σε εμενα επεσε ενα αντιστοιχο θεμα στα προφορικα, επρεπε να διαλεξουμε σε τι σαμερ καμπ θα δωσουμε σπονσορσιπ. εγω τα ειπα μια χαρα, το προβλημαα ηταν οτι δε γινοταν να συννενοηθω καθολου με τον συνυποψηφιο, γιατι δεν του ηταν καθολου οικεια η διαδικασια (με απλα λογια, δεν ειχε προετοιμαστει, γιατι θεωρησε το γεγονος οτι ειχε σπουδασει στην Αγγλια αρκετο) πραγμα που φυσικα καταλαβαν και οι εξεταστες.. θα σας δωσω ενδεικτικα μερικα παραδειγματα: Στο 2ο στειτζ δεν ανεφερε ολα τα θετικα και ξεκινουσε με τα αρνητικα, οποτε οι σημειωσεις που εκανα ηταν ληψες... στο 3ο στειτζ, δεν ειχε καταλαβει τι κανουμε και με ρωτησε απο την 1η στιγμη ποιο να επιλεξουμε... επρεπε να του εξηγησω μπροστα στους εξεταστες οτι πρεπει να κανουμε συζητηση για να επιλεξουμε ενα απο τα 2. Επισης, δεν μπηκε στη διαδικασια να μιλησει για την δικη του επιλογη οταν τον ρωτησα την αποψη του για αυτα που ελεγα, αντιθετως συμφωνουσε μαζι μου η απλα προσθετε κατι... και οταν πηγε να πει κατι, το εκανε για την επιλογη που απερριψε (η εξεταστρια αναγκαστηκε να του πει οτι επρεπε να επικεντρωθει στην αλλη του επιλογη). Στο 4ο στειτζ που μας ακουγαν, επρεπε να του ξαναεξηγησω, ενω οι εξεταστες μας ακουγαν οτι πρεπει να διαλεξουμε 2 σημεια μονο και οταν τον ρωτησα αν εχει κατι να μου πει κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει με την επιχειρηματολογια μου, απλα με αγνοησε. Στο τελος, οταν απαντουσα στις ερωτησεις της εξεταστριας ο αλλος σηκωνε το χερι του για να με διακοψει και η εξεταστρια αναγκαστηκε να του κανει παρατηρηση. Ελπιζω να μην εχει καποια επιπτωση στο δικο μου βαθμο κατι απο αυτα που συνεβησαν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.