Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 01:51 Ο Semfer έγραψε: #1.281 09-08-09 01:51 Ναι, ειναι σωστη η λυση σου! :no1: Καλυτερα μην την γραφεις (ακομα) για να σκεφτουν και οι υπολοιποι... Πανως ειναι πολυ δυσκολη ασκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο amalfi έγραψε: #1.282 09-08-09 10:42 δεν τη γραφω πολυ ωραια ασκηση αλλα εξαιρετικα δυσκολη για μαθητες! ολυμπιακου επιπεδου τυπικα εντος "σχολικης υλης" για τη Γ Λυκειου (σχετιζεται υπο μια εννοια και με αλλα θεματα που συζηταμε - π.χ. συστηματα αναφορας ,κουτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο exc έγραψε: #1.283 09-08-09 12:37 Τόσο δύσκολες είναι; Εμένα δηλαδή που μου φαίνονται εύκολες προφανώς τις έχω λάθος... Τέλος πάντων. Για να μην δει κανένας άλλος τη λύση σε περίπτωση που τις έχω σωστές στέλνω pm σε Semfer και Amalfi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Ο aero έγραψε: #1.284 09-08-09 17:10 Ενδιαφέρουσα άσκηση αλλά είναι ψιλοπαλούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο exc έγραψε: #1.285 09-08-09 17:37 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:40 Ο amalfi έγραψε: #1.286 09-08-09 17:40 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ειναι σωστη η λυση σου! :no1: Καλυτερα μην την γραφεις (ακομα) για να σκεφτουν και οι υπολοιποι... Πανως ειναι πολυ δυσκολη ασκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο amalfi έγραψε: #1.282 09-08-09 10:42 δεν τη γραφω πολυ ωραια ασκηση αλλα εξαιρετικα δυσκολη για μαθητες! ολυμπιακου επιπεδου τυπικα εντος "σχολικης υλης" για τη Γ Λυκειου (σχετιζεται υπο μια εννοια και με αλλα θεματα που συζηταμε - π.χ. συστηματα αναφορας ,κουτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο exc έγραψε: #1.283 09-08-09 12:37 Τόσο δύσκολες είναι; Εμένα δηλαδή που μου φαίνονται εύκολες προφανώς τις έχω λάθος... Τέλος πάντων. Για να μην δει κανένας άλλος τη λύση σε περίπτωση που τις έχω σωστές στέλνω pm σε Semfer και Amalfi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Ο aero έγραψε: #1.284 09-08-09 17:10 Ενδιαφέρουσα άσκηση αλλά είναι ψιλοπαλούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο exc έγραψε: #1.285 09-08-09 17:37 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:40 Ο amalfi έγραψε: #1.286 09-08-09 17:40 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν τη γραφω πολυ ωραια ασκηση αλλα εξαιρετικα δυσκολη για μαθητες! ολυμπιακου επιπεδου τυπικα εντος "σχολικης υλης" για τη Γ Λυκειου (σχετιζεται υπο μια εννοια και με αλλα θεματα που συζηταμε - π.χ. συστηματα αναφορας ,κουτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο exc έγραψε: #1.283 09-08-09 12:37 Τόσο δύσκολες είναι; Εμένα δηλαδή που μου φαίνονται εύκολες προφανώς τις έχω λάθος... Τέλος πάντων. Για να μην δει κανένας άλλος τη λύση σε περίπτωση που τις έχω σωστές στέλνω pm σε Semfer και Amalfi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Ο aero έγραψε: #1.284 09-08-09 17:10 Ενδιαφέρουσα άσκηση αλλά είναι ψιλοπαλούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο exc έγραψε: #1.285 09-08-09 17:37 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:40 Ο amalfi έγραψε: #1.286 09-08-09 17:40 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τόσο δύσκολες είναι; Εμένα δηλαδή που μου φαίνονται εύκολες προφανώς τις έχω λάθος... Τέλος πάντων. Για να μην δει κανένας άλλος τη λύση σε περίπτωση που τις έχω σωστές στέλνω pm σε Semfer και