lioumpapopof Νεοφερμένο μέλος Η lioumpapopof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Κυριακή στις 15:53 Η lioumpapopof: #1 Κυριακή στις 15:53 φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; kostasst Νεοφερμένο μέλος Ο kostasst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. Κυριακή στις 18:59 Ο kostasst έγραψε: #2 Κυριακή στις 18:59 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... καλοσωρισες στο κλαμπ. προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο σημερα και αυριο βγες καμια βολτα και θα ηρεμισεις πιστευω Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.009 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Ο Chris1993: #3 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι φυσιολογικό. Πολλά παιδιά κουράζονται σωματικά είτε και ψυχικά και προσπαθούν να διαχειριστούν όλο το άγχος και την πίεση των πανελληνίων. Πάρε μια ημέρα off και προσπάθησε να βγαίνεις κάθε μέρα για ένα περπάτημα, μια βόλτα να ξεχνίεσαι. Οι πανελλήνιες θα έρθουν και θα φύγουν και δεν θα το καταλάβεις. Καλή επιτυχία!!! Όλα καλά θα πάνε! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: user123456 Angelb lioumpapopof Galleon YourGreekGod kath717 mimis FNC_Sophia Ζαχαρένιαα helloworlddd1223 Aris_PaP09 Scandal iew kostasst katia.m SKG GIANCHRIS Leo komm kostis76 Corfu kitty Chris1993 Μήτσος10 Angelikaaa Ωρορα CuriousBee mitsman11 χημεια4λαιφ Cocobolo Searching ang12_012 vassiliss Mark113 omitsop FilllposV Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;;
kostasst Νεοφερμένο μέλος Ο kostasst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα. Κυριακή στις 18:59 Ο kostasst έγραψε: #2 Κυριακή στις 18:59 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... καλοσωρισες στο κλαμπ. προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο σημερα και αυριο βγες καμια βολτα και θα ηρεμισεις πιστευω Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.009 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Ο Chris1993: #3 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι φυσιολογικό. Πολλά παιδιά κουράζονται σωματικά είτε και ψυχικά και προσπαθούν να διαχειριστούν όλο το άγχος και την πίεση των πανελληνίων. Πάρε μια ημέρα off και προσπάθησε να βγαίνεις κάθε μέρα για ένα περπάτημα, μια βόλτα να ξεχνίεσαι. Οι πανελλήνιες θα έρθουν και θα φύγουν και δεν θα το καταλάβεις. Καλή επιτυχία!!! Όλα καλά θα πάνε! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... καλοσωρισες στο κλαμπ. προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο σημερα και αυριο βγες καμια βολτα και θα ηρεμισεις πιστευω
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.009 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Ο Chris1993: #3 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι φυσιολογικό. Πολλά παιδιά κουράζονται σωματικά είτε και ψυχικά και προσπαθούν να διαχειριστούν όλο το άγχος και την πίεση των πανελληνίων. Πάρε μια ημέρα off και προσπάθησε να βγαίνεις κάθε μέρα για ένα περπάτημα, μια βόλτα να ξεχνίεσαι. Οι πανελλήνιες θα έρθουν και θα φύγουν και δεν θα το καταλάβεις. Καλή επιτυχία!!! Όλα καλά θα πάνε!
Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι φυσιολογικό. Πολλά παιδιά κουράζονται σωματικά είτε και ψυχικά και προσπαθούν να διαχειριστούν όλο το άγχος και την πίεση των πανελληνίων. Πάρε μια ημέρα off και προσπάθησε να βγαίνεις κάθε μέρα για ένα περπάτημα, μια βόλτα να ξεχνίεσαι. Οι πανελλήνιες θα έρθουν και θα φύγουν και δεν θα το καταλάβεις. Καλή επιτυχία!!! Όλα καλά θα πάνε!