American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω.Δεν είπα για τους ομοφιλοφιλους.Ειπα για αυτούς που πάνε στο pride τύπου Jason αντιγονη.Υπαρχουν ομοφιλοφιλοι επιτυχημένοι π.χ Tim Cook.Αυτο όμως που γίνεται στο Σύνταγμα είναι ένα μάτσο από αποτυχημένους που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή τίποτα άλλο.
Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε άλλο για αυτό το θέμα, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

αν και δεν έχω την επιθυμία να αποκτήσω παιδιά, εάν γνωρίζω πως το παιδί μου είναι ευτυχισμένο με αυτό που κάνει, νιώθει ότι επιτελεί κάποιο σκοπό και πως ολοκληρώνεται δε θα είχα κάποιο πρόβλημα. Όπως προείπα το Jason-Αντιγόνη προσπαθεί να περάσει κάποιες ιδέες, στην καθημερινότητά του δεν είναι τόσο "επιβλητικό". Μη μένεις μόνο στην εικόνα, υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από αυτήν (είτε θετικά είτε αρνητικά)Θα ήθελα να δω όλους εσάς τους άνετους αν το παιδί σας αύριο είναι έτσι.Θα είστε τόσο άνετοι;δεν το νομίζω.

akikos
Επιφανές μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Agnwsth
Δραστήριο μέλος

GiorgosM
Νεοφερμένο μέλος

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος.Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες »είμαι περήφανος που έχω αυτιά».Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας»
-Χρηστος Σιμαρδανης(απο το περσινο gay pride)
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεδομένων της επικαιρότητας και του γεγονότος ότι όλοι ως μέλη της κοινότητας επιθυμούμε να γίνεται υγιής διάλογος, αφαιρέθηκαν ορισμένα μηνύματα που δυσχεραίνουν τη συζήτηση. Ας συζητήσουμε κρατώντας τα προσχήματα, είτε υποστηρίζουμε, είτε όχι το φεστιβάλ υπερηφάνειας και τους συμμετέχοντες σε αυτό. Δεν έχει νόημα ο διάλογος να παίρνει μορφή στιχομυθίας και διελκυστίνδας ανάμεσα σε δύο διαρκώς αντιμαχόμενες πλευρές. Ο καθένας οφείλει με σεβασμό και με ανοιχτό μυαλό να εκφράζει την γνώμη του επί του θέματος, είτε τον βρίσκει σύμφωνο, είτε όχι. Μηνύματα που στόχο έχουν την πόλωση, εκφράζουν ρατσιστικές απόψεις και αποτελούν ρητορική μίσους θα διαγράφονται.
Sonic
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά θα διαλέγατε έναν καθηγητή να κάνει ιδιαίτερο στο παιδί σας με εαυτή την αμφίεση;
![]()
Είχαμε και χειρότερους καθηγητές
GiorgosM
Νεοφερμένο μέλος

Είχαμε και χειρότερους καθηγητές
Did you just assume my gender???
nPb
Επιφανές μέλος

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Και επειδή ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει θα πρέπει να γίνεται και από τις 2 πλευρές οι προτιμήσεις σεβαστές .

Guest 092312
Επισκέπτης

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Αλλά καλό θα ήταν να μην ξεφεύγουμε σε έξαρση .παν μέτρον άριστον.
Και επειδή ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει θα πρέπει να γίνεται και από τις 2 πλευρές οι προτιμήσεις σεβαστές .
Πώς ΔΕΝ γίνονται σεβαστές οι προτιμήσεις προς τη μεριά των στρέιτ; (υποθέτοντας ότι αυτή είναι η διάκριση)
charmander
Δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

(wikipedia γιατι βαριομουν να το γραψω με δικα μου λογια)
τελως παντων θελω να καταληξω στο ποσοι απο αυτους που πανε εχουν ιδεα πως, γιατι ξεκινησε το pride και τον σκοπο του και οχι για να κανουν το show τους ας αρχισουμε απο εκει
Guest 186240
Επισκέπτης

Καταφέρνουν λοιπόν τέτοιου είδους γραφικές παρελάσεις το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν.Να διαιωνίζουν στερεότυπα προκαλώντας χωρίς κανένα λόγο. Όπως πάντα δυστυχώς είναι πιο εύκολο να διοργανωθεί ένα πάρτυ παρά να γίνει μια συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφορες κοινότητες σε τομείς της καθημερινής ζωής.
Μέχρι τότε χαβαλές με τις φτερούδες που ξεφαντώνουν στο Σύνταγμα και άσε τους να φωνάζουν για ρατσισμό.Πολύ εύστοχη η τοποθέτηση του Σιμαρδάνη btw
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.