πρώτον:δεν παραδέχτηκα ποτέ ότι οι emo βλάπτουν την κοινωνία(κοίταξε καλά τι γράφω, έχω ένα "δεν" μπροστά).
δεύτερον:δεν είπα ότι βγάζεις μαχαίρι και προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου(αν το έκανες αυτό θα ζητούσα την επέμβαση της αστυνομίας χαχα)
τρίτον:η δήλωση ότι η κοινωνία πρέπει να περιορίσει την δράση των emo, για μένα είναι ρατσιστική...
τέταρτον:μη μου λές αυτά που μας μαθαίνουν στο σχολείο...γιατί στο δίκαιο παρουσιάζεται η ιδανική κοινωνία και ως συνήθως το σχολείο (σε μας τουλάχιστον) τα παρουσιάζει παρουσιάζει όλα καλά και όμορφα...και εκτός αυτού στην αντιπροσωπευτική αρχή στην σελ.65 του βιβλίου του δικαίου της β λυκείου αναφέρεται στην αρχή της πλειοψηφίας ως κανόνα λήψης αποφάσεων και λέει πιο κάτω ότι το Σύνταγμα κατοχυρώνει το δικαίωμα της μειοψηφίας να παρεμβένει (προτείνει,κρίνει) στη διαμόρφωση των πολιτικών αποφάσεων...γεγονός που επικυρώνει αυτό που είπα ότι πρέπει η πλειοψηφία να σέβεται την μειοψηφία...δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν προσπαθώ να ορίσω σε σας τί είναι δημοκρατία απεχθάνομαι να το παίζω κάποιος...
Πρωτον, εχεις δικιο, τα ματια μου δεν ειδαν το "δεν" απο απροσεξια και ζητω συγγνωμη.
Δευτερον, μιλησες για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων κι αυτο σχετιζεται με τη καταπιεση στην οποια εγω ποτε δεν κατεφυγα.
Χαχα, πες μου σε παρακαλω, πιστευεις πραγματικα οτι τα..."οργανα" θα μου εκαναν τιποτα αν ζητουσες την επεμβαση τους? Ναι ισως, θα μου εκανες κι ενα καλο, θα μου δινανε παρασημο!

Ελα τωρα, λες και δεν τους ξερεις τους ασφαλιτες....Δεξιοι ειναι, αν τους ελεγα οτι προστατευω τα...χρηστα ηθη θα εβγαζαν εσενα αναρχικο κι εμενα Ελληναρα!

Τριτον, επαναλαμβανω, οι emo δεν ειναι διαφορετικη ρατσα, συνεπως δεν οριζεται η εννοια του ρατσισμου.
Τεταρτον, πρωτα θα πατησεις πανω στους νομους και μετα θα αγωνιστεις να τους αλλαξεις. Διαφορετικα εσυ εισαι αυτος που καταλυει μια κατα νομο δημοκρατια. Αναφερεις το Συνταγμα και δεν αποδεχεσαι τα βιβλια της συνταγματικης πολιτειας? Αρχη της δημοκρατιας δεν ειναι αυτο που αναφερεις.
Κανονας, οπως ειπες, ειναι η πλειοψηφια. Η μειοψηφια μπορει να κρινει και να προτεινει (αληθεια, ποτε εκριναν και προτειναν οι παθητικοι emo?), αλλα μονο αν θελει η πλειοψηφια αξιοποιει την κριτικη και τις προτασεις.