mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:09 Ο mission possible: #241 12-02-09 11:09 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο βοήθημα για το Β2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Ο juste un instant: #242 12-02-09 23:02 Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:35 Ο A propos έγραψε: #243 15-02-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από francofilisvasos: Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Click για ανάπτυξη... Έχει κυρίως λέξεις - αλλά πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο mission possible: #244 17-02-09 15:16 Το Rond-point 3 -λέγεται- είναι πολύ καλό (αλλά δυστυχώς είναι για ενήλικες) και δεν έχει πολύ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TSITSOPA Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:09 Ο TSITSOPA έγραψε: #245 24-02-09 00:09 Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Ο juste un instant: #246 26-02-09 23:48 Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιο θεωρείτε το καλύτερο βοήθημα για το Β2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:02 Ο juste un instant: #242 12-02-09 23:02 Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:35 Ο A propos έγραψε: #243 15-02-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από francofilisvasos: Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Click για ανάπτυξη... Έχει κυρίως λέξεις - αλλά πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο mission possible: #244 17-02-09 15:16 Το Rond-point 3 -λέγεται- είναι πολύ καλό (αλλά δυστυχώς είναι για ενήλικες) και δεν έχει πολύ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TSITSOPA Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:09 Ο TSITSOPA έγραψε: #245 24-02-09 00:09 Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Ο juste un instant: #246 26-02-09 23:48 Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:35 Ο A propos έγραψε: #243 15-02-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από francofilisvasos: Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Click για ανάπτυξη... Έχει κυρίως λέξεις - αλλά πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο mission possible: #244 17-02-09 15:16 Το Rond-point 3 -λέγεται- είναι πολύ καλό (αλλά δυστυχώς είναι για ενήλικες) και δεν έχει πολύ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TSITSOPA Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:09 Ο TSITSOPA έγραψε: #245 24-02-09 00:09 Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Ο juste un instant: #246 26-02-09 23:48 Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από francofilisvasos: Το Prepadelf είναι πολύ καλό για λεξιλόγιο - αλλά τα τεστ του δεν είναι όμοια με αυτά που πέφτουν στις εξετάσεις. Click για ανάπτυξη... Έχει κυρίως λέξεις - αλλά πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο mission possible: #244 17-02-09 15:16 Το Rond-point 3 -λέγεται- είναι πολύ καλό (αλλά δυστυχώς είναι για ενήλικες) και δεν έχει πολύ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TSITSOPA Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:09 Ο TSITSOPA έγραψε: #245 24-02-09 00:09 Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Ο juste un instant: #246 26-02-09 23:48 Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Rond-point 3 -λέγεται- είναι πολύ καλό (αλλά δυστυχώς είναι για ενήλικες) και δεν έχει πολύ ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TSITSOPA Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:09 Ο TSITSOPA έγραψε: #245 24-02-09 00:09 Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Ο juste un instant: #246 26-02-09 23:48 Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Ο juste un instant: #246 26-02-09 23:48 Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η καλύτερη γραμματική που είχα ήταν το Grammaire Progressive niveau Intermediaire και ξέρω ότι υπήρχε και στα ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fragl Εκκολαπτόμενο μέλος Η fragl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Η fragl έγραψε: #247 27-02-09 01:47 Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tsitsopa, όσα βιβλία γραμμματικής ξέρω να σου συστήσω είναι στα γαλλικά.Αλλά το 2006 εκδόθηκε το εξής βιβλίο και ο εκδοτικός οίκος ειδικεύεται στα Γαλλικά, επομένως πρέπει να είναι καλό, αν και δεν έχω προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο βιβλίο.