Να δω τι αλλο θα ακουσω περι apple εσεις που την κραζεται ολοι.... Εχετε ποτε ασχοληθει με OS X? Εχετε δει ποτε mac να τρωει κολληματα? Ολα και ολα. Ναι, προφανως να δεχτω οτι ολες οι συσκευες της ειναι υπερτιμημενες (εκτος απο το ipad κατα τη γνωμη μου το οποιο ειναι σε λογικη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο), αλλα οχι και να λεμε οτι ειναι κοροιδια....Εχω υπολογιστη με windows 7 και μετα απο ενα χρονο λειτουργιας του χρειαζεται τον χ4 χρονο για να ανοιξει και να δουλευει κανονικα (ναι προφανως φταινε τα αρκετα προγραμματα που του εχω) αλλα και παλι, απο πλευρας apple κολληματα δεν θα υπαρχουν ακομα και στα πεντε χρονια. Είναι το καθε ενα καλο στον τομεα τους. Τα μακ οπως και να το κανουμε ειναι πιο "κλασατα" ενω τα windows ειναι για τις μαζες... χωνεψτε το. οσον αφορα τη μερια του iphone, σιγουρα ειναι υπερτιμημενο, αλλα τοσο smooth εμπειρια δεν θα την βρεις ποτε (μην μου πειτε οτι τα καινουρια android ειναι το ιδιο smooth γιατι 1) ανοιξε 15 εφαρμογες μαζι σε ενα σ4 και τις ιδιες σε ενα iphone και δες ποιο θα σερνεται και 2) οι πλεον ναυαρχιδες κοστιζουν οσο ενα iphone

). Και ολα αυτα οχι επειδη ειμαι fanboy, στην πραγματικοτητα δεν εχω ουτε μια συσκευη apple, αλλα επειδη γνωριζω και τις δυο πλευρες.