juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 09:25 Ο juste un instant: #21 08-04-20 09:25 Καλο ειναι να γινουν οσο αργότερα γινεται και να υπαρχουν μεγαλες αποστασεις μεταξυ των διαγωνιζομενων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 18:50 Ο Αντικειμενικός: #22 08-04-20 18:50 Επίσημο: Αποφασίστηκε η κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων στους Φοιτητές.Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες η κατ' οίκον διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς τους φοιτητές. Την παραπάνω διαβεβαίωση είχαν οι εκδότες της χώρας από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Η διαδικασία αποστολών 1.100.000 συγγραμμάτων στους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Συγγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσει 27 - 28 Απριλίου με υπηρεσία κατ' οίκον παράδοση των εταιρειών courier Το σύστημα του Εύδοξου υπολογίζεται να ανοίξει 10 με 12 Απριλίου. Το κόστος θα το καλύψουν οι εκδότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 22 Μαΐου 2020 στις 12:35 Ο Άνιελ έγραψε: #23 22-05-20 12:35 Εγώ είμαι μαθητής του γυμνασίου και έμεινα 2 μήνες σπίτι την περίοδο της καραντίνας στην οποία έκανα κάθε μέρα διαδικτυακά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 13:01 Η blanc έγραψε: #24 29-05-20 13:01 εγω που σπουδαζω ηθοποιος δεν γινόταν να κάνουμε μαθήματα απο το σκαιπ, οποτε περασα τον εγκλεισμο διαβαζοντας βιβλια και βλεποντας ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:07 Ο Άνιελ έγραψε: #25 29-05-20 15:07 Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η blanc έγραψε: #26 29-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: barkos Άνιελ blanc Ststst02 fockos Memetchi EiriniS20 Libertus George187 Steffie88 Serotonin Dreamer_SW alexrami Elenii01 Lathy Χρησλου harry akritas panagiotis23 jimis2001 KateRd Αντικειμενικός Jocaste tsiobieman the purge Αλκης Κ. george777 hirasawayui tymvorixos SweetGirl Lydia6902 mitsos14 MarcoReus Panagiotis849 GoddamnRight Πύρος Johnman97 Scandal Stathis2001a chris2799 Κλημεντίνη Unseen skygge roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο ειναι να γινουν οσο αργότερα γινεται και να υπαρχουν μεγαλες αποστασεις μεταξυ των διαγωνιζομενων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Απριλίου 2020 στις 18:50 Ο Αντικειμενικός: #22 08-04-20 18:50 Επίσημο: Αποφασίστηκε η κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων στους Φοιτητές.Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες η κατ' οίκον διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς τους φοιτητές. Την παραπάνω διαβεβαίωση είχαν οι εκδότες της χώρας από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Η διαδικασία αποστολών 1.100.000 συγγραμμάτων στους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Συγγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσει 27 - 28 Απριλίου με υπηρεσία κατ' οίκον παράδοση των εταιρειών courier Το σύστημα του Εύδοξου υπολογίζεται να ανοίξει 10 με 12 Απριλίου. Το κόστος θα το καλύψουν οι εκδότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 22 Μαΐου 2020 στις 12:35 Ο Άνιελ έγραψε: #23 22-05-20 12:35 Εγώ είμαι μαθητής του γυμνασίου και έμεινα 2 μήνες σπίτι την περίοδο της καραντίνας στην οποία έκανα κάθε μέρα διαδικτυακά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 13:01 Η blanc έγραψε: #24 29-05-20 13:01 εγω που σπουδαζω ηθοποιος δεν γινόταν να κάνουμε μαθήματα απο το σκαιπ, οποτε περασα τον εγκλεισμο διαβαζοντας βιβλια και βλεποντας ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:07 Ο Άνιελ έγραψε: #25 29-05-20 15:07 Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η blanc έγραψε: #26 29-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: barkos Άνιελ blanc Ststst02 fockos Memetchi EiriniS20 Libertus George187 Steffie88 Serotonin Dreamer_SW alexrami Elenii01 Lathy Χρησλου harry akritas panagiotis23 jimis2001 KateRd Αντικειμενικός Jocaste tsiobieman the purge Αλκης Κ. george777 hirasawayui tymvorixos SweetGirl Lydia6902 mitsos14 MarcoReus Panagiotis849 GoddamnRight Πύρος Johnman97 Scandal Stathis2001a chris2799 Κλημεντίνη Unseen skygge roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίσημο: Αποφασίστηκε η κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων στους Φοιτητές.Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες η κατ' οίκον διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς τους φοιτητές. Την παραπάνω διαβεβαίωση είχαν οι εκδότες της χώρας από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Η διαδικασία αποστολών 1.100.000 συγγραμμάτων στους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Συγγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσει 27 - 28 Απριλίου με υπηρεσία κατ' οίκον παράδοση των εταιρειών courier Το σύστημα του Εύδοξου υπολογίζεται να ανοίξει 10 με 12 Απριλίου. Το κόστος θα το καλύψουν οι εκδότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 22 Μαΐου 2020 στις 12:35 Ο Άνιελ έγραψε: #23 22-05-20 12:35 Εγώ είμαι μαθητής του γυμνασίου και έμεινα 2 μήνες σπίτι την περίοδο της καραντίνας στην οποία έκανα κάθε μέρα διαδικτυακά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 13:01 Η blanc έγραψε: #24 29-05-20 13:01 εγω που σπουδαζω ηθοποιος δεν γινόταν να κάνουμε μαθήματα απο το σκαιπ, οποτε περασα τον εγκλεισμο διαβαζοντας βιβλια και βλεποντας ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:07 Ο Άνιελ έγραψε: #25 29-05-20 15:07 Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η blanc έγραψε: #26 29-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: barkos Άνιελ blanc Ststst02 fockos Memetchi EiriniS20 Libertus George187 Steffie88 Serotonin Dreamer_SW alexrami Elenii01 Lathy Χρησλου harry akritas panagiotis23 jimis2001 KateRd Αντικειμενικός Jocaste tsiobieman the purge Αλκης Κ. george777 hirasawayui tymvorixos SweetGirl Lydia6902 mitsos14 MarcoReus Panagiotis849 GoddamnRight Πύρος Johnman97 Scandal Stathis2001a chris2799 Κλημεντίνη Unseen skygge roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είμαι μαθητής του γυμνασίου και έμεινα 2 μήνες σπίτι την περίοδο της καραντίνας στην οποία έκανα κάθε μέρα διαδικτυακά μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 13:01 Η blanc έγραψε: #24 29-05-20 13:01 εγω που σπουδαζω ηθοποιος δεν γινόταν να κάνουμε μαθήματα απο το σκαιπ, οποτε περασα τον εγκλεισμο διαβαζοντας βιβλια και βλεποντας ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:07 Ο Άνιελ έγραψε: #25 29-05-20 15:07 Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η blanc έγραψε: #26 29-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: barkos Άνιελ blanc Ststst02 fockos Memetchi EiriniS20 Libertus George187 Steffie88 Serotonin Dreamer_SW alexrami Elenii01 Lathy Χρησλου harry akritas panagiotis23 jimis2001 KateRd Αντικειμενικός Jocaste tsiobieman the purge Αλκης Κ. george777 hirasawayui tymvorixos SweetGirl Lydia6902 mitsos14 MarcoReus Panagiotis849 GoddamnRight Πύρος Johnman97 Scandal Stathis2001a chris2799 Κλημεντίνη Unseen skygge roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω που σπουδαζω ηθοποιος δεν γινόταν να κάνουμε μαθήματα απο το σκαιπ, οποτε περασα τον εγκλεισμο διαβαζοντας βιβλια και βλεποντας ταινιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άνιελ Νεοφερμένο μέλος Ο Άνιελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:07 Ο Άνιελ έγραψε: #25 29-05-20 15:07 Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η blanc έγραψε: #26 29-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blanc Νεοφερμένο μέλος Η blanc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Μαΐου 2020 στις 15:08 Η blanc έγραψε: #26 29-05-20 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Άνιελ: Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες ; Click για ανάπτυξη... το έτερος εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.