Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
Τι λετε για αυτη την ταινια; Εγω τη λατρευω ειναι μια απο τις αγαπημενες μου, μ'αρεσει πολυ η αισθητικη της και η ολη ατμοσφαιρα πιστευω ειναι πολυ πετυχημενη.
Ωραία η ταινία.
Ωραία και η Uma Thurman, σε έναν από τους καλύτερους της ρόλους..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εισαι ο πρωτος που το λεει xDΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
Δεν είναι τυχαίο ότι για την και ερμηνεία της και στις 2 ταινίες ήταν υποψήφια για χρυσή σφαίρα.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 045911
Επισκέπτης
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα πάντως μου άρεσε.
Δεν είναι τυχαίο ότι για την και ερμηνεία της και στις 2 ταινίες ήταν υποψήφια για χρυσή σφαίρα.
σαν ερμηνεια μια χαρα ρε, εγω νομιζα ελεγες εμφανιση

ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
σαν ερμηνεια μια χαρα ρε, εγω νομιζα ελεγες εμφανιση![]()
Εμενα δεν με χαλαει και απο εμφανιση παντως :fss:
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δικαίωμα σου.εμένα παδιά δεν μ'αρεσε καθόλου. άσε που όλη αυτή η γραφικότητα στη βία και στο αίμα με αηδίασε.
Όμως τι έχεις να πεις για τη μουσική της ταινίας?
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πάντως
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AngelinaYouSuck
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki