novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας.Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι να κάνω τρύπα στη μύτη μου!Βέβαια μου τη σπάει το γεγονός ότι έχει γίνει πολύ σούπα και όποια κοπέλα(ή αγόρι)και να δεις έχει σκουλαρίκι στη μύτη και ως επί το πλείστον κρικακι αλλά μ'αρέσει πολύ και θα ήθελα να το δοκιμάσω.Και στο κάτω κάτω αν δεν μου πάει ή δεν με βολεύει την κλείνω...Θα το δω σαν εμπειρία!Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι είμαι λίγο φοβητσιάρα και θα πάθω τίποτα μέχρι να μου περάσει τη βελόνα και μέχρι να το πάρω απόφαση!
Ααααα μην ανησυχείς, κι εγώ είμαι τέρμα φοβητσιάρα άλλα μου είχαν βάλει κάποιο αναισθητικό στην περιοχή και δεν καταλαβα τίποτα α-πο-λύ-τως (σοβαρά)! Πιο πολύ πονούσε μετά που πέρασε η επίδραση του αναισθητικού!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ααααα μην ανησυχείς, κι εγώ είμαι τέρμα φοβητσιάρα άλλα μου είχαν βάλει κάποιο αναισθητικό στην περιοχή και δεν καταλαβα τίποτα α-πο-λύ-τως (σοβαρά)! Πιο πολύ πονούσε μετά που πέρασε η επίδραση του αναισθητικού!Με γεια εκ των προτέρων αν τελικά το πάρεις απόφαση
![]()
Σ'ευχαριστώ!Με ανακουφισαν κάπως αυτά που μου είπες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τρυπες στα αυτια και στη μυτη και σκουλαρικια piercing δες και εδωΈχω μία ψηλά σε κάθε αυτί, οι υπόλοιπες χαμηλα https://amalfiaccessories.gr/tripima-aftiou-mitis
savvinaki23
Νεοφερμένο μέλος

Σήμερα έκανα τρύπα στην μύτη και μου έχουν βάλει ένα τεράστιο σκουλαρίκι.. Προσπαθώ να το βγάλω λίγο έξω (χωρίς να το βγάλω ολόκληρο) και δεν βγαίνει καθόλου. Είναι επειδή είναι η 1η μέρα ή μήπως έχει κουμπωματάκι απο πίσω και δεν το βλέπω;
Επίσης πόσες μέρες πρέπει να έχω το 1ο σκουλαρίκι; Εκεί που το έκανα μου είπαν 2 αλλά μου φαίνονται πολύ λίγες..
(Με πιστολάκι έβγαλα την τρύπα!)
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Παιδιά καλησπέρα!
Σήμερα έκανα τρύπα στην μύτη και μου έχουν βάλει ένα τεράστιο σκουλαρίκι.. Προσπαθώ να το βγάλω λίγο έξω (χωρίς να το βγάλω ολόκληρο) και δεν βγαίνει καθόλου. Είναι επειδή είναι η 1η μέρα ή μήπως έχει κουμπωματάκι απο πίσω και δεν το βλέπω;
Επίσης πόσες μέρες πρέπει να έχω το 1ο σκουλαρίκι; Εκεί που το έκανα μου είπαν 2 αλλά μου φαίνονται πολύ λίγες..
(Με πιστολάκι έβγαλα την τρύπα!)
Μην το πειράζεις, δεν κάνει. Καθάριζέ το με αλατόνερο και για σιγουριά άσε το σίγουρα καμιά 20ριά μέρες για να ανοίξει καλά η τρύπα.
savvinaki23
Νεοφερμένο μέλος

Μην το πειράζεις, δεν κάνει. Καθάριζέ το με αλατόνερο και για σιγουριά άσε το σίγουρα καμιά 20ριά μέρες για να ανοίξει καλά η τρύπα.
Σε ευχαριστώ πολύ!!

