orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 17:27 Ο orathac έγραψε: #501 27-08-09 17:27 Κανα ανιμε στην εποχη των Τριων Βασιλειων της Κινας υπαρχει? Berserk Style Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Eruyomo έγραψε: #502 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: -Αρχικα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου στο 1ο μερος....Το elfen lied αρχισε τελεια και τελειωσε καταπληκτικα(το manga περισσοτερο διοτι το anime εχει αλλο[μαπα] Click για ανάπτυξη... Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Καλά περι ρατσισμού βρίσκεις σε ένα σωρό μορφές τέχνης όμως, πόσο μάλλον σε anime. Προσωπικά, το βρήκα βαρετό και εκνευριστικό με την κλάψα του, τι να πω. Γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:52 Ο Soul of Sin: #503 27-08-09 22:52 Δικιο εχεις.Γουστα ειναι αυτα.Παντως DMC(Devil May Cry) αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #504 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Στο ενα σφαγη, στο αλλο πολτοποιηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #505 31-08-09 02:34 ΠΟΥ είναι το FMA 21 οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Η persi έγραψε: #506 31-08-09 13:56 ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανα ανιμε στην εποχη των Τριων Βασιλειων της Κινας υπαρχει? Berserk Style Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Eruyomo έγραψε: #502 27-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: -Αρχικα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου στο 1ο μερος....Το elfen lied αρχισε τελεια και τελειωσε καταπληκτικα(το manga περισσοτερο διοτι το anime εχει αλλο[μαπα] Click για ανάπτυξη... Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Καλά περι ρατσισμού βρίσκεις σε ένα σωρό μορφές τέχνης όμως, πόσο μάλλον σε anime. Προσωπικά, το βρήκα βαρετό και εκνευριστικό με την κλάψα του, τι να πω. Γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:52 Ο Soul of Sin: #503 27-08-09 22:52 Δικιο εχεις.Γουστα ειναι αυτα.Παντως DMC(Devil May Cry) αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #504 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Στο ενα σφαγη, στο αλλο πολτοποιηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #505 31-08-09 02:34 ΠΟΥ είναι το FMA 21 οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Η persi έγραψε: #506 31-08-09 13:56 ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: -Αρχικα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου στο 1ο μερος....Το elfen lied αρχισε τελεια και τελειωσε καταπληκτικα(το manga περισσοτερο διοτι το anime εχει αλλο[μαπα] Click για ανάπτυξη... Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Καλά περι ρατσισμού βρίσκεις σε ένα σωρό μορφές τέχνης όμως, πόσο μάλλον σε anime. Προσωπικά, το βρήκα βαρετό και εκνευριστικό με την κλάψα του, τι να πω. Γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:52 Ο Soul of Sin: #503 27-08-09 22:52 Δικιο εχεις.Γουστα ειναι αυτα.Παντως DMC(Devil May Cry) αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #504 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Στο ενα σφαγη, στο αλλο πολτοποιηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #505 31-08-09 02:34 ΠΟΥ είναι το FMA 21 οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Η persi έγραψε: #506 31-08-09 13:56 ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δικιο εχεις.Γουστα ειναι αυτα.Παντως DMC(Devil May Cry) αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο orathac έγραψε: #504 27-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Στο ενα σφαγη, στο αλλο πολτοποιηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #505 31-08-09 02:34 ΠΟΥ είναι το FMA 21 οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Η persi έγραψε: #506 31-08-09 13:56 ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και στα δύο την σφαγή στο τέλος δεν είχαν; Απο ότι θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Στο ενα σφαγη, στο αλλο πολτοποιηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #505 31-08-09 02:34 ΠΟΥ είναι το FMA 21 οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Η persi έγραψε: #506 31-08-09 13:56 ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΟΥ είναι το FMA 21 οεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Η persi έγραψε: #506 31-08-09 13:56 ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η !Βάλια! έγραψε: #507 31-08-09 13:59 To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To FMA το καινούριο καλό είναι; Το full metal panic fumoffu είναι γαμάτο, έχει ωραίους δυναμικούς πρωταγωνιστές και έξυπνο χιούμορ. Γενικά πολύ καλό. Τώρα θα αρχίσω noein, αλλά δεν ξέρω έχω κάποιους ενδιασμούς. Το έχει δει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Ο Eruyomo έγραψε: #508 31-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ;;;;;;;;;;; Κι εγώ λέω σήμερα, θα ξυπνήσω και θα πάω να δω FMA... ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ!!!! Τώρα πρέπει να πνίξω το καημό μου με bleach... Click για ανάπτυξη... Βγήκε απο τους Eclipse, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η persi έγραψε: #509 31-08-09 14:26 Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Ο Eruyomo έγραψε: #510 31-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ τα βλέπω εδώ: https://www.animetip.com/watch-anime/f/fullmetal-alchemist-2-brotherhood Αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα... το βάζουν κάθε δευτέρα πρωί (στην ιαπωνία) και τώρα εκεί έχει νυχτώσει... Click για ανάπτυξη... Eclipse ρε, εγγύηση: https://eclipse.speedsubs.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #511 31-08-09 14:57 Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά, το βρήκα στο animecrazy, οπότε την επόμενη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:04 Η xxhitedragonxx: #512 24-09-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ετσι Παιδια mushishi βλεπει κανεις ?? Click για ανάπτυξη... haaai, είναι πολύ ωραίο αλλά το έχω πρατήσει όπως όλα τα άλλα που έχω αρχίσει xDD _____________________________________________________________ αυτό που σκοπεύω να τελειώσω είναι το to aru manjutsu no index αλήθεια το FMA:Brotherhood θα είναι 24 ή 26 επεισόδια; :o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:12 Η persi έγραψε: #513 24-09-09 23:12 Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προτιμούσα να είναι 124 ή 126 επισόδεια. Δεν είναι λίγα αυτά που λες;;; Εννοώ ότι περιμένουμε ήδη το 25, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μας στο κόψουν το FMA σε 2 επισόδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η οΟοNantiAoOo: #514 24-09-09 23:24 anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
anime δε βλεπω αλλα ενοειτε διαβαζω manga τα αγαπημενα μου 1.sailor moon (σ αυτο εχω δει και το anime...κολλημα απο μικρουλα) 2.death note 3.vampire knight 4.hellsing 5.godchild 6.bleach Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garth vader Νεοφερμένο μέλος Ο garth vader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Ο garth vader: #515 25-09-09 14:27 DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DEATH NOOOOOOOOOOOOOOOTE! πανέξυπνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η justelene22: #516 02-10-09 17:38 Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα ΦΥΣΙΚΑ!!! Έχω δει πάνω από 30 αλλά ιδού τα αγαπημένα μου 1.FMA Brotherhood 2.FMA 3. Byousoku 5 centimetres 4.Death Note (αλλά αντικειμενικά είναι πρώτο- L is the master!) 5.Claymore 6.Elfenlied 7.ταινίες τoυ Miyazaki και κυρίως το Κινούμενο Καστρο του Howl. κλπ κλπ!!!! Επισης να σημειώσω τη θανατηφόρα πώρωση που είχα στη σχολική χρονιά με Bleach (και ήταν και ο λόγος που πήγαινα ξενυχτισμένη)!!! Όσο για την απορία για το ποιο Fma αξίζει να δει κανείς, οπωσδήποτε το δεύτερο κύκλο γιατι δεν υπάρχουν φιλεράκια και γιατί διαγράφονται καλύτερα οι χαρακτήρες!! :no1:Θα γνωρίσετε κάποιους παραπάνω και επίσης οι voice actors κάνουν την καλύτερη δουλειά! (Ο Ρόι έχει τώρα τη φωνή του Urahara από το Bleach, ο Envy είναι η Irene από Claymore και φυσικά ο Ed παραμένει η Paku Romi!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η persi έγραψε: #517 02-10-09 21:11 Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91 Δραστήριο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:15 Ο don_aris91: #518 02-10-09 21:15 One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
One piece the best!!! Επισης γαματο ειναι το death note....εχω διαβασει πολλα underground που δεν θυμαμαι πως λεγονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η justelene22: #519 02-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Τον Ed τον κάνει κορίτσι;;;:!: Click για ανάπτυξη... Nαι δεν ειναι πολυ παράξενο; Η ίδια κάνει και τον Toshiro Hitsugaya στο Bleach, την Temari στο Νaruto και την Teresa στο Claymore. Ένα άλλο περίεργο είναι ότι και τον ίδιο τον Naruto αλλά και τον Orochimaru τον κάνει κορίτσι!!!.... Βασικά πολλές γυναίκες seiyuu ερμηνεύουν αντρικούς ρόλους απ ότι έχω παρατηρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Η persi έγραψε: #520 03-10-09 00:57 Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλεος;:!: Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται... καλά τον Al τον νόμιζα για κορίτσι στο πρώτο επισόδειο του brotherhood που είδα, και έμεινα όταν είδα το δεύτερο... ε, μετά κάηκα με το αρχικό, είδα και 51 (+μία ταινία) επισόδεια σε 2 μέρες και μετά κάηκα και με το καινούργιο... Βασικά, ποτέ δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό ότι τον Ed τον κάνει κορίτσι, πόσο μάλλον στο πρώτο... έχει πολύ περίεργη φωνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.