RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:50 Η RafAspa94: #21 20-01-21 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εμένα μου είπαν ότι (φέτος ή κάθε χρόνο, δεν είμαι σίγουρος), οι αιτήσεις είναι μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου; Επειδή είμαι λίγο άσχετος, δίνουν παρατάσεις; Click για ανάπτυξη... Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Ο Scandal έγραψε: #22 20-01-21 19:57 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Μάλλον είναι διαδικαστικό ή / και θέλουν τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Η Nina-nana: #23 20-01-21 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εμένα μου είπαν ότι (φέτος ή κάθε χρόνο, δεν είμαι σίγουρος), οι αιτήσεις είναι μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου; Επειδή είμαι λίγο άσχετος, δίνουν παρατάσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, δίνουν και παράταση, τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Το έβγαλαν με την ίδια βεβαιότητα που είχαν βγάλει και το πρόγραμμα της εξεταστικής του Δεκέμβρη (αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο.... εδώ δεν είχαν μπορέσει να κάνουν εξετάσεις τον περασμένο Μάιο, θα έκαναν τον Δεκέμβριο??). Βασικά πιστεύω ότι το έβγαλαν για να μην τους πρήζουν οι ανυπόμονοι (και για να πάρουν χρήματα επίσης). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:25 Η RafAspa94: #24 29-01-21 12:25 Update: May & June 2021 ECCE/ECPE Examination Schedule | Examinations & Certifications (hau.gr) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: natalix george777 Trolling Stones Greg1900 Marifei Xristosdimitra tsiobieman Scandal T C Nar20 Panagiotis849 leo41 jj! Nina-nana Johnman97 Memetchi New member Αλκης Κ. Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη Daydreamer SlimShady Slytherin ΘανάσοςG4 Georgekk PanosBat Power-13 Nikos05 eukleidhs1821 Georgia110 don_vito Stelios725 Jocaste iminspain Eua5 Lathy fay01 hirasawayui Xristinaqui Στεφανος56 nucomer roud igeorgeoikonomo tzina2002 fockos Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εμένα μου είπαν ότι (φέτος ή κάθε χρόνο, δεν είμαι σίγουρος), οι αιτήσεις είναι μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου; Επειδή είμαι λίγο άσχετος, δίνουν παρατάσεις; Click για ανάπτυξη... Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:57 Ο Scandal έγραψε: #22 20-01-21 19:57 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Μάλλον είναι διαδικαστικό ή / και θέλουν τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Η Nina-nana: #23 20-01-21 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εμένα μου είπαν ότι (φέτος ή κάθε χρόνο, δεν είμαι σίγουρος), οι αιτήσεις είναι μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου; Επειδή είμαι λίγο άσχετος, δίνουν παρατάσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, δίνουν και παράταση, τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Το έβγαλαν με την ίδια βεβαιότητα που είχαν βγάλει και το πρόγραμμα της εξεταστικής του Δεκέμβρη (αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο.... εδώ δεν είχαν μπορέσει να κάνουν εξετάσεις τον περασμένο Μάιο, θα έκαναν τον Δεκέμβριο??). Βασικά πιστεύω ότι το έβγαλαν για να μην τους πρήζουν οι ανυπόμονοι (και για να πάρουν χρήματα επίσης). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:25 Η RafAspa94: #24 29-01-21 12:25 Update: May & June 2021 ECCE/ECPE Examination Schedule | Examinations & Certifications (hau.gr) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: natalix george777 Trolling Stones Greg1900 Marifei Xristosdimitra tsiobieman Scandal T C Nar20 Panagiotis849 leo41 jj! Nina-nana Johnman97 Memetchi New member Αλκης Κ. Δημήτρης Ρ το κοριτσι του μαη Daydreamer SlimShady Slytherin ΘανάσοςG4 Georgekk PanosBat Power-13 Nikos05 eukleidhs1821 Georgia110 don_vito Stelios725 Jocaste iminspain Eua5 Lathy fay01 hirasawayui Xristinaqui Στεφανος56 nucomer roud igeorgeoikonomo tzina2002 fockos Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Μάλλον είναι διαδικαστικό ή / και θέλουν τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 23:47 Η Nina-nana: #23 20-01-21 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εμένα μου είπαν ότι (φέτος ή κάθε χρόνο, δεν είμαι σίγουρος), οι αιτήσεις είναι μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου; Επειδή είμαι λίγο άσχετος, δίνουν παρατάσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, δίνουν και παράταση, τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Το έβγαλαν με την ίδια βεβαιότητα που είχαν βγάλει και το πρόγραμμα της εξεταστικής του Δεκέμβρη (αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο.... εδώ δεν είχαν μπορέσει να κάνουν εξετάσεις τον περασμένο Μάιο, θα έκαναν τον Δεκέμβριο??). Βασικά πιστεύω ότι το έβγαλαν για να μην τους πρήζουν οι ανυπόμονοι (και για να πάρουν χρήματα επίσης). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:25 Η RafAspa94: #24 29-01-21 12:25 Update: May & June 2021 ECCE/ECPE Examination Schedule | Examinations & Certifications (hau.gr) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γιατί εμένα μου είπαν ότι (φέτος ή κάθε χρόνο, δεν είμαι σίγουρος), οι αιτήσεις είναι μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου; Επειδή είμαι λίγο άσχετος, δίνουν παρατάσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, δίνουν και παράταση, τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από RafAspa94: Πάντα δίνουν παρατάσεις, μην σε προβληματίζει. Εμένα άλλο με προβληματίζει: Εδώ δεν ξέρουμε την εξεταστική περίοδο του ''Ιανουαρίου'', πως βγάλανε με τέτοια βεβαιότητα το πρόγραμμα της εξεταστικής του Μάη;! Click για ανάπτυξη... Το έβγαλαν με την ίδια βεβαιότητα που είχαν βγάλει και το πρόγραμμα της εξεταστικής του Δεκέμβρη (αυτό κι αν ήταν ανέκδοτο.... εδώ δεν είχαν μπορέσει να κάνουν εξετάσεις τον περασμένο Μάιο, θα έκαναν τον Δεκέμβριο??). Βασικά πιστεύω ότι το έβγαλαν για να μην τους πρήζουν οι ανυπόμονοι (και για να πάρουν χρήματα επίσης). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2021 στις 12:25 Η RafAspa94: #24 29-01-21 12:25 Update: May & June 2021 ECCE/ECPE Examination Schedule | Examinations & Certifications (hau.gr) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Update: May & June 2021 ECCE/ECPE Examination Schedule | Examinations & Certifications (hau.gr) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.