Amalfi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aero Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aero :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:10 Ο aero έγραψε: #1.284 09-08-09 17:10 Ενδιαφέρουσα άσκηση αλλά είναι ψιλοπαλούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο exc έγραψε: #1.285 09-08-09 17:37 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:40 Ο amalfi έγραψε: #1.286 09-08-09 17:40 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενδιαφέρουσα άσκηση αλλά είναι ψιλοπαλούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:37 Ο exc έγραψε: #1.285 09-08-09 17:37 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:40 Ο amalfi έγραψε: #1.286 09-08-09 17:40 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:40 Ο amalfi έγραψε: #1.286 09-08-09 17:40 Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:15 Ο Semfer έγραψε: #1.287 09-08-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: Να κάνω μία ακόμη προσπάθεια εγώ. Για την πρώτη άσκηση: Μήπως είναι 60N όταν ασκούνται και οι δύο και 25 όταν ασκείται μόνο η F1? Click για ανάπτυξη... Ωραιος! Το (2) θα ελεγα οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα επειδη βρηκες το (1) δεν θα δυσκολευτεις πολυ. ----------------------------------------- Μεχρι τωρα την ελυσαν σωστα ο amalfi και o exc! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:52 Ο kvgreco έγραψε: #1.288 10-08-09 15:52 Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιά το πρώτο. Αυτό στέκει? Θεωρώ μιά σημειακή μάζα Δm στο ένα άκρο γιά την οποία θα ισχύει 70-Τ=(Δm)a Και ομοίως μιά ίδια μάζα(μέρος τού ελατηρίου δηλαδή) στο πίσω μέρος γιά την οποία θα ισχύει Τ-50=(Δm)a. Λύνοντας ως προς την τάση Τ τού ελατηρίου βρίσκουμε Τ=60 Ν. Δουλεύοντας ομοίως αν καταργηθεί η F2 βρίσκουμε Τ=35Ν. Γιά το δεύτερο θα δούμε ... Εμένα μου γεννήθηκε τώρα μιά απορία.Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Πρακαλώ τους ειδικούς να μού πούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:12 Ο amalfi έγραψε: #1.289 10-08-09 17:12 Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν αφήσουμε ένα αλατήριο να πέσει ελεύθερα με τον άξονά του κατακόρυφο ποιά θα είναι η επιμήκυνσή του? (ή συσπείρωσή του) και γιατί? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! αν στην αρχη ηταν συσπειρωμενο θα κανει ταλαντωση πανομοιοτυπη με αυτη που θα εκανε αν ηταν σε οριζοντιο δαπεδο χωρις τριβες οσο για το γιατι, αν θελετε ασχοληθειτε με το θεμα "ζυγαρια" και θα το ανακαλυψετε (σιγα σιγα) [τα παραπανω ισχυουν αν η πτωση γινει σε κενο] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:46 Ο kvgreco έγραψε: #1.290 10-08-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amalfi: δεν ειμαι ειδικος αλλα θα σου πω το ελατηριο θα εχει το φυσικο του μηκος! Click για ανάπτυξη... Έχετε δίκιο! Τώρα πού το σκέφτομαι αφού το ελατήριο πέφτει ελεύθερα και το ίδιο κάνει και κάθε στοιχειώδης μάζα του, άρα γιά να πέφτει με επιτάχυνση g σημαίνει πως δεν ασκείται πάνω της άλλη δύναμη πλην το στοιχειώδες βάρος της οπότε το ελατήριο δεν "μεταφέρει" κάποια δύναμη τάσης. (Δεν μελετώ δυναμικά ολόκληρο το ελατήριο αφού υπεισέρχεται η έννοια του κέντρου βάρους και γίνεται λίγο πιό μπερδεμένο). Κάπου βρήκα το παρακάτω.