m1k3y
Νεοφερμένο μέλος
 Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εφύρα (Ηλεία). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 

02-12-09

21:52

ποιος απο εσας παιζει metin? σε πιο lvl ειστε? εγω ειμαι 17lvl και αρχισα το Σαββατο
 εσεις???

εσεις???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Πτυχιούχος.  Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 

02-12-09

22:00

Άσε το metin και πιάσε το l2
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
 Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου.  Έχει γράψει 442 μηνύματα. 

13-12-09

16:38

Και εγω 17 ειμαι εδω και κτ ωρες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Απόφοιτος.  Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 

20-12-09

13:47

Εγώ έκανα έναν 60 και σταμάτησα..Μάγκες ετοιμαστείτε γιατί μετά τα 30 έχει να πέσει ιδρώτας
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
 Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου.  Έχει γράψει 442 μηνύματα. 

30-12-09

14:57

εξαρτατε αν σκοτωνεις ορκ περνεις πολυ
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Απόφοιτος.  Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 

01-01-10

23:18

Εξαρτάται και από το lvl!!Στα 60 δεν πέρνεις τίποτα στα ΟΡΚ εκτός αν μπεις Ναό με τους εσώτερους φανατικούς....Στο δρόμο προς DT
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki