cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skg09
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθηματα μπορείτε να ξεκινήσετε όπου θέλετε! Στο Γκαίτε σίγουρα θα υπάρχουν και άτομα που ξεκινούν μόλις τώρα μαθήματα, οπότε δεν νομίζω να μην υπάρχει τμήμα αρχαρίων. Βέβαια, καλό θα ήταν να περάσετε από το Γκαίτε να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.
Αν κάνει κάποιος ιδιαίτερα, καλό θα ήταν να κάνει σωστή επιλογή του καθηγητή, ώστε να πάρετε σωστές και καλές βάσεις από την αρχή.
skg09
Νεοφερμένο μέλος

Ρώτησα στο goethe και το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι τα μαθήματα ακόμα και για αρχάριους γίνονται από Ξένους καθηγητές. Στο προηγούμενο φροντιστήριο αυτό ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα μου-ειδικά για την Γραμματική. Πιστεύω ότι για τις αρχικές τάξεις προτιμότερο είναι το μάθημα να γίνετε από Έλληνα/ιδα. Η γνώμη σου πάνω σε αυτό?
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

απο ενηλικα που ειχε κανει μαθηματα στο γκαιτε εμαθα πως ειχε αντιμετωπισει ανάλογο πρόβλημα
skg09
Νεοφερμένο μέλος

Σήμερα τελειώνουν και οι εγγραφές....
law&order
Νεοφερμένο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Καλησπέρα jenny και ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Ρώτησα στο goethe και το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι τα μαθήματα ακόμα και για αρχάριους γίνονται από Ξένους καθηγητές. Στο προηγούμενο φροντιστήριο αυτό ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα μου-ειδικά για την Γραμματική. Πιστεύω ότι για τις αρχικές τάξεις προτιμότερο είναι το μάθημα να γίνετε από Έλληνα/ιδα. Η γνώμη σου πάνω σε αυτό?
Σε φροντιστήρια που έχουν Έλληνες καθηγητές τα ποσοστά επιτυχίας είναι μεγαλύτερα, πολύ μεγαλύτερα. Ακόμα και στα μεγάλα επίπεδα.
Πιστεύω ότι είναι μάλλον θέμα εμπειρίας περισσότερο και κατάρτισης (και όρεξης για δουλειά) Τώρα αν συνδιάζουν Έλληνα καθηγητή και ξένο ίσως να είναι καλύτερα.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταλαβαίνω πως είναι πρόβλημα να έχεις ξένο καθηγητή, ειδικά στην αρχή. Δεν γνώριζα πως ακόμα και στους αρχάριους έχουν Γερμανό, αντί για Έλληνα.
Τότε μήπως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσετε ιδιαίτερα; Αλλά προσοχή στην επιλογή σας! Βέβαια υπάρχει και η άλλη δυνατότητα για κάποιο φροντιστήριο όχι τόσο "μεγάλο και ονομαστό" που ίσως κάνουν κι εκεί καλή δουλειά. Έχετε ψάξει κάτι τέτοιο;
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι, δεν εχω ψαξει για αλλο φροντιστηριο, θα κανω μια ερευνα αγορας μεχρι το τελος της εβδομαδας μηπως βρω κάτι...
Aptaliko
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Γερμανικά: βαθμίδες εκμάθησης & πτυχία".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aptaliko
Νεοφερμένο μέλος

AlphaBeta
Νεοφερμένο μέλος

Ενδιαφέρομαι να ξεκινησω Γερμανικα απο το επίπεδο Α1 και εχω βρει οτι το Goethe στην Αθήνα προσφέρει μαθήματα.
Αναρωτιόμουν αν εχει πάει κανεις αλλος απο εδώ και να μας πει αν αξιζει τα λεφτα του, αν γίνεται καλό μάθημα, καθηγητες κτλπ και τα σχετικά!
Μηπως τα συνοικιακά ή ελληνικά φροντιστήρια με γερμανικά είναι καλύτερα;;;
Ευχαριστώ!!!
Υ.Γ. Βρηκα στο φορουμ θετικά σχολία σχετικά με το Goethe της Θεσσαλονίκης αλλά οχι κατι συγκεκριμένο για της Αθήνας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Έκανα 6 χρόνια γερμανικά, έχω το Β1 και τον Ιούλιο του 2008 έδωσα Mittelstuffe και κόπηκα στα προφορικά. Έχω από τότε να ασχοληθώ με τη γλώσσα και σκέφτομαι να πάω τον Οκτώβριο στο Γκαίτε. Δεν έχω ιδέα για το πρόγραμμα που ακολουθούν και στην ιστοσελίδα τους δε λένε κάτι και θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρξει κάποια επανάληψη ή θα πρέπει να ασχοληθώ μόνος μου πριν πάω.
Θα χρειαστει να δωσεις ενα κατατακτηριο τεστ!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ακουσα οτι λειτουργουν τμηματα στο Goethe-Institut! Θεωρειτε οτι ειναι καλη ιδεα? Μηπως καποιος εχει περοσωπικη αποψη ή προτεινετε καποιο αλλο καλο φροντιστηριο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aikat_
Νεοφερμένο μέλος

apostolis_z6_32
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.