Σε αυτό δεν έχεις άδικο! Στο πρώτο εξάμηνο θα σου φαίνεται λίγο παράξενο να ξυπνάς (κάποιες μέρες) νωρίς, αλλά όλα μια συνήθεια είναι...
ναι μωρε ενταξει θα ειναι...ελπιζω...! μενω κ πολυ κοντα στη σχολη οποτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
opaoktsis4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daffy3
Νεοφερμένο μέλος

όχι ακόμα... να δούμε πότε...btw, πάσο πήρατε?

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

αληθεια με το πασο τι θα γινει? ποτε το παιρνουμε?
Από την ελλιπή πληροφόρηση που έχω από γνωστούς μου σε διάφορες σχολές, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής ( ο οπίος είναι υπέυθυνος για την έκδοση των πάσο) έχει καθυστερήσει την έκδοσή τους φέτος, με συνέπεια να μην τα διαθέτουν οι γραμματείες και να μην μπορούν να τα δώσουν στους φοιτητές. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, οδεύουμε προς το σχηματισμό ατέλειωτων ουρών έξω από τη γραμματεία από Οκτώβρη...
Marquis
Νεοφερμένο μέλος

Να 'στε καλά παιδιά, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά!
Συμφωνώ με τον Πάνο, επίσης πάσο δεν έχουν πάρει και σε άλλες σχολές (του ΑΠΘ τουλάχιστον!)
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ με τον Πάνο, επίσης πάσο δεν έχουν πάρει και σε άλλες σχολές (του ΑΠΘ τουλάχιστον!)
Ούτε στο Καποδιστριακό, ούτε στην ΑΣΟΕΕ, στο Πάντειο, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο, πουθενά...
mpakmak
Νεοφερμένο μέλος

stls
Νεοφερμένο μέλος

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας παιδια!!κοντευουν οι μερες και το αγχος ολο και αυξανεται.πιο συγκεκριμενα υποτιθεται οτι τη δευτερα που ξεκινουν τα μαθηματα στις 10(τουλαχιστον για το β κλιμακιο που ειμαι εγω) πρεπει να ειμαστε εκει ακριβως την ιδια ωρα ή θα πρεπει να παμε κανα τεταρτο -εικοσαλεπτο πιο πριν και αν ναι,τοτε θα μας καθοδηγησει κανεις ή απο μονοι μας θα ψαχνουμε για τις αιθουσες? χρειαζεται να παρουμε κανενα τετραδιο μηπως σημειωσουμε κατι ή την πρωτη μερα δε θα γινει μαθημα αλλα απλως θα ειναι μερα γνωριμιας και επαφης με τους συμφοιτητες και τη σχολη?η κεντρικη εισοδος της σχολης ειναι απο την εγνατια η διπλα απο το παλαιο κτιριο της φιλοσοφικης επι της εθνικης αμυνης.σας ευχαριστω.evi...92 εγω ανεβαινω μονιμα θεσσαλονικη την παρασκευη και στο ενδιαμεσο διαστημα θα προσπαθησω να εξοικειωθω με τις συγκοινωνιες
γεια σου συμφοιτητη ! κι εγω στο β ειμαι πώς εχεις στις 10 ? τι μαθημα ; παντως δε νομιζω να χρειαζεται να ειμαστε εκει πιο νωρις..καποια παιδια που εχουν ξεκινησει μαθηματα σε αλλες σχολες αλλα στο ΑΠΘ παντα, μου ειπαν οτι περιμενουν κανενα 20λεπτο..τωρα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει.να μας καθοδηγησει κανεις δε νομιζω, εκτος αν ρωτησουμε, αλλα μην αγχωνεσαι μωρε θα τα βρουμε ! τετραδιο δεν ξερω, παρε ενα να υπαρχει..απ όπου και να μπεις το ιδιο ειναι απλα νομιζω οτι απο την εγνατια το κτιριο της νομικης ειναι πιο κοντα..εξαρταται ομως κι απο πού ερχεσαι !
mpakmak
Νεοφερμένο μέλος

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

mpakmak
Νεοφερμένο μέλος

οποτε εσενα θα σε δω το απογευμα στο συνταγματικο.αν επιτρεπεται εχεις κανενα γνωστο-φιλο στη σχοληαα οκ..εμενα απο Κ.
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

>farfalina<
Νεοφερμένο μέλος

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιάαααααα και εγώ είμαιιιιΤο επίθετο μου ξεκινάει από ''Κα'' οποτε θα είμαι στο Α' τμήμα
Kαι νοίκιασα κοντά στο λοιμωδών αν γνωρίζει κανεις
είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα ακαδημαϊκή χρονια όπως όλοι μας φαντάζομαι!!
Συγχαρητήρια και σε σένα και καλή αρχή!!!
mpakmak
Νεοφερμένο μέλος

Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Panos kalapodi ευτυχως που υπαρχεις και εσυ και μας βοηθας και λιγο.ποτα θα δηλωσουμε τα μαθηματα επιλογης ειδικης
Λογικά, οι δηλώσεις μαθημάτων (υποχρεωτικών και επιλογής) θα ξεκινήσουν γύρω στις 20-25 Οκτωβρίου...
mpakmak
Νεοφερμένο μέλος

φιλε μου σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που εχεις δωσει ολες αυτες τις μερες και ελπιζω πως μεσα στο χαωδες περιβαλλον της σχολης θα σε συναντησωΛογικά, οι δηλώσεις μαθημάτων (υποχρεωτικών και επιλογής) θα ξεκινήσουν γύρω στις 20-25 Οκτωβρίου...
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

φιλε μου σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που εχεις δωσει ολες αυτες τις μερες και ελπιζω πως μεσα στο χαωδες περιβαλλον της σχολης θα σε συναντησω
Να 'σαι καλά φίλε μου! Χαρά μου που βοήθησα! Και ό,τι άλλο χρειαστείτε, εδώ είμαι! Τα πάντα είναι θέμα θέλησης...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.