Χευυ...και εγώ σκοπεύω να κάνω τον επόμενο μήνα...το θέλω πάνω από χρόνο και είχα και εγώ αρκετούς ενδοιασμούς..αλλά επειδή ρώτησα δεν ανησυχώ καθόλου...
1.Μου απάντησε ο piercer μου πως όχι, συγκεκριμένα έχει και ο ίδιος στα φρύδια πολλά χρόνια.Τι να πω,ίσως παίζει ρόλο το βάρος του σκουλαρικιού,δλδ αν φοράς ένα τέτοιο για χρόνια,έτσι το είχα στο μυαλό μου.Προσωπικά σκέφτομαι για ένα απλό μικρό κρικάκι το οποίο ίσως δε το κρατήσω και για χρόνια κιόλας.
2.Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, πάντως αν πας σε ένα άτομο που γνωρίζει τι κάνει δε θα παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή.Ασφαλώς θα πρέπει να το φροντίσεις όπως σου πει.
Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να είναι επαγγελματίας και να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.Η δουλειά πρέπει να γίνει σωστά κ ας κοστίσει και 20-25€.
Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στο διαδίκτυο.
Go for it,εξάλλου αν το βαρεθείς το αλλάζεις ή το αφαιρείς!!
Ακόμη,αν ενδιαφέρεσαι για κρικάκι,μπαίνει και απ'ευθείας(κάποιοι στην αρχή σου βάζουν μπάρα,άλλοι απ'ευθείας κρίκο,αλλά γίνεται)απλώς χρειάζεται πιο πολύ προσοχή για αρχή μην χτυπηθεί ή ζοριστεί.Και αφαιρείται κανονικά δλδ δεν τήθεται θέμα τύπου για να το βγάλεις 'σχίζεις' το φρύδι σου κλπ κλπ.
Περί φροντίδας μετά μέχρι να επουλωθεί πλήρως δε γνωρίζω,θα σου πουν εκεί μόλις το κάνεις.Λογικά αλατόνερο(και ίσως και ένα συγκεκριμένο σπρέι ή/και σαπούνι τον πρώτο καιρό)
Αυτά γνωρίζω από ειδικό,τώρα για κάτι παραπάνω το ψάχνεις.Για Αθήνα,εγώ πηγαίνω στον Uncle Chronis,όπου κάνουν πίρσινγκς και ταττουυ, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί.
Ελπίζω να βοήθησα