τροπος που τελειωνει ειναι το κατι αλλο
για καποιο λογο μισω τo piercing χωρις να εχω καποιο προβλημα με αυτον που τα κανει
επισης συχαινομαι τα tattoo. το θεωρω βεβηλωση του σωματος. (πρωσοπικη αποψη, μην αρχισετε τα περι προσωπικης εκφρασης)
το the wall, ειδικά αν προσέξεις τους στίχους του πρώτου και του τελευταίου τραγουδιού περιλαμβάνει τόσο έντονα την έννοια του φαύλου κύκλου, της φράσης "η αρχή του παιχνιδιού είναι το τέλος του' που μου σηκώνεται η τρίχα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά, η τρύπα στον αφαλό γίνεται με πιστολάκι, όπως γίνεται δηλαδή και με τα αυτιά ή τη μύτη...? Ξέρει κανείς?
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!
και στην μυτη κανονικα πρεπει να γινεται με βελονα.
το πιστολακι ειναι κανονικα μονο για το κατω μερος των αυτιων, ουτε καν για το πανω.
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είπαμε decoration decoration αλλά μην πεθάνετε κιόλας...
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είναι κάπως επικίνδυνο στον αφαλό ρε παιδιά?
Είπαμε decoration decoration αλλά μην πεθάνετε κιόλας...
oποιοδηποτε piercing ειναι επικινδυνο αν δεν το φροντιζεις, ειδικα τον πρωτο καιρο. αλλα στον αφαλο ειναι οσο επικινδυνο ειναι και στο προσωπο, δηλαδη ελαχιστα! αρκει να προσεχεις. ρωτησα ακομη και την γιατρο μου για να το ξανανοιξω.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!
και στην μυτη κανονικα πρεπει να γινεται με βελονα.
το πιστολακι ειναι κανονικα μονο για το κατω μερος των αυτιων, ουτε καν για το πανω.
Α μααάλισταα.. Δεν το ήξερα.. -τελείως ανενημέρωτη- Ευχαριστώ που απάντησες!

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ποναει??θελω να κανω στο μελλον αλλα ειμαι πολυ φυγοπονο ατομο και παντα σκεφτομαι τον πονο.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

ποναει??θελω να κανω στο μελλον αλλα ειμαι πολυ φυγοπονο ατομο και παντα σκεφτομαι τον πονο.
o πονος την ωρα που το κανεις δεν ειναι τίποτα.
το μετά είναι το θέμα. ξέχνα δηλαδή για ένα διαστημα τις ξάπλες μπρούμυτα και την πίεση στον αφαλό γενικότερα.
s1tSa
Νεοφερμένο μέλος

λεω να κανω μεσα στ καλοκαιρι ενα piercing στη μυτη. . .λεει?
αλλα δν εχω καταλαβει κλα μ πιστολακι η μ βελονα ειναι το "σωστο"??
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

peace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποτέ δν φαντάσηκα εμένα όμως με κάποιο.. γι'αυτό δν έχω τρύπα πάνω μου..
Δεν έτυχε ποτέ...και τώρα απλά δε θέλω..
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος

selene1
Νεοφερμένο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

dimitra17
Νεοφερμένο μέλος

NENA!
Νεοφερμένο μέλος

s1tSa
Νεοφερμένο μέλος

τι να κανωω
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εκανα πιρσινγκ στ μυτη αλλα το προβλημα μου ειναι το σκουλαρικι γιατι μου φευγει συνεχεια. . .
τι να κανωω
Λοιπόν.. Αυτό που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι να πας να αγοράσεις απο κάποιο μαγαζί ειδικά σκουλαρίκια για τη μύτη τα οποία είναι στο πίσω μέρος τους λυγισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζουν καλά στη μύτη και να μη φεύγουν.. Δε μπορώ να σου το εξηγήσω κάπως αλλιώς.. Απλά το πίσω μέρος αντί να είναι ίσιο είναι λυγισμένο.. Ε αν πάρεις τέτοιο δε νομίζω να σου φεύγει...
korineto
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.