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Συνημμένα
Gate4
Επιφανές μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου αυτή η φωτογραφία. Πρόκειται λέει για streching στα μάγουλα όπως υπάρχει το αντίστοιχο και ιδιαίτερα διαδεδομένο στους λοβούς των αυτιών. Πείτε μου δηλαδή στο Θεό τους τι στο καλό βρίσκουν ωραίο σε τέτοιου είδους τρύπημα; Να πω ότι είναι ωραίο αισθητικά δε θα το πω. Αηδιάζω και μόνο που το βλέπω. Θες ρε φίλε να κάνεις 5000 τρύπες στο σώμα σου, δεκτόν. Αλλά εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να βλέπω τα μασουλήματά σου κάθε φορά που τρως (αν μπορείς δηλαδή με αυτή τη μπούρδα). Λίγος σεβασμός στους άλλους και προπάντων στο ίδιο σου το σώμα δε βλάπτει.
Επειδή δεν σ' αρέσει εσένα δεν σημαίνει πως έχει κάποια υποχρέωση απέναντί σου να μην το κάνει

Όταν τα βγάλει είναι το θέμα γιατί τόσο μεγάλα θα σχηματίσουν μια τρύπα που φαίνεται σαν πρωκτός.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή δεν σ' αρέσει εσένα δεν σημαίνει πως έχει κάποια υποχρέωση απέναντί σου να μην το κάνει
Όταν τα βγάλει είναι το θέμα γιατί τόσο μεγάλα θα σχηματίσουν μια τρύπα που φαίνεται σαν πρωκτός.
Μα είναι δυνατόν να μου παρουσιάζεται κάποιος με σκισμένη μούρη και να μου λέει ότι είναι και άνετος; Πήγαινε κάνε αλλιώς την επανάστασή σου. Οκ, εγώ μπορεί να έχω και μια ελάχιστη ανοχή ως πιο ώριμο άτομο αλλά στα μικρά παιδιά τι εξηγείς και πως μπορούν να ξεπεράσουν όσα ψυχολογικά τους εμφανιστούν; Γενικά δεν είμαι άτομο που κατακρίνει συμπεριφορές, ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά αυτό φτάνει στα όρια της αηδίας. Και εν τέλει το σώμα σου πρέπει να το αγαπάς και να το σέβεσαι, όχι να το καταστρέφεις.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όλοι που κάνουν,κάνουν με βελόνα και τους βάζει ο πίρσερ λίγη ξυλοκαϊνη στο σημείο σαν "αναισθητικό". Ελπίζω να σε ανακούφισα.Παιδιά μου, όσοι κάνατε τρύπα στον τράγο πόσο πονέσατε? Το σκέφτομαι αλλά με ανατριχιάζει λίγο εκείνο το σημείο...![]()

challenger
Επιφανές μέλος

υπάρχουν πάντα και χασάπηδες βέβαιακάνουν με βελόνα

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν θυμάμαι καλά έχουμε ξανακάνει την αντιπαράθεση αυτή.υπάρχουν πάντα και χασάπηδες βέβαια![]()
Όχι πάλι.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Όλοι που κάνουν,κάνουν με βελόνα και τους βάζει ο πίρσερ λίγη ξυλοκαϊνη στο σημείο σαν "αναισθητικό". Ελπίζω να σε ανακούφισα.![]()
Όχι ιδιαίτερα...

υπάρχουν πάντα και χασάπηδες βέβαια![]()
Σ' αυτόν που θα πάω, μάλλον πιο πολύ με φαρμακείο θα μοιάζει με τις τιμές που χτυπάει...
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά μου, όσοι κάνατε τρύπα στον τράγο πόσο πονέσατε? Το σκέφτομαι αλλά με ανατριχιάζει λίγο εκείνο το σημείο...![]()
Δεν πονάει καθόλου.
Πόσα θα δώσεις?
Guest 674631
Επισκέπτης

challenger
Επιφανές μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- xristina elen
- Nanapr
- suaimhneas
- giorgos5002
- giannhs2001
- Giorgkalo
- sophiaa
- AggelikiGr
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Scandal
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- stee
- love_to_learn
- Arianara S3
- Enhypen
- a namaves
- loli
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Than003
- Antonia Alexandra
- SoyN
- Magigi
- Ness
- AnnaRd
- Leo komm
- Τρελας123
- qwertyuiop
- Αναστασία197
- mpapa
- Αρχηγος_β3
- leo41
- Cupid
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.