Καλησπέρα παιδιά, του χρόνου τελειώνω το τμήμα πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης του Εκπα με κατευθυνση δημοσιας διοικησης και από εκεί και πέρα δεν έχω ιδεα τι να κάνω. Μεταπτυχιακό; Δεύτερο πτυχίο; Το χειρότερο είναι ότι δεν ξερω με τι πραγματικα θελω να ασχοληθώ.
Είμαι ανάμεσα σε δευτερο πτυχιο στο παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης (επειδή κυριως είναι στην πόλη μου) και σε δευτερο πτυχιο ή και μεταπτυχιακό στο οικονομικο τμημα ή στο τμημα λογιστικής. Με ενδιαφέρει πολύ το τμήμα βιβλιοθηκονομίας αλλά και το τμήμα πληροφορικής(!) και θα μπορούσα ίσως να σχοληθώ και με τα ναυτιλιακα/τουριστικά. Ενω το τμημα Νομικης που υποτιθεται εχει συναφεια με το δικο μου και στο οποιο στρεφονται οι περισσοτεροι συμφοιτητες μου, δεν νομιζω οτι με ενδιαφερει ιδιαιτερα, περισσοτερο αποτελει επιθυμια της οικογενεια μου. Από μεταπτυχιακά τα δυο που έχω βρει στο τμήμα μου είναι Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική (1000 ευρώ) και Διοίκηση & Διαχείριση Οικονομικών Μονάδων & Οργανισμών (που ομως εχει 5000ευρώ αλλα μου αρέσει περισσότερο).
Επισης θα κανω αιτηση φετος για
υποτροφια με ενα προγραμμα στο ιεκ ακμη (2 χρονια) και στο οικονομικο κολλεγιο αθηνων (4! χρονια με τα 2 τελευταια στα αγγλικα..αλλα πτυχιο ισοδυναμοτου bachelor) και δεν ξερω τι κατευθυνση να επιλεξω. Ειμαι αναμεσα στα εξής: στο ιεκ ακμη στη κατευθυνση
Σκηνοθεσιας (κατι τελειως διαφορετικο αλλα μου αρεσει),
Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου - Φοροτεχνικού Γραφείου,
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού,
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλιας και στο οικον. κολλεγιο το προγραμματα
Λογιστική και Χρηματοοικονομική.
Οποιαδήπτοε συμβουλή θα μου ήταν χρήσιμη. Τα περισσότερα που έχω βρει δυστυχως ειναι στην Αθήνα και η πόλη καταγωγής μου είναι από αλλού οπότε υπάρχει και αυτό το κριτήριο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στο κόπο και απαντήσει!!