διαβασα κανα 3 διαφορετικες συζητησεις εδω στο φορουμ για τα γερμανικα και ειπα να τα γραψω τα δικα μου εδω.Λοιπον πηρα το C1 τον ιανουαριο του 2014 με σχετικα καλο βαθμο.Μεχρι και σημερα εχω κρατησει μια υποτυπωδη επαφη με την γλωσσα,λιγο τα μαθηματα του σχολειου,ενα μαθημα στο πανεπιστημιο αλλα πολυ βασικα πραγματα.Το ξερω οτι δεν ειμαι στο ιδιο επιπεδο,η γλωσσα μου εχει κολλησει και προφορικα ενω καταλαβαινω αρκετα δεν μπορω να αποδωσω.Σκεφτομαι ομως και το εχω στο νου μου να συνεχισω για Γ2 εδω στην θεσσαλονικη.Αν και αρχικα γ οικονομικους λογους σκεφτομουν καποιο απο τα φροντιστηρια στο κεντρο(κοντα στην καμαρα) που πανε και πολλοι φοιτητες..αρχισα να το σκεφτομαι και για το goethe .Αυτο που με δυσκολευει ομως ειναι οτι αν παω εκει σιγουρα θα με βαλουν πιο χαμηλο επιπεδο ,οποτε εχετε να μου προτεινετε τι να διαβασω εσεις που εχετε παρει ηδη το γ2 για να προετοιμαστω και να μην παω σαν αρχαρια σε τοσο προχωρημενα μαθηματα;
επισης Deutsch lover αν επιτρεπεται που εκανες εσυ μαθημα;απο θεσσαλονικη εισαι ε;εχεις καποιες συμβουλες; και συγχαρητηρια που το πηρες το Γ2 ενω ησουν στο σχολειο