chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Ο chris_90 έγραψε: #61 17-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Με εξάσκηση και μόνο Κάναμε και πέρσυ στα καλλιτεχνικά δουλειά με σκιές Click για ανάπτυξη... Κανατε και τετοια στα καλλιτεχνικα στο σχολειο; :!: Εμεις με τεμπερες δουλευαμε μονο. Και σχεδιο καναμε μια χρονια, αλλα πολυ λιγα πραγματα... (btw θα βαρεθεις να τ' ακους, αλλα μ' αρεσει ο,τι εχεις ανεβασει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Χριστιάννα ^^: #62 17-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κανατε και τετοια στα καλλιτεχνικα στο σχολειο; :!: Εμεις με τεμπερες δουλευαμε μονο. Και σχεδιο καναμε μια χρονια, αλλα πολυ λιγα πραγματα... (btw θα βαρεθεις να τ' ακους, αλλα μ' αρεσει ο,τι εχεις ανεβασει ) Click για ανάπτυξη... 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:13 Ο Panteras έγραψε: #63 17-12-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εμενα πολυ ωραιο μου φαινεται παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Proudqueen: #64 17-12-08 21:00 πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο Shadowfax: #65 17-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Click για ανάπτυξη... Χα αν και μένα μου ''έμενε κάτι'' σαν κι αυτό δε θα ήμουν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Χριστιάννα ^^: #66 17-12-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Με εξάσκηση και μόνο Κάναμε και πέρσυ στα καλλιτεχνικά δουλειά με σκιές Click για ανάπτυξη... Κανατε και τετοια στα καλλιτεχνικα στο σχολειο; :!: Εμεις με τεμπερες δουλευαμε μονο. Και σχεδιο καναμε μια χρονια, αλλα πολυ λιγα πραγματα... (btw θα βαρεθεις να τ' ακους, αλλα μ' αρεσει ο,τι εχεις ανεβασει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η Χριστιάννα ^^: #62 17-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κανατε και τετοια στα καλλιτεχνικα στο σχολειο; :!: Εμεις με τεμπερες δουλευαμε μονο. Και σχεδιο καναμε μια χρονια, αλλα πολυ λιγα πραγματα... (btw θα βαρεθεις να τ' ακους, αλλα μ' αρεσει ο,τι εχεις ανεβασει ) Click για ανάπτυξη... 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:13 Ο Panteras έγραψε: #63 17-12-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εμενα πολυ ωραιο μου φαινεται παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Proudqueen: #64 17-12-08 21:00 πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο Shadowfax: #65 17-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Click για ανάπτυξη... Χα αν και μένα μου ''έμενε κάτι'' σαν κι αυτό δε θα ήμουν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Χριστιάννα ^^: #66 17-12-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κανατε και τετοια στα καλλιτεχνικα στο σχολειο; :!: Εμεις με τεμπερες δουλευαμε μονο. Και σχεδιο καναμε μια χρονια, αλλα πολυ λιγα πραγματα... (btw θα βαρεθεις να τ' ακους, αλλα μ' αρεσει ο,τι εχεις ανεβασει ) Click για ανάπτυξη... 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:13 Ο Panteras έγραψε: #63 17-12-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εμενα πολυ ωραιο μου φαινεται παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Proudqueen: #64 17-12-08 21:00 πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο Shadowfax: #65 17-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Click για ανάπτυξη... Χα αν και μένα μου ''έμενε κάτι'' σαν κι αυτό δε θα ήμουν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Χριστιάννα ^^: #66 17-12-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εμενα πολυ ωραιο μου φαινεται παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Proudqueen: #64 17-12-08 21:00 πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο Shadowfax: #65 17-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Click για ανάπτυξη... Χα αν και μένα μου ''έμενε κάτι'' σαν κι αυτό δε θα ήμουν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Χριστιάννα ^^: #66 17-12-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Ο Shadowfax: #65 17-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Click για ανάπτυξη... Χα αν και μένα μου ''έμενε κάτι'' σαν κι αυτό δε θα ήμουν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Χριστιάννα ^^: #66 17-12-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: 1η γυμνασίου τέμπερες, 2α γυμνασίου αποκλειστικά σκιές και 3η και τα 2 Μη φανταστείς πολλά, αλλά κάτι μας έμεινε Να 'σαι καλά πάντως! :thanks: Click για ανάπτυξη... Χα αν και μένα μου ''έμενε κάτι'' σαν κι αυτό δε θα ήμουν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Χριστιάννα ^^: #66 17-12-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: πολυ ωραια ειναι ..:no1: και επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα manga στο youtube εχει καταπληκτικα βιντεακια με βημα-βημα οδηγιες με το πως να τα σχεδιαζεις...! με διαφορετικους τροπους.. