Edward
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνωρίζετε αν γίνετε να πραγματοποιηθεί το παραπάνω; Έχω τους κωδικούς των μαθημάτων που θέλω να παρακολουθήσω αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός επειδή θα ανήκω σε άλλο πανεπιστήμιο.
Αν δεν ενοχλείς στις διαλέξεις δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Xristosss
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω είναι εφικτό να μπεις σε μαθήματά άλλης σχολής πέρα από την δικιά σου , πάντα όμως στο ίδιο πανεπιστήμιο
Edward
Νεοφερμένο μέλος
Έχω τους κωδικούς κάθε μαθήματος για το πανεπιστήμιο που έχω σκοπό να μετεγγραφω αλλά δεν γνωρίζω αν το σύστημα με απορρίψει επειδή θα ναι φοιτητής άλλου πανεπιστημίου
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Edward
Νεοφερμένο μέλος
Περίμενε να το ψάξω γιατί δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγονται και σας μπερδεύωτι ειναι οι κωδικοι μαθηματων ? τα ονοματα τους?
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοεί τους κωδικούς για να μπεις σε μια ομάδα του MS Teams. Κάθε μάθημα έχει δικό του κωδικό για να μπεις στην ομάδα του και να παρακολουθείς τις διαλέξεις.τι ειναι οι κωδικοι μαθηματων ? τα ονοματα τους?
Edward
Νεοφερμένο μέλος
Ναι αυτό έλεγα.Εννοεί τους κωδικούς για να μπεις σε μια ομάδα του MS Teams. Κάθε μάθημα έχει δικό του κωδικό για να μπεις στην ομάδα του και να παρακολουθείς τις διαλέξεις.
Xristosss
Νεοφερμένο μέλος
Edward
Νεοφερμένο μέλος
Δεν γίνεται ! Για να συμμετέχεις σε μια ομάδα στο teams δεν αρκεί μόνο ο κωδικός του μαθήματος . Ο κωδικός υπάρχει για να την βρεις. Για να συμμετάσχεις όμως πρέπει να έχεις το δικαίωμα. Το δικαίωμα να συμμετάσχεις στο δίνει το πανεπιστημιακό σου email . ΟΧΙ οποιοδήποτε πανεπιστημιακό email αλλά του συγκεκριμένου στο οποίο ανήκει η σχολή της οποίας θες να παρακολουθήσεις το μάθημα. Πολύ απλά αν δεν ανήκεις στο πανεπιστήμιο δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε οποιαδήποτε ομάδα έχεις - δεν έχεις τους κωδικούς.
Σε ευχαριστώ πολύ
Έχετε μήπως τίποτα άλλο υπόψιν σας να μου προτείνετε μπας και μπορέσω να παρακολουθήσω τα ρημαδο - μαθήματα;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
λυσεις
Να πεις τους καθηγητες να μην κλειδωνουν τα λινκς δεν γινετε ,δεν θελουν να τους βλεπουν οι εξωσχολικοι.
Πες στο φιλο να σου δωσει τους κωδικους του και στειλτον διακοπες.
Κανε μια προσπαθεια να μπεις ταυτοχρονα με τους κωδικους του φιλου ισως το συστημα να ειναι χαζο.
καλη τυχη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki