Kill Bill

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
Τι λετε για αυτη την ταινια; Εγω τη λατρευω ειναι μια απο τις αγαπημενες μου, μ'αρεσει πολυ η αισθητικη της και η ολη ατμοσφαιρα πιστευω ειναι πολυ πετυχημενη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λετε για αυτη την ταινια; Εγω τη λατρευω ειναι μια απο τις αγαπημενες μου, μ'αρεσει πολυ η αισθητικη της και η ολη ατμοσφαιρα πιστευω ειναι πολυ πετυχημενη.

Ωραία η ταινία.
Ωραία και η Uma Thurman, σε έναν από τους καλύτερους της ρόλους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια η uma thurman? απαπα :P εισαι ο πρωτος που το λεει xD

Εμένα πάντως μου άρεσε.
Δεν είναι τυχαίο ότι για την και ερμηνεία της και στις 2 ταινίες ήταν υποψήφια για χρυσή σφαίρα.

Tarantino όχι μλκιες.

Και το volume 3 θα βγει στους κινηματογράφους το 2014 (υπομονή μισή δεκαετία:P)

Εμένα πάντως μου άρεσε.
Δεν είναι τυχαίο ότι για την και ερμηνεία της και στις 2 ταινίες ήταν υποψήφια για χρυσή σφαίρα.

σαν ερμηνεια μια χαρα ρε, εγω νομιζα ελεγες εμφανιση :P

σαν ερμηνεια μια χαρα ρε, εγω νομιζα ελεγες εμφανιση :P

Εμενα δεν με χαλαει και απο εμφανιση παντως :fss:

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=jVam1qOmlEo[/ame]

εμένα παδιά δεν μ'αρεσε καθόλου. άσε που όλη αυτή η γραφικότητα στη βία και στο αίμα με αηδίασε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα παδιά δεν μ'αρεσε καθόλου. άσε που όλη αυτή η γραφικότητα στη βία και στο αίμα με αηδίασε.
Δικαίωμα σου.
Όμως τι έχεις να πεις για τη μουσική της ταινίας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μουσική είναι ομολογουμένως πολύ καλή και υποβλητική αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να με τραβήξει μια ταινία.
Ευχαριστώ πάντως:thumbup:

tarantino... αυτά είναι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου αρέσει το όλο στυλ στις ταινίες του tarantino....ψαγμένα πράγματα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back