Τι λέτε? Η πρόταση «Είναι αδύνατο ένα σώμα να κινείται σε δύο διαστάσεις με επιτάχυνση σταθερής κατεύθυνσης» α είναι λανθασμένη β είναι ορθή χωρίς όρους γ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε οριζόντιο επίπεδο μόνο δ είναι ορθή υπό τον όρο ότι η κίνηση γίνεται σε κατακόρυφο επίπεδο μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:23 Ο amalfi έγραψε: #1.291 10-08-09 20:23 Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λέτε? Click για ανάπτυξη... εσυ τι λες?? δεν ειναι τοσο δυσκολο [νομιζω οτι ηταν μια ερωτηση σε καποιον παλιοτερο ΑΣΕΠ {ο διαγωνισμος για το διορισμο φυσικων στο δημοσιο σχολειο} ] (πολυ καλη εξηγηση για το ελατηριο! δεν το χα σκεφτει ετσι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_ Νεοφερμένο μέλος Η F@NH_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η F@NH_ έγραψε: #1.292 12-08-09 17:13 Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω απο τη φυσική της πρωτης λυκείου ποια ύλη είναι απαραίτητη για τη φυσική της τριτης λυκείου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο nikolas17: #1.293 12-08-09 23:34 Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμ..δεν θυμάμαι καθόλου την ύλη της Α' Λυκείου. Αν δεν κάνω λάθος έχετε κάνει κινήσεις (απλή,επιταχυνόμενη,επιβραδυνόμενη,ελεύθερη πτώση κτλ) έχετε μάθει ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ? Αυτά χρειάζονται νομίζω. Θύμισε μου εάν έχει κάτι άλλο η ύλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο ledzeppelinick: #1.294 13-08-09 14:32 χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρειαζονται και οι κρουσεις που αν θυμαμαι υπηρχαν!! και η κυκλικη κινηση (οι τυποι της). Επισης οι νομοι του Νευτωνα 2ος κ 3ος και οι εφαρμογες τους! αυτα θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:23 Ο Harry0000: #1.295 14-08-09 16:23 Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:25 Ο panos123>>>>>: #1.296 14-08-09 16:25 φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φυσικα και μπορεις.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:34 Ο amalfi έγραψε: #1.297 14-08-09 16:34 αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν εννοεις σε σχολικες εξετασεις ,αν το γραφει το βιβλιο σου, ναι! (αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Harry0000 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:41 Ο Harry0000: #1.298 14-08-09 16:41 Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μιλάω για τις εξετάσεις, αλλά γενικότερα. "(αλλιως, ποια θεωρια χρησιμοποιεις?) για παραδειγμα στη "γνωστη" κβαντομηχανικη δεν ισχυει κανενας." amalfi τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi Δραστήριο μέλος Ο amalfi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 16:44 Ο amalfi έγραψε: #1.299 14-08-09 16:44 δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν ξερω τι ακριβως κανετε στο σχολειο αυτο που λεμε "κβαντομηχανικη" απ' οσο ξερω δε δινει τετοιες σχεσεις για το ηλεκτρονιο που σε ενδιαφερει (μαλιστα ειναι ασυμβατες με την κβαντομηχανικη) ισως να χρησιμοποιεις καποια πio συγχρονη θεωρια που δε γνωριζω (οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι το 1950 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο Semfer έγραψε: #1.300 14-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: Μπορώ να χρησημοποιήσω τους παρακάτω τύπους για το ηλεκτρόνιο του ατόμου του υδρογόνου; E=mc^2 E=hv c=λv λ=h/mu :thanks: Click για ανάπτυξη... Ο τυπος c=λv δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για το ηλεκτρονιο. Ισχυει μονο για τα φωτονια. Αρχική Δημοσίευση από Harry0000: (να μην αποκλίνουν από την αρχή της αβεβαιότητας) Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.