nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

"" Σ αγαπω!!!!!''
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάρε με έτσι,πάρε με αλλιώς,γουστάρω ανωμαλίες.....Χαχαχα πλάκα φυσικάεμμ μηνύματα της προκοπής....ανύπαρκτα!
this. Αλλά όχι πλάκα

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Όταν σε σκέφτομαι γυμνή αισθάνομαι σαν παγωτό γρανίτα έξω στον ήλιο μια ζεστή μέρα του αυγούστου...κοινώς λιώνω. Θα' ρθεις να με γλύψεις πριν μου τελειώσουν οι "χυμοί";![]()
ίου...
τι ρομαντισμός, τι τακτ , τι τζεντλεμαν...
roseberry
Διάσημο μέλος

Θα παρακαλουσα να κανετε κατι γιατι με παρενοχλει σεξουαλικα το κτηνος!

σιριουσλι παντως, δε μαρεσουν αυτα οποτε ενα γδυσου μας φτανει...

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

this. Αλλά όχι πλάκα
![]()
(καρφώνεσαι ,καρφώνεσαι

rakels
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Όταν σε σκέφτομαι γυμνή αισθάνομαι σαν παγωτό γρανίτα έξω στον ήλιο μια ζεστή μέρα του αυγούστου...κοινώς λιώνω. Θα' ρθεις να με γλύψεις πριν μου τελειώσουν οι "χυμοί";![]()
Τα 090 βγαίνουν και σε sms τώρα;

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

θέλω να συγκεντρώσουμε εδώ όλα τα ερωτικά λόγια,μηνύματα που είπατε ή σας είπε ποτέ η αγαπημένη σας/ ο αγαπημένος σας και σας εντυπωσίασαν.νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλο σχετικό θέμα.
Ιδέες ψάχνεις φιλαράκο;

nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος

"έχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη , μα πού γύριζες; "
Η Μαρίνα των Βράχων... Τι υπέροχο....
Ελύτης

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Όταν βλέπω τις καμπύλες της γραφικής σου παράστασης το μυαλό μου φτάνει στο άνω φράγμα της άνω φραγμένης σκέψης μου.
Όταν νιώθω το άγγιγμα σου η χημική μου ισορροπία διαταράσσεται.
Το σύστημά μου μετατοπίζεται προς εκείνη την κατεύθυνση που τείνει να
φέρει την επιφερόμενη μεταβολή.
Μα το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.Δεκαοχτώ γραμμάρια αγάπης που καίγονται.
Όταν τα χείλη μου ενώνονται... με τα δικά σου, λόγω πλαστικής κρούσης η κινητική μου ενέργεια μετατρέπεται σε δυναμική , εξ αιτίας του ύψους των εφτά ουρανών στους οποίους με ανεβάζεις.
Η βελόνα του αμπερομέτρου της καρδιάς μου πάει να σπάσει λόγω του ρεύματος που με διαρρέει στο άγγιγμα σου.
Μα όταν βρίσκεσαι μακριά μου η ορίζουσά μου μηδενίζεται και το σύστημά μου γίνεται αδύνατο.
Μόνο όταν είσαι στην αγκαλιά μου ισχύει και έχω μοναδική λύση να σου δείξω την αγάπη μου.
Μια αγάπη που όλα τα σημεία ανήκουν στην ίδια κλάση συγγραμικών διανυσμάτων.
Γι αυτό λατρεία μου σου ζητάω να κρατήσεις για πάντα την αγάπη μου
ανεξάρτητη του U και του C .
Σ αγαπώ τόσο πολύ που η αγάπη μου τείνει στο +00 (άπειρο) και το όριό της δεν ορίζεται...
Goseithor
Διάσημο μέλος

Εγω δεχομαι ερωτικα μηνυματα απο το μελος Goseithor.
Θα παρακαλουσα να κανετε κατι γιατι με παρενοχλει σεξουαλικα το κτηνος!
σιριουσλι παντως, δε μαρεσουν αυτα οποτε ενα γδυσου μας φτανει...![]()
xaxxaxa έλα ρε μανάρι δεν το είχα δει...
ή απλά δεν ήθελα να το δω

αφού την άλλη φορά με περίμενες γδυμένη
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

xaxxaxa έλα ρε μανάρι δεν το είχα δει...
γδυμένη
γδυμενη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.