NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

Το Call of Duty είναι μπαμμπουμμπίδι, καμία σχέση με παιχνίδια στρατηγικής.
το μπαμπουμπίδι δεν ξέρω τι είναι αλλα μάλλον δεν είναι καλό οπότε εντάξει με το δίκιο σου να λες ότι δεν είναι στρατιγικής αλλά όχι και μπαμπουμπίδι. μα καλα μπαμπουμπίδι αν είναι δυνατόν

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

το μπαμπουμπίδι δεν ξέρω τι είναι αλλα μάλλον δεν είναι καλό οπότε εντάξει με το δίκιο σου να λες ότι δεν είναι στρατιγικής αλλά όχι και μπαμπουμπίδι. μα καλα μπαμπουμπίδι αν είναι δυνατόν![]()
Έτσι είναι. Αν θες να παίξεις παιχνίδι στρατηγικής παίξε το hearts of iron 2.
Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν είναι κάτι κακό, κατηγορία παιχνιδιών είναι

NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι είναι. Αν θες να παίξεις παιχνίδι στρατηγικής παίξε το hearts of iron 2.
τι ακριβώς είναι αυτό? πες κανένα σχόλιο
-----------------------------------------
Μπαμ-μπουμ-μπίδι = First Person Shooter
Δεν είναι κάτι κακό, κατηγορία παιχνιδιών είναι![]()
Α!!!! δεν το ήξερα, μα και εσύ δεν τα εξηγείς αν είναι δυνατόν... χιχι:xixi::xixi::xixi::xixi:
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

δε ξερω αν ανηκει στην κατηγορια που συζητατε αλλα εχω πορωθει με το ikariam!!!:xixi:
Και εγώ το ίδιο:no1:
και επίσης το world of warcraft είναι ωραίο (αν και όχι strategy) αρκεί να ελέγχεις πόσες ώρες παίζεις

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

και επίσης το world of warcraft είναι ωραίο (αν και όχι strategy) αρκεί να ελέγχεις πόσες ώρες παίζεις![]()
Κάτι πολύ δύσκολο να το κάνεις στο wow

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Το επαιζα πιο παλια.Ωραιο ειναι.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

και επίσης το world of warcraft είναι ωραίο (αν και όχι strategy) αρκεί να ελέγχεις πόσες ώρες παίζεις![]()
σε ποιον κοσμο εισαι κ τι επιπεδο...? :xixi:

το θεμα αυτο αφορα πολυ συγκεκριμενη ερωτηση.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

τι ακριβώς είναι αυτό? πες κανένα σχόλιο
Είναι ένα απίστευτο παιχνίδι , ρεαλιστικότατο και εθιστικό. Είναι το μοναδικό που έχει μείνει στο πισι μου για ένα χρόνο. Έχω φάει άφθονες ώρες σε αυτό.
Έχει να κάνει με Β' παγκόσμιο πόλεμο , μπορείς να μάθεις περισσότερα εδω
κι εδω, όπως και στο φόρουμ του παιχνιδιού.
Είναι ένα πάρα πολύ φθηνό και απίστευτα ελαφρύ παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι το βάζεις σε όποιο πισι έχεις αγορασμένο το 2004-5 και μετά.
Σημείωσε 3 πράγματα:
1) Αυτό που σου έδωσα 25 ευρώ περίπου, περιέχει το κανονικό παιχνίδι και 2 εξαίρετα expansion packs που καθενα το βελτιώνει 100 φορές.
2) Είναι τόσο γ@μw παιχνίδι , που από το 2005 που έχει βγει , δεν έχουν σταματήσει να αναπτύσσονται mods και expansions γι' αυτό. Ενδεικτικά , το τελευταίο του expansion θα βγει στις 17 Δεκεμβρίου και θα λέγεται Arsenal of Democracy.
3) Έχει βγει επόμενη του έκδοση, το hearts of iron 3, το σεπτέμβρη του 2009, το οποίο υποσχόταν πάρα πολλά , έχει εξαιρετικά γραφικά , αλλά τελικά βγήκε πατάτα. Δεν είναι τόσο παιχνίδι όσο είναι ένας σωρός κακογραμμένου κώδικα σε σχετικά καλαίσθητο περιτύλιγμα. Μην το πάρεις, θα χαλασεις τα λεφτά σου.
Ό,τι θες να μαθεις γι' αυτό , ρώτα με.
ps. Είναι θετικό το ότι μπορείς να πάρεις και Ελλάδα. Έχω φτιάξει και έναν οδηγό σε περίπτωση που την επιλέξεις.