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Proudqueen: #67 17-12-08 23:13 δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δες τα βιντεακια του mark crilley στο λινκ που σου δινω.Αξιζει. https://www.youtube.com/user/markcrilley Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:30 Ο michael92: #68 18-12-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Έλενα να 'σαι καλά Είναι που είναι αίσχος, η ανάλυση του κινητού την απόκανε Click για ανάπτυξη... Τι λες ρε συ, η σκίαση τα σπάει Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Ναι, τα έχω δει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, κάπως δεν με τραβάει να τα δω, αν και το 'χω στα πλάνα, θα γίνει κι αυτό σίγουρα (πρέπει κάποτε ν'αρχίσω να ζωγραφίζω δικά μου κι όχι ξένων ανθρώπων!) Click για ανάπτυξη... Εμένα μου λες, εγώ δεν μπορώ να σκιτσάρω κάτι που δεν το βλέπω χωρίς να βγει χάλια, όχι το ότι τα άλλα βγαίνουν καλά, but i'm getting better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:20 Η Χριστιάννα ^^: #69 22-12-08 02:20 Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδάκια άλλο ένα που έκανα στην κάισσα προχθές όσο οι άλλοι καίγονταν στο mtg. Είχα άλλο ένα γμτ αλλά το χάρισα πριν το βγάλω φωτό (Μιχάλη δουλίτσα θέλει κ θα δείς ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Rania. έγραψε: #70 31-12-08 13:10 Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτελους μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ! Χριστιαννα απιστευτα τα σκιτσακια σου απο fma κυριως, μου αρεσε πολυ ο ed και ο al. Θα βαλω κι εγω ενα απο τα πολλα που κανω την ωρα της λογοτεχνιας, και που ποτε δεν ολοκληρωνω :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Ο michael92: #71 10-01-09 14:43 Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόσφατες δουλιές : Digital Art : Logos : Traditional Sketch : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 00:40 Η Χριστιάννα ^^: #72 11-01-09 00:40 Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από Digital Art η 1η και η 3η είναι whoha. Απίστευτες! Well done! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 17:55 Η Rock_Sugar: #73 12-01-09 17:55 Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η Χριστιάννα ^^: #74 13-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Κάποτε ζωγράφιζα κι εγώ, ποτέ δε μ' άρεσαν πέρα απο 2-3. Αλλά είναι ωραίο να κοιτάς τις παλιές ζωγραφιές σου Χριστιάννα τα τελευταία σου μ'αρέσουν πάρα πολυ, μπράβο Click για ανάπτυξη... :thanks: Να 'σαι καλά (: *ανέβασε καμία δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Rania. έγραψε: #75 14-01-09 19:57 Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Η !Βάλια! έγραψε: #76 14-01-09 19:59 Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βοηθάς λίγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο chris_90 έγραψε: #77 14-01-09 19:59 Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anarki. Τι κερδιζω; (ειπες πλουσια δωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:59 Ο zip_unzip: #78 14-01-09 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Βρειτε τον απεικονιζομενο και κερδιστε πλουσια δωρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Rania. έγραψε: #79 14-01-09 20:01 Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ζιπ_Ανζιπ θενκς ρε. :p Η καλυτερη μου εμπνευση ηταν το Αρνι. Κρις το δωρο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zip_unzip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο zip_unzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 354 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Ο zip_unzip: #80 14-01-09 20:01 Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι έχει να πει ο εικονιζόμενος επί του θέματος; edit: Ράνια, τελικά, έχεις πολύ χιούμορ.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.