Το βρήκα σε ιστοσελίδα γνωστού βιβλιοπωλείου ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2006. ----------------------------------------- Υ.Γ: Στο ίδιο σάιτ θα βρεις και του εκδοτικού ''γεωργαντά'' αλλά δεν τον ξέρω καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:29 Ο A propos έγραψε: #248 27-02-09 17:29 Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:57 Ο juste un instant: #249 27-02-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos georg: Του Γεωργαντά έχει πολλά - δεν είναι πρακτική Click για ανάπτυξη... Πολύ λεπτομέρεια και λίγη ουσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Ο _____KRS_____: #250 28-02-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TSITSOPA: Παιδιά, θέλω να μάθω Γαλλικα,έχω κάποιες γνωσεις από αυτά που έκανα στο Γυμνάσιο...Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό βιβλίο Γραμματικής που να περιέχει τους κανόνες και στα Ελληνικά για να μπορώ να διαβάσω μόνος?? Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη λύση για 'σένα φίλε μου Παναγιώτη είναι να αφήσεις τα Γαλλικά αφού έχεις ήδη 200 πτυχία και να χαλαρώσεις το μυαλό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:21 Ο A propos έγραψε: #251 28-02-09 14:21 ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε όχι και διακόσια πτυχεία. Αν έχει προφίσιενσυ στα αγγλικά, τα γαλλικά είναι παιχνιδάκι για τον ΤΣΙΤΟΠΑ. Λίγο παράξενο όνομα. Από πού βγαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Ο _____KRS_____: #252 01-03-09 11:15 Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το TSITSOPA βγαίνει απ το Παναγιώτης μόνο το ''PA'' το προδίδει...Το TSITSO δεν θα σου πω γιατί είσαι μικρός...και ίσως ο φίλτατος Παναγιώτης να μην θέλει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 21:10 Ο juste un instant: #253 02-03-09 21:10 το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το TSITSO είναι λίγο choquant; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 12:50 Ο A propos έγραψε: #254 03-03-09 12:50 Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τίποτα δε σοκάρει. Πόσο μάλλον ένα όνομα. Οι λέξεις δεν σοκάρουν, μόνο οι ανθρώπινες σκέψεις. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Ο juste un instant: #255 08-03-09 12:54 Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ce qui choque, c'est le choc lui-meme. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elefthe Νεοφερμένο μέλος Η Eλευθερiα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:47 Η elefthe έγραψε: #256 09-03-09 16:47 εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ παιδιά έχω πάρει το proficiency στα αγγλικά αλλά δεν βρίσκω να με βοηθάει ιδιαίτερα στα γαλλικά....δίνω τον Μάιο Β2 και εχω αρκετο αγχος αλλα οχι τοσο οσο στα αγγλικα....μ'αρέσουν τα γαλλικά και με το μεράκι που διαθέτω ελπίζω να βγεί ενα καλό αποτελέσμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 23:36 Ο juste un instant: #257 09-03-09 23:36 Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με το προφίσιενσυ που έχεις μάλλον ξέρεις ήδη γαλλικά. Οι πολλές και οι δύσκολες λέξεις είναι ίδιες. Το 70-80 τοις εκατό των αγγλικών είναι ίδιες με τα γαλλικά λόγω της επιρροής των λατινικών στις δύο γλώσσες. Σου εύχομαι καλό κουράγιο - αν και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και μάλιστα λαμπρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:06 Ο A propos έγραψε: #258 16-03-09 13:06 Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis09 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου φαίνονται πιο εύκολα τα γαλλικά από τα ιταλικά ή τα ισπανικά. Πχ στα προφορικά μπορείς να ξεφύγεις αν πεις ένα επίθετο στο αρσενικό ή θηλυκό πχ ultime ενώ στα ισπανικά ή ιταλικά αλλάζει και στο αρσενικό και στο θηλυκό αλλά και στον πληθυντικό αριθμό. δηλ γίνεται ultimo - ultima - ultimos - ulitimas κτλ. Στα γαλλικά αλλάζει μόνο στον πληθυντικό αλλά φωνητικά είναι το ίδιο και για τις 4 περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο mission possible: #259 20-03-09 18:06 Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συμφωνώ. Και εμένα τα γαλλικά μου φαίνονται αρκετά εύκολη γλώσσα. Και τα πορτογαλικά. Μάλλον είμαι μεσογειακός τύπος - γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ελληνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 23:19 Ο 1994kc έγραψε: #260 24-03-09 23:19 εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω κανω αγγλικα και γαλλικα!αλλα σαφως τα γαλλικα μου φαινονται πιο ευκολα...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.