NoStyle
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια sorry που βγαινω λιγο εκτος topic αλλα μηπως ξερει κανεις ποτε εχουμε τελικα το πρωτο μαθημα(δευτερα-τριτη-τεταρτη?)?
Τρίτη 6 του μήνα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoStyle
Νεοφερμένο μέλος

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστωωω!
Τίποτα ρε,να σαι καλά!!!
Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν σας λένε ούτε ποιος καθηγητής θα έρχεται...γιατί πιστέψτε με μετά το 1ο μάθημα με τον Ορφανουδάκη μόλις ακούτε ότι θα έρθει αυτός...δεν θα πατάτε στην αίθουσα
1-δεν ξέρει να μιλάει....
2-δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ ειρμό σε όσα λέει...
3-έχει τρελά ψυχολογικά προβλήματα ---->όποιος αργεί τρώει ΤΡΕΛΟ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ βρισίδι....
Εν ολίγης ο τύπος είναι για τα μπάζα να το πω και στην αργκό![]()
ε και τι να κάνουμε να μην παρακολουθούμε συνταγματικό καθόλου?καλά εγώ δεν έχω ακούσει τόσο χάλια γι αυτόν!μας έχεις βγάλει άχρηστους όλους μας τους καθηγητές εκτός απο τη βοηθό![/quote]
δες ο μανιτάκης είναι 100 φορές καλύτερος από τον ορφανουδάκη...το γεγονός ότι ο τύπος είναι ανίκανος είναι αντικειμενικό γεγονός...άμα κάνεις μάθημα και σχηματίσεις διαφορετική γνώμη...τι να σου πω...πρέπει να λατρεύεις πολύ τα θρίλερ

stella
Δραστήριο μέλος

lordV
Νεοφερμένο μέλος

Στέλλα, ο κ. Φινοκαλιώτης είναι κορυφή στο Φορολογικό δίκαιο και το μάθημα του στα ''Δημόσια Οικονομικά'' είναι κάτι παραπάνω από επαρκές. Είναι συστηματικός, μεταδοτικός, τον ενδιαφέρει να μάθουν οι φοιτητές και δε διδάσκει για να διδάσκει. Το μάθημά του θα σε καταπλήξει. Προσωπικά σιχαίνομαι τα οικονομικά, ωστόσο ο κ. Φινοκαλιώτης μου κέντρισε το ενδιαφέρον και με έκανε να λατρέψω το συγκεκριμένο μάθημα! Τον λεκτορα Ζαχαριάδη δεν τον είχα ως τώρα, παρ' όλα αυτά, φίλοι μου από άλλο τμήμα που τον είχαν, μου έχουν πει τα καλύτερα.
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

να κανω μια ερωτηση..περασα ψυχολογια ΑΠΘ και θελω να παρω ενα μαθημα επιλογης απο νομικη..ξερει κανεις αν τα επιλογης αρχιζουν μαζι με τα υποχρεωτικα σας?
Με βάση το επισημο πρόγραμμα,όλα τα μαθήματα γενικά και επιλογής ξεκινούν στις 6 Οκτώβρη,δηλαδή σήμερα!Τώρα το αν θα μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης κάποιων μαθημάτων,αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
-----------------------------------------
Με βάση το επισημο πρόγραμμα,όλα τα μαθήματα γενικά και επιλογής ξεκινούν στις 6 Οκτώβρη,δηλαδή σήμερα!Τώρα το αν θα μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης κάποιων μαθημάτων,αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Τελικά αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μόνο τα υποχρεωτικά μαθήματα.Τα επιλογής από τη επόμενη εβδομάδα.Και γω την πάτησα σήμερα...
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυ![]()
Να σαι καλά!Καλή αρχή στη σχολή!
stella
Δραστήριο μέλος

NewBorn
Νεοφερμένο μέλος

O Xρυσογονος μια χαρα για τα γουστα μου τουλαχιστον. σχετικα αναλυτικος , ανοιχτος σε ερωτησεις + εκανε και ο ιδιος καποιες και ο Φινοκαλιωτης παρομοιως. εε η Τζαριδου ομολογουμενως δεν με εντυπωσιασε αλλα ειναι και η φυση του μαθηματος τετοια. Αυτα προς το παρον

υγ : Στελλα τον Μανιτακη τον εχει και στο youtube

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

εγω ως μαθητης του τριτου τμηματος πηγα επισης σε ολα τα μαθηματα και μπορω να πω οτι με τραβηξε περισσοτερο το συνταγματικο, οχι οτι τα δημοσια οικονομικα ηταν ασχημα δηλαδη. κατα τ αλλα το ελληνικο-ρωμαικο ηταν ναι μεν σχετικα βαρετο αλλα ''παλευοταν''
O Xρυσογονος μια χαρα για τα γουστα μου τουλαχιστον. σχετικα αναλυτικος , ανοιχτος σε ερωτησεις + εκανε και ο ιδιος καποιες και ο Φινοκαλιωτης παρομοιως. εε η Τζαριδου ομολογουμενως δεν με εντυπωσιασε αλλα ειναι και η φυση του μαθηματος τετοια. Αυτα προς το παρον
υγ : Στελλα τον Μανιτακη τον εχει και στο youtube:no1:
Καλά,εμείς του τρίτου τμήματος τι γνώμη να εκφέρουμε έχοντας κάνει 3 μαθήματα και έχοντας χάσει 4...
NewBorn
Νεοφερμένο μέλος

Καλά,εμείς του τρίτου τμήματος τι γνώμη να εκφέρουμε έχοντας κάνει 3 μαθήματα και έχοντας χάσει 4...
ε ενα δικιο το χεις αλλα τουλαχιστον εχουμε κανει τα βασικα μαθηματα εστω μια φορα εκτος απο αστικο οποτε...
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

ε ενα δικιο το χεις αλλα τουλαχιστον εχουμε κανει τα βασικα μαθηματα εστω μια φορα εκτος απο αστικο οποτε...
Σωστός!Ελπίζω πάντως η ερχόμενη εβδομάδα να χαρακτηριστεί από καλύτερη οργάνωση..
stella
Δραστήριο μέλος

υγ : Στελλα τον Μανιτακη τον εχει και στο youtube:no1:
ναι τον καλό μου τον είδα!τι ωραία που τα λέει!

Marquis
Νεοφερμένο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.