Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:06 Η Krou έγραψε: #281 30-04-09 00:06 Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:09 Η Kotatsuneko: #282 30-04-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εμενα θα μου προτεινει κανενας τιποτα;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Σου αρέσει περιπέτεια, μυστήριο, NINJAS f*@#*, επιστημονική φαντασία, επική φαντασία, βαμπίρ, κομωδίες ή κάτι άλλο; Πες μας να σου προτείνουμε. Click για ανάπτυξη... Στο είπα και χτες. Πες μας τι σε τραβάει και θα σε πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:40 Ο Ηλίας έγραψε: #283 30-04-09 00:40 ONE PIECE FTW Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:41 Ο Eruyomo έγραψε: #284 30-04-09 00:41 Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Για τα επόμενα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, αλλα πραγματικά με κούρασες. Αν πιάσεις κάτι, καλώς, αλλα δεν ξαναπαντάω. Έχω πει ήδη πόσες φορές το ίδιο πράγμα. Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ο λογος που επαναλαμβανεσαι ειναι επειδη δεν απαντας στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενος ανθρωπου στο πορνο?Ωραια εχει ονομα εχει ποιον εχει αξιοπρεπεια ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ? Τωρα που τα εχω κεφαλαια ισως τα δεις καλυτερα την ερωτηση Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να με ρωτάς τώρα <<γιατί καίει η φωτιά>>. Φιλοσοφικό ερώτημα, και νομίζω οτι θα πρεπε να ναι προφανές, αλλα θα κάνω μια προσπάθεια: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:27 Ο beautiful loser: #285 30-04-09 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Click για ανάπτυξη... Ειναι φανερο πως απ τα ποστ μου οταν δεν εχω τετοιες προθεσεις αλλα αφου θες να πιστευεις οτι ετσι ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου πως εχεις δικιο και οχι ελλειψη επιχειρηματα ,τι να πω ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ξεγελαει τον εαυτο του οτι εχει δικαιο. Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Click για ανάπτυξη... Το εθιξα πριν αυτο αλλα εσυ εισαι αυτος που δεν ακουει για αυτο λες τα ιδια και τα ιδια --> "Δεν ειναι παντα χρηματων , αρκετοι ηθοποιοι εχουν φιλοδοξιες να αδραξουνε την κορυφη του πορνο (πχ τζενα τζειμσον) , ο καθενας για διαφορετικους λογους βρισκεται εκει και εχει διαφορετικους στοχους." Ο αυτοσεβασμος δεν βλαπτεται εφοσον η εκτιμιση που εχει ο ηθοποιος για τον εαυτο του δεν πεφτει διοτι μπορει να του αρεσει , να εχει ως σκοπο αισθητο αποτελεσμα(τεχνη) , μερικοι πορνοσταρ γραφουνε οτι τους εξιψωνει και τους ολοκληρωνει σαν ατομα αυτο που κανουνε.Εγω βλεπω ο αυτοσεβασμος να ανεβαινει οχι να φθινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η Kotatsuneko: #286 30-04-09 01:34 Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:09 Η Kotatsuneko: #282 30-04-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εμενα θα μου προτεινει κανενας τιποτα;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Σου αρέσει περιπέτεια, μυστήριο, NINJAS f*@#*, επιστημονική φαντασία, επική φαντασία, βαμπίρ, κομωδίες ή κάτι άλλο; Πες μας να σου προτείνουμε. Click για ανάπτυξη... Στο είπα και χτες. Πες μας τι σε τραβάει και θα σε πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:40 Ο Ηλίας έγραψε: #283 30-04-09 00:40 ONE PIECE FTW Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:41 Ο Eruyomo έγραψε: #284 30-04-09 00:41 Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Για τα επόμενα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, αλλα πραγματικά με κούρασες. Αν πιάσεις κάτι, καλώς, αλλα δεν ξαναπαντάω. Έχω πει ήδη πόσες φορές το ίδιο πράγμα. Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ο λογος που επαναλαμβανεσαι ειναι επειδη δεν απαντας στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενος ανθρωπου στο πορνο?Ωραια εχει ονομα εχει ποιον εχει αξιοπρεπεια ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ? Τωρα που τα εχω κεφαλαια ισως τα δεις καλυτερα την ερωτηση Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να με ρωτάς τώρα <<γιατί καίει η φωτιά>>. Φιλοσοφικό ερώτημα, και νομίζω οτι θα πρεπε να ναι προφανές, αλλα θα κάνω μια προσπάθεια: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:27 Ο beautiful loser: #285 30-04-09 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Click για ανάπτυξη... Ειναι φανερο πως απ τα ποστ μου οταν δεν εχω τετοιες προθεσεις αλλα αφου θες να πιστευεις οτι ετσι ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου πως εχεις δικιο και οχι ελλειψη επιχειρηματα ,τι να πω ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ξεγελαει τον εαυτο του οτι εχει δικαιο. Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Click για ανάπτυξη... Το εθιξα πριν αυτο αλλα εσυ εισαι αυτος που δεν ακουει για αυτο λες τα ιδια και τα ιδια --> "Δεν ειναι παντα χρηματων , αρκετοι ηθοποιοι εχουν φιλοδοξιες να αδραξουνε την κορυφη του πορνο (πχ τζενα τζειμσον) , ο καθενας για διαφορετικους λογους βρισκεται εκει και εχει διαφορετικους στοχους." Ο αυτοσεβασμος δεν βλαπτεται εφοσον η εκτιμιση που εχει ο ηθοποιος για τον εαυτο του δεν πεφτει διοτι μπορει να του αρεσει , να εχει ως σκοπο αισθητο αποτελεσμα(τεχνη) , μερικοι πορνοσταρ γραφουνε οτι τους εξιψωνει και τους ολοκληρωνει σαν ατομα αυτο που κανουνε.Εγω βλεπω ο αυτοσεβασμος να ανεβαινει οχι να φθινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η Kotatsuneko: #286 30-04-09 01:34 Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εμενα θα μου προτεινει κανενας τιποτα;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Σου αρέσει περιπέτεια, μυστήριο, NINJAS f*@#*, επιστημονική φαντασία, επική φαντασία, βαμπίρ, κομωδίες ή κάτι άλλο; Πες μας να σου προτείνουμε. Click για ανάπτυξη... Στο είπα και χτες. Πες μας τι σε τραβάει και θα σε πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:40 Ο Ηλίας έγραψε: #283 30-04-09 00:40 ONE PIECE FTW Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:41 Ο Eruyomo έγραψε: #284 30-04-09 00:41 Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Για τα επόμενα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, αλλα πραγματικά με κούρασες. Αν πιάσεις κάτι, καλώς, αλλα δεν ξαναπαντάω. Έχω πει ήδη πόσες φορές το ίδιο πράγμα. Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ο λογος που επαναλαμβανεσαι ειναι επειδη δεν απαντας στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενος ανθρωπου στο πορνο?Ωραια εχει ονομα εχει ποιον εχει αξιοπρεπεια ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ? Τωρα που τα εχω κεφαλαια ισως τα δεις καλυτερα την ερωτηση Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να με ρωτάς τώρα <<γιατί καίει η φωτιά>>. Φιλοσοφικό ερώτημα, και νομίζω οτι θα πρεπε να ναι προφανές, αλλα θα κάνω μια προσπάθεια: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:27 Ο beautiful loser: #285 30-04-09 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Click για ανάπτυξη... Ειναι φανερο πως απ τα ποστ μου οταν δεν εχω τετοιες προθεσεις αλλα αφου θες να πιστευεις οτι ετσι ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου πως εχεις δικιο και οχι ελλειψη επιχειρηματα ,τι να πω ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ξεγελαει τον εαυτο του οτι εχει δικαιο. Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Click για ανάπτυξη... Το εθιξα πριν αυτο αλλα εσυ εισαι αυτος που δεν ακουει για αυτο λες τα ιδια και τα ιδια --> "Δεν ειναι παντα χρηματων , αρκετοι ηθοποιοι εχουν φιλοδοξιες να αδραξουνε την κορυφη του πορνο (πχ τζενα τζειμσον) , ο καθενας για διαφορετικους λογους βρισκεται εκει και εχει διαφορετικους στοχους." Ο αυτοσεβασμος δεν βλαπτεται εφοσον η εκτιμιση που εχει ο ηθοποιος για τον εαυτο του δεν πεφτει διοτι μπορει να του αρεσει , να εχει ως σκοπο αισθητο αποτελεσμα(τεχνη) , μερικοι πορνοσταρ γραφουνε οτι τους εξιψωνει και τους ολοκληρωνει σαν ατομα αυτο που κανουνε.Εγω βλεπω ο αυτοσεβασμος να ανεβαινει οχι να φθινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η Kotatsuneko: #286 30-04-09 01:34 Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ONE PIECE FTW Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 00:41 Ο Eruyomo έγραψε: #284 30-04-09 00:41 Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Για τα επόμενα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, αλλα πραγματικά με κούρασες. Αν πιάσεις κάτι, καλώς, αλλα δεν ξαναπαντάω. Έχω πει ήδη πόσες φορές το ίδιο πράγμα. Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ο λογος που επαναλαμβανεσαι ειναι επειδη δεν απαντας στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενος ανθρωπου στο πορνο?Ωραια εχει ονομα εχει ποιον εχει αξιοπρεπεια ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ? Τωρα που τα εχω κεφαλαια ισως τα δεις καλυτερα την ερωτηση Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να με ρωτάς τώρα <<γιατί καίει η φωτιά>>. Φιλοσοφικό ερώτημα, και νομίζω οτι θα πρεπε να ναι προφανές, αλλα θα κάνω μια προσπάθεια: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:27 Ο beautiful loser: #285 30-04-09 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Click για ανάπτυξη... Ειναι φανερο πως απ τα ποστ μου οταν δεν εχω τετοιες προθεσεις αλλα αφου θες να πιστευεις οτι ετσι ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου πως εχεις δικιο και οχι ελλειψη επιχειρηματα ,τι να πω ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ξεγελαει τον εαυτο του οτι εχει δικαιο. Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Click για ανάπτυξη... Το εθιξα πριν αυτο αλλα εσυ εισαι αυτος που δεν ακουει για αυτο λες τα ιδια και τα ιδια --> "Δεν ειναι παντα χρηματων , αρκετοι ηθοποιοι εχουν φιλοδοξιες να αδραξουνε την κορυφη του πορνο (πχ τζενα τζειμσον) , ο καθενας για διαφορετικους λογους βρισκεται εκει και εχει διαφορετικους στοχους." Ο αυτοσεβασμος δεν βλαπτεται εφοσον η εκτιμιση που εχει ο ηθοποιος για τον εαυτο του δεν πεφτει διοτι μπορει να του αρεσει , να εχει ως σκοπο αισθητο αποτελεσμα(τεχνη) , μερικοι πορνοσταρ γραφουνε οτι τους εξιψωνει και τους ολοκληρωνει σαν ατομα αυτο που κανουνε.Εγω βλεπω ο αυτοσεβασμος να ανεβαινει οχι να φθινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η Kotatsuneko: #286 30-04-09 01:34 Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Για τα επόμενα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, αλλα πραγματικά με κούρασες. Αν πιάσεις κάτι, καλώς, αλλα δεν ξαναπαντάω. Έχω πει ήδη πόσες φορές το ίδιο πράγμα. Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ο λογος που επαναλαμβανεσαι ειναι επειδη δεν απαντας στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενος ανθρωπου στο πορνο?