Καταρχάς, εγώ δεν είμαι τυπικός αιώνιος φοιτητής. Έχω στόχο να βγάλω την σχολή στα 4 χρόνια και με υψηλό βαθμό. Αυτά που κοροϊδεύω δε τα κάνω ποτέ. Για εμένα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ήταν η απόλυτη καταστροφή. Με ισοπέδωσε. Από 7,3 μέσο όρο στο χειμερινό εξάμηνο με πήγε 6,7. Με μια δεύτερη καταστροφή τώρα στα διαδικτυακά βλέπω τα μελλοντικά μου όνειρα να κάνουν φτερά. Συγγνώμη, αλλά δε δέχομαι αυτή τη τραγωδία. Εγώ είμαι άνθρωπος που έχει πάντα το πρόγραμμα του στη καθημερινότητα και ποτέ δε πάει στα κουτουρου.
Ξέρω να φροντίζω τόσο τον εαυτό μου όσο και τους γύρω μου. Έχω μάσκες, αντισηπτικά, τηρώ τις αποστάσεις και όλα καλά. Δεν είμαι ανεύθυνος. Εγώ στο αστικό φόραγα μάσκα και πριν το κορωνοιο ( σε περιόδους γρίπης ).
Τα αστικά δεν είναι δικιά μου ευθύνη. Ξεπούλησαν που ξεπούλησαν τις μισές γραμμές στα ιδιωτικά ΚΤΕΛ για τα outskirts της Θεσσαλονίκης ας φροντίσουν να πυκνώσουν τα δρομολόγια.
Ποιοι καθηγητές; Τόσο καιρό λέω ότι το ιδανικό είναι η εφαρμογή αυστηρών προστατευτικών μέτρων για όλους.