Καλό κάψιμο και αν θες περεταίρω πληροφορίες , στείλε pm.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hearts_of_Iron_II

edit: nevermind
NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

πείτε μου και για αυτό περισσότερα... ειναι καλό ?
Είναι ένα απίστευτο παιχνίδι , ρεαλιστικότατο και εθιστικό. Είναι το μοναδικό που έχει μείνει στο πισι μου για ένα χρόνο. Έχω φάει άφθονες ώρες σε αυτό.
Έχει να κάνει με Β' παγκόσμιο πόλεμο , μπορείς να μάθεις περισσότερα εδω
κι εδω, όπως και στο φόρουμ του παιχνιδιού.
Είναι ένα πάρα πολύ φθηνό και απίστευτα ελαφρύ παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι το βάζεις σε όποιο πισι έχεις αγορασμένο το 2004-5 και μετά.
Σημείωσε 3 πράγματα:
1) Αυτό που σου έδωσα 25 ευρώ περίπου, περιέχει το κανονικό παιχνίδι και 2 εξαίρετα expansion packs που καθενα το βελτιώνει 100 φορές.
2) Είναι τόσο γ@μw παιχνίδι , που από το 2005 που έχει βγει , δεν έχουν σταματήσει να αναπτύσσονται mods και expansions γι' αυτό. Ενδεικτικά , το τελευταίο του expansion θα βγει στις 17 Δεκεμβρίου και θα λέγεται Arsenal of Democracy.
3) Έχει βγει επόμενη του έκδοση, το hearts of iron 3, το σεπτέμβρη του 2009, το οποίο υποσχόταν πάρα πολλά , έχει εξαιρετικά γραφικά , αλλά τελικά βγήκε πατάτα. Δεν είναι τόσο παιχνίδι όσο είναι ένας σωρός κακογραμμένου κώδικα σε σχετικά καλαίσθητο περιτύλιγμα. Μην το πάρεις, θα χαλασεις τα λεφτά σου.
Ό,τι θες να μαθεις γι' αυτό , ρώτα με.
ps. Είναι θετικό το ότι μπορείς να πάρεις και Ελλάδα. Έχω φτιάξει και έναν οδηγό σε περίπτωση που την επιλέξεις.
Καλό κάψιμο και αν θες περεταίρω πληροφορίες , στείλε pm.
οκ θα το ψάξω περισότερο και θα το ελενξω... ευχαριστώ πολύ

gregory nub
Διάσημο μέλος

ΕΙΔΙΚΑ αμα εισαι σνιπεριστας, τοτε πρπ να κρυβεσαι καλα κ να αλαζεις θεση καθε φορα που σκοτονεις καποιον (μονο στο σοφτκορ) κ μετα τον βλεπεις να ερχετε να σε βρει κ του χωνεις το μαχαιρι στο ΚΟΛΟ!
Orestes
Δραστήριο μέλος

Σε ps3 για shooter θα συνιστούσα Killzone 2. Πραγματικά μπορείς να περάσεις ώρες με το online του μέχρι να φτάσεις στο υψηλότερο rank και να ξεκλειδώσεις όλα τα όπλα και τις ειδικότητες + το οτι έχει φοβερά γραφικά (που πιθανόν να μην τα φτάνουν ούτε τα ακριβότερα pc).
gogoulinos21
Νεοφερμένο μέλος

call of duty ειναι για πολυ καψιμο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.