Ωραια εχει ονομα εχει ποιον εχει αξιοπρεπεια ΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ? Τωρα που τα εχω κεφαλαια ισως τα δεις καλυτερα την ερωτηση Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να με ρωτάς τώρα <<γιατί καίει η φωτιά>>. Φιλοσοφικό ερώτημα, και νομίζω οτι θα πρεπε να ναι προφανές, αλλα θα κάνω μια προσπάθεια: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:27 Ο beautiful loser: #285 30-04-09 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Click για ανάπτυξη... Ειναι φανερο πως απ τα ποστ μου οταν δεν εχω τετοιες προθεσεις αλλα αφου θες να πιστευεις οτι ετσι ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου πως εχεις δικιο και οχι ελλειψη επιχειρηματα ,τι να πω ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ξεγελαει τον εαυτο του οτι εχει δικαιο. Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Click για ανάπτυξη... Το εθιξα πριν αυτο αλλα εσυ εισαι αυτος που δεν ακουει για αυτο λες τα ιδια και τα ιδια --> "Δεν ειναι παντα χρηματων , αρκετοι ηθοποιοι εχουν φιλοδοξιες να αδραξουνε την κορυφη του πορνο (πχ τζενα τζειμσον) , ο καθενας για διαφορετικους λογους βρισκεται εκει και εχει διαφορετικους στοχους." Ο αυτοσεβασμος δεν βλαπτεται εφοσον η εκτιμιση που εχει ο ηθοποιος για τον εαυτο του δεν πεφτει διοτι μπορει να του αρεσει , να εχει ως σκοπο αισθητο αποτελεσμα(τεχνη) , μερικοι πορνοσταρ γραφουνε οτι τους εξιψωνει και τους ολοκληρωνει σαν ατομα αυτο που κανουνε.Εγω βλεπω ο αυτοσεβασμος να ανεβαινει οχι να φθινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η Kotatsuneko: #286 30-04-09 01:34 Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ε αν προσπαθείς τώρα να μου αγιοποιήσεις οποιοδήποτε είδους βιομηχανία, τι να πω, τα παρατάω. Click για ανάπτυξη... Ειναι φανερο πως απ τα ποστ μου οταν δεν εχω τετοιες προθεσεις αλλα αφου θες να πιστευεις οτι ετσι ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου πως εχεις δικιο και οχι ελλειψη επιχειρηματα ,τι να πω ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που ξεγελαει τον εαυτο του οτι εχει δικαιο. Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Πουλάει το κορμί της με σκοπό το κέρδος. Υποβιβάζει το ίδιο του/της το σώμα και το αναπαραγωγικό του/της ένστικτο με σκοπό το κέρδος (εκτός αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι οκ να ανταλλάσονται με οτιδήποτε). Βλάπτει τον αυτοσεβασμό, κομμάτι της αξιοπρέπειας αρα και την αξιοπρέπεια. Πόσο πιο απλό να το κάνω πια. Click για ανάπτυξη... Το εθιξα πριν αυτο αλλα εσυ εισαι αυτος που δεν ακουει για αυτο λες τα ιδια και τα ιδια --> "Δεν ειναι παντα χρηματων , αρκετοι ηθοποιοι εχουν φιλοδοξιες να αδραξουνε την κορυφη του πορνο (πχ τζενα τζειμσον) , ο καθενας για διαφορετικους λογους βρισκεται εκει και εχει διαφορετικους στοχους." Ο αυτοσεβασμος δεν βλαπτεται εφοσον η εκτιμιση που εχει ο ηθοποιος για τον εαυτο του δεν πεφτει διοτι μπορει να του αρεσει , να εχει ως σκοπο αισθητο αποτελεσμα(τεχνη) , μερικοι πορνοσταρ γραφουνε οτι τους εξιψωνει και τους ολοκληρωνει σαν ατομα αυτο που κανουνε.Εγω βλεπω ο αυτοσεβασμος να ανεβαινει οχι να φθινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 01:34 Η Kotatsuneko: #286 30-04-09 01:34 Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά,θα φανώ σπαστική αλλά είστε εντελώς αλλου ντ' αλλού Btw τελείωσα την 1η season του Shakugan no Shana και τολμω να πω ότι ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:13 Ο kotsis1 έγραψε: #287 30-04-09 12:13 Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:39 Ο 01011001 έγραψε: #288 30-04-09 12:39 Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 12:43 Ο papas έγραψε: #289 30-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Χμμμ κοιτα ειπα οτι ειμαι ασχετος οποτε δε ξερω και πολλα.Ε να εχει μεσα κανα θανατο,καμια σφαγη... Click για ανάπτυξη... Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:33 Ο kotsis1 έγραψε: #290 30-04-09 14:33 Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδα 2 επεισοδια death not στο youtube.Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!Ειδικα αυτος ο L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:37 Ο Eruyomo έγραψε: #291 30-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Berserk Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw[/ame] Δείτε τι έχει κάνει ο τυπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:49 Ο michael92: #292 30-04-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Δες για αρχη death note και μετα παμε στα πιο βιαια Click για ανάπτυξη... Όπως το Lucky Star ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 14:53 Ο papas έγραψε: #293 30-04-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Όπως το Lucky Star ε; Click για ανάπτυξη... Ή μετα θα τον παμε σε sailor moon Οταν τελειωσει με το death note,να δει το witch hunter robin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:24 Η xxhitedragonxx: #294 01-05-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Αυτο τον καιρο βλεπω το K-on ενα καινουριο που εχει θεμα κατι κοπελιτσες που μπηκαν στο λυκειο και εφτιαξαν club μουσικης, κοινως μπαντα, και ετοιμαζονται για το φεστιβαλ του σχολειου. Φαση εχει Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι καλό για να περάσεις την ώρα σου. τα comedy, slice of life είναι τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα. ^^ πχ το minami-ke και οι συνέχειες του είναι πολύ ωραίο, εγώ κόλησα πάντως πριν κάποιους μήνες είδα το N.H.K. με το οποίο ξετρελάθηκα. Είδα και τα 26 επεισόδια στη σειρά έτσι. Απλά είναι τέλειο, αξίζει να το δείτε όλοι. Αφορά ανθρώπους με προβλήματα ψυχολογικά, κλεισμένα μέσα στο σπίτι. Βασικά δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, τους αποκαλόμενους hikikomori στην Ιαπωνία. Πάντως ήταν απλά τέλειο όσο για θάνατο, σφαγή... χμμ.. Kurozuka από τα καινούρια; ο_Ο εμένα με άρεσε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:28 Ο beautiful loser: #295 01-05-09 12:28 Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο ητανε αλλα το μανγκα ητανε αρκετα καλυτερο , σοκαριστικός ρεαλισμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:23 Η persi έγραψε: #296 01-05-09 16:23 Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:25 Ο Eruyomo έγραψε: #297 01-05-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Εγώ σήμερα κατέβασα (προσπαθούσα από τη Κυριακή, αλλά κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί να το βάλει) το 4ο FMA της Brotherhood και μόνο που δεν έβαλα τα κλάμματα, ε... δεν είναι να τα βλέπεις αυτά, μεγάλη μελαγχολία... Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η persi έγραψε: #298 01-05-09 16:36 Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Της πρώτης είδα τα δύο πρώτα μόνο... μεθαύριο βγαίνει το 5ο της δεύτερης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:49 Η Angelica έγραψε: #299 01-05-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Και να φανταστείς, είναι λιγότερο σάπια απο την πρώτη σαίζον. Δεν μου πολυαρέσουν τα καινούργια. Τα άλλα τα ένιωθες στο πετσί σου (τα ίδια επισόδεια ακριβώς) Click για ανάπτυξη... Είχα χεστεί απάνω μου !!(μόνο τα δύο πρώτα είχα δει ) .Πόσο μάλλον με το 4ο επισόδιο από τα καινούργια που ήταν πραγματικά θεικό !Αυτός που έφτιαξε το FMA πρέπει να είναι ψυχοπαθής ιδιοφυία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:04 Η persi έγραψε: #300 01-05-09 17:04 Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tα δύο πρώτα της πρώτης δεν με προβλημάτισαν καθόλου... αλλά δάκρυσα για να μην κλείσω το λάπτοπ όταν μπήκαν μέσα και είδαν την Χίμερα που μίλαγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.