Δε θα κάτσω άλλο σε ένα site που βρίζουν εμένα και όλα όσα νοιώθω! Δεν ξέρει κανείς ούτε πως νοιώθω ούτε τι έχω περάσει για να φτάσω στο σημείο να νοιώθω και να είμαι έτσι και κανείς, ΚΑΝΕΙΣ, δεν έχει το δικαίωμα να με κατακρίνει!
Και για το αρχείο...krou, ξέρω πολύ καλά τι είναι η κατάθλιψη και παίρνω και αντικαταθλιπτικα και παλαιότερα έπαιρνα και ηρεμιστικά...αν εσύ στη ζωή σου τα βρήκες όλα ρόδινα, και είσαι μεσ' την τρελή χαρά, υπάρχουν και άτομα που όσο και να φαίνεται φτιαχτό, δεν τους έχει ερθει και τίποτα καλό! Ο κόσμος είναι γεμάτος με θλίψη, είται φαίνεται μέσα από μαυροντυμένα παιδιά είτε όχι και αυτό το ξέρουμε όλοι καλα!
Δε σε εβρισε κανεις. Απλα καποιοι, και εγω, ειμαστε καθετως αντιθετοι στη μοδα που πρεσβευεις.
Δεν σε κατεκρινε κανενας. Σε κριναμε και αυτο εχει δικαιωμα να το κανει ο καθενας. Σε μια κοινωνια κρινεσαι και κρινεις.
Ο κοσμος εχει θλιψη, αλλα μη μου παριστανεις θλιμμενους τους emo που βλεπουμε καθημερινα. Θελεις να μου πεις δηλαδη οτι τα 3 μπαζακια που βγαζετε να σας εκπροσωπουν στα καναλια ειναι καταθλιπτικοι? Οχι κουκλιτσα μου και το ξερω απο πρωτο χερι, οπως και αλλοι που εχουν κοινους γνωστους μαζι τους. Οταν λοιπον πουλατε μουρη, οπως πουλησες κι εσυ με το ηλιθιο "haters make me famous" να δεχθειτε οχι μονο την κριτικη, αλλα και την απαξιωση. Ετσι ειναι ο κοσμος, τι να κανουμε. Τον δηθεν κι αυτον που προκαλει τον βριζουνε. Καλως ή κακως, αναλογα με την περισταση.
Απολυτοσυνη στον κοσμο δεν υπαρχει. Δεν υπαρχει μαθηματικα ανθρωπος, συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων που στα 16 του χρονια να του συμβαινουν μονο ασχημα ή μονο καλα. Εκτος κι αν εισαι αστεγη, αφραγκη, ορφανη, κακοποιημενη, βιασμενη, μονη, χωρις γνωστους και φιλους, χωρις ανθρωπους να μιλησεις ή/και να κανεις χαβαλε ή εστω να περασεις την ωρα σου...Μου λες δηλαδη οτι δεν εχεις συναντησει ποτε ανθρωπο ή κατασταση που να σε ανεβαζει ψυχολογικα εστω και παροδικα. Συγγνωμη, αλλα αρνουμαι να παραδεχτω τη μοιρολατρια οτι ο κοσμος ειναι πια τοσο σκατα. Μαλλον φταις εσυ που δεν εψαξες να βρεις τους καταλληλους ή μαλλον εχεις παρανοησει το νοημα της ευτυχιας.
Απο κει και περα, η μαγκια ενος ανθρωπου για μενα εγκειται στην ικανοτητα την οποια εχει να μετατρεπει καθε στιγμη σε οσο πιο ευχαριστη γινεται. Κι αυτο ειναι και προυποθεση για την ευτυχια. Οταν ολα τα βλεπεις μαυρα, ειναι μαυρα. Οπου υπαρχει θλιψη, γινεται θλιψη, οπου υπαρχει μαυριλα, γινεται μαυριλα κι ουτω καθ'εξης. Αρα λοιπον κοιτα να φτιαξεις ΕΣΥ το περιβαλλον σου και μη μοιρολατρεις τοσο πολυ. Δες τα ροδινα κι ετσι θα ειναι. Τα βλεπεις μαυρα? Ετσι ειναι. Με το καθεσε παθητικη, οπως πρεσβευει η πραγματικη emo ιδεολογια, αν αυτη πρεσβευεις, δεν θα αλλαξει τιποτα. Αν προσπαθουσες, θα αλλαζε, αν οχι για τον κοσμο, τουλαχιστον για σενα. Αλλα οπως ειπε κι ο Κεμαλ Ατατουρκ, οπως χτιζεις το σπιτι σου, χτιζεται κι ο κοσμος. Καθισμενοι λοιπον, κλαιγοντας τη μοιρα σας, αδρανωντας και αδιαφορωντας να κανετε τα πραγματα καλυτερα, εγω σας λεω καμμενους. Αυτα...
Αν δε θελεις να κατσεις σε ενα φορουμ προβλημα σου. Για σενα δεν ξερω, παντως εμεις δεν θα χασουμε και τιποτα. Αν ησουν ομως μαγκισσα, που φαινεται οτι δεν εισαι, γιατι κανενας emo δεν εχει αρκετη μαγκια να κοιταξει την πραγματικοτητα καταματα, θα καθοσουν εδω να δεις γιατι ειμαστε κατα των emo και να μας διαψευσεις οπου νομιζεις οτι εχουμε λαθος.