lioumpapopof Νεοφερμένο μέλος Η lioumpapopof αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 15:53 Η lioumpapopof: #1 Σήμερα στις 15:53 φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; kostasst Νεοφερμένο μέλος Ο kostasst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. Σήμερα στις 18:59 Ο kostasst έγραψε: #2 Σήμερα στις 18:59 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... καλοσωρισες στο κλαμπ. προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο σημερα και αυριο βγες καμια βολτα και θα ηρεμισεις πιστευω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;;
kostasst Νεοφερμένο μέλος Ο kostasst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. Σήμερα στις 18:59 Ο kostasst έγραψε: #2 Σήμερα στις 18:59 Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... καλοσωρισες στο κλαμπ. προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο σημερα και αυριο βγες καμια βολτα και θα ηρεμισεις πιστευω
Αρχική Δημοσίευση από lioumpapopof: φτάνουν οι μέρες των πανελληνίων... εγώ γενικά όλη την χρονιά διάβαζα (σε φυσιολογικό βαθμό, περιπου ενα τριωρο την ημερα και ειμαι 4ο πεδιο) και αυτές τις μερες νιωθω πως πραγματικά δεν μπορώ να διαβάσω. νιώθω πως πάω να ανοιξω βιβλιο και αποσυντονίζομαι και γενικα δεν αντέχω άλλο. το βιώνει κανένας άλλος αυτό;; Click για ανάπτυξη... καλοσωρισες στο κλαμπ. προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο σημερα και αυριο βγες καμια βολτα και θα ηρεμισεις πιστευω