D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vatistas
Νεοφερμένο μέλος

To μονο που εχω να πω ειναι πως αφου τελειωσα πανελληνιες εκανα αυτο το επικινδυνο για πολλους - αναγκαιο για μενα ταξιδι στην ανατολικη Ευρωπη και οχι μονο με τραινο....Εκτοτε καθε καλοκαιρι ταξιδευω εξεωτερικο-παντα στα ιδια λεφτα και πιο φτηνα με τους φιλους μου που πανε σε δημοφιλεις ελληνικους προορισμους και,,,,,το μικροβιο μου κολλησε....ειναι απιθανο!!! Ανεπιφυλακτα καντε το!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

vatistas
Νεοφερμένο μέλος

Οταν ταξιδεψα ειχεσ πολλες διευκολυνσεις απο το εισητηριο συμπεριλαμβανομενων και των εισητηριων των Ferry.Πλεον χςρισ να ειμαι σιγουρος εχουν ''κοψει'' πολλα απο το εισητηριο...Καλο θα ηταν να ρωτησεις στην Σινα οπου εχουν και το ταμειο για αυτα τα εισητηρια.Γιατι απο τηλ θα ηταν δυσκολο να τουσ βρεις. ¨)
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Αντί να αρχίσω να λέω πιθανές τοποθεσίες έχω να προτείνω μια ταινία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valar_Morghulis
Νεοφερμένο μέλος

@Mercury
Οταν ταξιδεψα ειχεσ πολλες διευκολυνσεις απο το εισητηριο συμπεριλαμβανομενων και των εισητηριων των Ferry.Πλεον χςρισ να ειμαι σιγουρος εχουν ''κοψει'' πολλα απο το εισητηριο...Καλο θα ηταν να ρωτησεις στην Σινα οπου εχουν και το ταμειο για αυτα τα εισητηρια.Γιατι απο τηλ θα ηταν δυσκολο να τουσ βρεις. ¨)
Που ακριβώς στην Σίνα ειναι?!
lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

vatistas
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν από ότι βλέπεις το topic είναι λίγο ανενεργό οποτε μην περιμένεις και άμεσες απαντήσεις μιας και το πρώτο post το είχα κάνει 4 χρονια πριν που είχα κάνει το πρώτο μου interrail. Λοιπόν το πράγματα είναι απλά. Άμα είσαι λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας
(δηλαδή όχι άνετο μπανάκι σε ξενοδοχείο και χωρίς την πρωινή φραπεδιά και το ταβλάκι) τότε σου συστήνω ένα "ευροτριπ" ανεπιφύλακτα. Την πρώτη μου φορα ταξίδεψα με ένα φίλο για 22 ημερες με εισιτήριο interrail (κόστος τότε περίπου 300E) και ξόδεψα 800-900E .Ξόδεψα τόσα μιας και πρώτη φορα στο εξωτερικό πιτσιρικάς δεν κόβει το μάτι σου για κακοτοπιές και που μπορείς να την βγάλεις πιο φτηνά. Πάντως θα σου έλεγα πως αν είσαι από τα άτομα που γουστάρουν ένα fix ταξίδι (δηλαδή να ξέρεις από πριν φύγεις που θα είσαι την τάδε μέρα και τι πρόγραμμα θα κανεις) ίσως το interrail να μην σου φανεί πολύ χρήσιμο. Εν πάση περιπτώσει αν θες να ταξιδέψεις έτσι κανε μια ερευνα αγοράς στο internet πρώτα. Ψάξε για όλους τους φτηνούς τρόπους μεταφοράς από τα μέρη που θες (και w, ναι μερικές φορες υπάρχουν αρκετά φτηνοί τρόποι) κανε μια σούμα και κοίτα αν αξίζει να πάρεις το interrail. Exe υπόψιν σου πως όταν εγώ ταξίδεψα δεύτερη χρονια χρησιμοποίησα μονο για τα βαλκάνια το balkan flexi pass ,κάτι αντίστοιχο του interrail αλλα μονο για βαλκάνια .Πάρε τηλ τον ΟΣΕ η περνα από την Σινά στο κέντρο Αθηνα που έχουν τα γραφεία τους (λίγο πιο κάτω από την νομική.)αυτά για τείχη ώρα ,πιστεύω βοήθησα...
lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

ευτυχως ειμαι απιστευτα βολικος ανθρωπος, δεν εχω κανενα θεμα αν θα μεινω σε ξενοδοχειο 1000* η 0*.. εξαλλου δεν ειμαι κ πολυ του ξενοδοχειου ( camping forever )!!! επισης πιστευω πως η μαγεια του interrail ειναι τα απροοπτα, αυτο το χυμα, που ξεκινας να πας καπου χωρις να εχεις κλεισει δωματιο κτλ κτλ.. υπαρχει που υπαρχει ενα προγραμμα στην καθημερινοτητα μας ας μη το κουβαλαμε κ στις διακοπες.. ελπιζω να καταφερω να το κανω καποια στιγμη, σκεφτομουν για σεπτεμβρη... ευχαριστω κ παλι vatistas για την αμεση απαντηση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.