SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο SparklingGrey: #621 03-05-12 20:04 ^ Ίσως να βάλεις και κόρες στα μάτια. Κατά τ' άλλα είναι πολύ ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο fockos έγραψε: #622 03-05-12 20:12 Eίναι γλυκούλι αλλά όχι ωραίο. Τέτοια μόνο ξέρω να κάνω. Έβαλα κόρες και έκανα ροζ τα μαγουλάκια για να είναι πιο γλυκούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα viewer2j.png 918 KB · Εμφανίσεις: 235 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαΐου 2012 αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 20:12 Η αδαμαντια52071: #623 03-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: α και εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο *.* να δείξω? δείχνω :Ρ στην ώρα των καλλιτεχνικών δεν το 'χω και πολύ με τα χέρια. έκανα εκεί μία προσπάθεια. υποτίθεται ότι ζωγράφιζα το δικό μου χέρι :Ρ τα φρούτα με το μολύβι δεν ξέρω που κολλάνε :ΡΡΡ https://imageshack.us/f/69/ufjchvnsidzl.jpg/ Click για ανάπτυξη... Πως γινετε να ζωγραφιζεις τοσο υπεροχα? Πραγματικα δεν γινετε..Και λες πως δεν το εχεις με τα χερια... Πλακα μας κανει αστερι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 00:25 Ο SparklingGrey: #624 04-05-12 00:25 Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 01:55 Η Ερις έγραψε: #625 04-05-12 01:55 Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:05 Ο SparklingGrey: #626 04-05-12 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^ Ίσως να βάλεις και κόρες στα μάτια. Κατά τ' άλλα είναι πολύ ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 20:12 Ο fockos έγραψε: #622 03-05-12 20:12 Eίναι γλυκούλι αλλά όχι ωραίο. Τέτοια μόνο ξέρω να κάνω. Έβαλα κόρες και έκανα ροζ τα μαγουλάκια για να είναι πιο γλυκούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα viewer2j.png 918 KB · Εμφανίσεις: 235 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Μαΐου 2012 αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 20:12 Η αδαμαντια52071: #623 03-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: α και εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο *.* να δείξω? δείχνω :Ρ στην ώρα των καλλιτεχνικών δεν το 'χω και πολύ με τα χέρια. έκανα εκεί μία προσπάθεια. υποτίθεται ότι ζωγράφιζα το δικό μου χέρι :Ρ τα φρούτα με το μολύβι δεν ξέρω που κολλάνε :ΡΡΡ https://imageshack.us/f/69/ufjchvnsidzl.jpg/ Click για ανάπτυξη... Πως γινετε να ζωγραφιζεις τοσο υπεροχα? Πραγματικα δεν γινετε..Και λες πως δεν το εχεις με τα χερια... Πλακα μας κανει αστερι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 00:25 Ο SparklingGrey: #624 04-05-12 00:25 Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 01:55 Η Ερις έγραψε: #625 04-05-12 01:55 Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:05 Ο SparklingGrey: #626 04-05-12 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίναι γλυκούλι αλλά όχι ωραίο. Τέτοια μόνο ξέρω να κάνω. Έβαλα κόρες και έκανα ροζ τα μαγουλάκια για να είναι πιο γλυκούλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 3 Μαΐου 2012 στις 20:12 Η αδαμαντια52071: #623 03-05-12 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: α και εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο *.* να δείξω? δείχνω :Ρ στην ώρα των καλλιτεχνικών δεν το 'χω και πολύ με τα χέρια. έκανα εκεί μία προσπάθεια. υποτίθεται ότι ζωγράφιζα το δικό μου χέρι :Ρ τα φρούτα με το μολύβι δεν ξέρω που κολλάνε :ΡΡΡ https://imageshack.us/f/69/ufjchvnsidzl.jpg/ Click για ανάπτυξη... Πως γινετε να ζωγραφιζεις τοσο υπεροχα? Πραγματικα δεν γινετε..Και λες πως δεν το εχεις με τα χερια... Πλακα μας κανει αστερι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 00:25 Ο SparklingGrey: #624 04-05-12 00:25 Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 01:55 Η Ερις έγραψε: #625 04-05-12 01:55 Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:05 Ο SparklingGrey: #626 04-05-12 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: α και εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο *.* να δείξω? δείχνω :Ρ στην ώρα των καλλιτεχνικών δεν το 'χω και πολύ με τα χέρια. έκανα εκεί μία προσπάθεια. υποτίθεται ότι ζωγράφιζα το δικό μου χέρι :Ρ τα φρούτα με το μολύβι δεν ξέρω που κολλάνε :ΡΡΡ https://imageshack.us/f/69/ufjchvnsidzl.jpg/ Click για ανάπτυξη... Πως γινετε να ζωγραφιζεις τοσο υπεροχα? Πραγματικα δεν γινετε..Και λες πως δεν το εχεις με τα χερια... Πλακα μας κανει αστερι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 00:25 Ο SparklingGrey: #624 04-05-12 00:25 Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 01:55 Η Ερις έγραψε: #625 04-05-12 01:55 Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:05 Ο SparklingGrey: #626 04-05-12 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορώ να πω ότι εκτονώθηκα ζωγραφίζοντας το πρόσωπο, κάνοντας τεράστιες πινελιές. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 01:55 Η Ερις έγραψε: #625 04-05-12 01:55 Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:05 Ο SparklingGrey: #626 04-05-12 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 02:05 Ο SparklingGrey: #626 04-05-12 02:05 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Spoiler Γιάννη πραγματικά ζωγραφίζεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!! είσαι ταλεντάρα παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Αχ, από το στόμα μου το πήρες! Σε καμιά 30αριά χρόνια, η μισή ανθρωπότητα θα προσπαθεί να αναλύσει τα ποιήματά σου και η άλλη μισή τους πίνακές μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 10:33 Η wolfe4ever: #627 04-05-12 10:33 Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Έχω να πιάσω μολύβι ένα χρόνο λόγω Πανελληνίων.=/ Το καλοκαίρι όμως... Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:04 Ο SparklingGrey: #628 04-05-12 11:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Κάνεις πλάκα. Φοβερό. ^ Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Φυσικά αυτά που κάνω δε συγκρίνονται με τα δικά σας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! (υπογραμμισμένο)Το ίδιο έλεγαν και για τα ποίηματα του Καβάφη. Τελικά έγινε ένας από τους πιο πολυμεταφρασμένους Έλληνες ποιητές! Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης. (βλ. Πικάσο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:11 Ο fockos έγραψε: #629 04-05-12 11:11 Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:24 Ο SparklingGrey: #630 04-05-12 11:24 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Εγω δε βάζω αλλα δικά μου γιατί ντρέπομαι Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ωραίο σαν τα δικά σας αλλά εμένα μου αρέσει Click για ανάπτυξη... ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 11:30 Ο fockos έγραψε: #631 04-05-12 11:30 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: ^ Εσύ ο ίδιος το είχες πει πριν από κάτε εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:00 Ο jj! έγραψε: #632 04-05-12 12:00 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Eγώ ζωγράφιζα τσάκους στην ζωγραφική του windows τώρα αρχισα να κάνω κανονικα αλλά να ζωγραφίζεις με το χερι είναι πολύ βαρετό και εγώ δε πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλα. Μου αρέσουν όμως επειδή είναι δικά μου Spoiler Click για ανάπτυξη... Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 12:28 Ο fockos έγραψε: #633 04-05-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μετά τις επεξεργάζεσαι στο pc, όμως, ε; Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο. Aπλά χειρίζομαι καλά το scanner. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Chiyo έγραψε: #634 04-05-12 15:52 Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:02 Ο SparklingGrey: #635 04-05-12 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: Σουρωτή aka Sparkling Grey aka Γιάννη. προσκυνάω Click για ανάπτυξη... Τολμώ να πω ότι με τιμά ιδιαίτερα να μου το λέει αυτό μία Τσίγιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:05 Η Chiyo έγραψε: #636 04-05-12 16:05 χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:11 Ο SparklingGrey: #637 04-05-12 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chiyo: χαχαχα. δεν πιάνω μία μπροστά σου. δεν με βλέπω να ξαναβάζω ζωγραφιά. με λάδια έκανες το πρόσωπο? Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ζωγραφίσω έτσι με μολύβι. Άσε που νομίζω πως ήδη έχεις αποκτήσει fun club! Εμένα μόνο πινέλα πιάνουν τα χέρια μου. Ναι, λάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η Chiyo έγραψε: #638 04-05-12 16:16 χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχα. το μολύβι έχει την ομορφάδα του το άτιμο είναι όμως υπέροχο το πρόσωπο. εγώ δηλώνω φαν του Σουρωτή ^_^ κοντράτς και πάλι. άντε ανέβασε και κανένα ακόμα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #639 04-05-12 16:18 Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πωπω παιδια σας ζηλευω που ζωγραφιζετε τοσο ωραια!!Μπραβο σας!!! εμενα τα χερια μου ειναι ολιγον αχρηστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Μαΐου 2012 στις 16:23 Ο SparklingGrey: #640 04-05-12 16:23 @Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Τσίγιο Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι άλλο - το χρειάζομαι. Αλλά θέλει προετοιμασία και χρόνο το άτιμο.! Περιμένουμε τα δικά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.