persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 12:59 Η persi έγραψε: #181 24-04-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από τη Krou: Click για ανάπτυξη... Σεμνάααα...... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από τον Uncle Ernie: Το κανα άσπρο να μη φαίνεται. Το Kimi Ga Nozomu Eien το χετε δει; Μιας και λέμε για shojo. Και πιο συγκεκριμένα για shojo που προέκυψαν από hentai games. Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΣΥ! ΣΕΜΝΑ ΕΙΠΑΜΕ! ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ;;;;!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από εμένα: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από την Χριστιάννα ^^: Oρίστε: https://www.youtube.com/watch?v=LtI_8bs1fv8 στο εβδομο λεπτό. Γιατί δεν κοιμάμαι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Να το... είδα τα 3 πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν και τη ταινία, Conqueror of Shamballa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η Rania. έγραψε: #182 24-04-09 13:08 Δεν θυμαμαι ποιος ειπε για το kimi, παντως το εχω δει και θα το ξαναεβλεπα ανετα.(επειδη εχω ξεχασει μερικα σημεια.) Ομορφο, το προτεινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 13:57 Ο 01011001 έγραψε: #183 24-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:04 Η vickaki-4: #184 24-04-09 14:04 η σειλορ-μουν μετραει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Rania. έγραψε: #185 24-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε στο anime.gr ενα ειδικο section που εχει για cosplay και πικς των μελων απο τα διαφορα ηβεντς. Μερικα ειναι γουαο.:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 16:11 Ο 01011001 έγραψε: #186 24-04-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τη Krou: Click για ανάπτυξη... Σεμνάααα...... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από τον Uncle Ernie: Το κανα άσπρο να μη φαίνεται. Το Kimi Ga Nozomu Eien το χετε δει; Μιας και λέμε για shojo. Και πιο συγκεκριμένα για shojo που προέκυψαν από hentai games. Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΣΥ! ΣΕΜΝΑ ΕΙΠΑΜΕ! ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ;;;;!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από εμένα: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από την Χριστιάννα ^^: Oρίστε: https://www.youtube.com/watch?v=LtI_8bs1fv8 στο εβδομο λεπτό. Γιατί δεν κοιμάμαι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Να το... είδα τα 3 πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν και τη ταινία, Conqueror of Shamballa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η Rania. έγραψε: #182 24-04-09 13:08 Δεν θυμαμαι ποιος ειπε για το kimi, παντως το εχω δει και θα το ξαναεβλεπα ανετα.(επειδη εχω ξεχασει μερικα σημεια.) Ομορφο, το προτεινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 13:57 Ο 01011001 έγραψε: #183 24-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:04 Η vickaki-4: #184 24-04-09 14:04 η σειλορ-μουν μετραει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Rania. έγραψε: #185 24-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε στο anime.gr ενα ειδικο section που εχει για cosplay και πικς των μελων απο τα διαφορα ηβεντς. Μερικα ειναι γουαο.:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 16:11 Ο 01011001 έγραψε: #186 24-04-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θυμαμαι ποιος ειπε για το kimi, παντως το εχω δει και θα το ξαναεβλεπα ανετα.(επειδη εχω ξεχασει μερικα σημεια.) Ομορφο, το προτεινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 13:57 Ο 01011001 έγραψε: #183 24-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:04 Η vickaki-4: #184 24-04-09 14:04 η σειλορ-μουν μετραει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Rania. έγραψε: #185 24-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε στο anime.gr ενα ειδικο section που εχει για cosplay και πικς των μελων απο τα διαφορα ηβεντς. Μερικα ειναι γουαο.:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 16:11 Ο 01011001 έγραψε: #186 24-04-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:04 Η vickaki-4: #184 24-04-09 14:04 η σειλορ-μουν μετραει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Rania. έγραψε: #185 24-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε στο anime.gr ενα ειδικο section που εχει για cosplay και πικς των μελων απο τα διαφορα ηβεντς. Μερικα ειναι γουαο.:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 16:11 Ο 01011001 έγραψε: #186 24-04-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η σειλορ-μουν μετραει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 14:55 Η Rania. έγραψε: #185 24-04-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε στο anime.gr ενα ειδικο section που εχει για cosplay και πικς των μελων απο τα διαφορα ηβεντς. Μερικα ειναι γουαο.:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 16:11 Ο 01011001 έγραψε: #186 24-04-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Άσχετο αλλα σχετικό. Έχει κάνει κανείς σας ποτέ Cosplay; Γενικά γίνονται events στην Ελλάδα; Νομίζω κάποτε είχα πετύχει ένα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιποτα; Click για ανάπτυξη... Τσεκαρε στο anime.gr ενα ειδικο section που εχει για cosplay και πικς των μελων απο τα διαφορα ηβεντς. Μερικα ειναι γουαο.:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 16:11 Ο 01011001 έγραψε: #186 24-04-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: ρίξε μια ματιά στο animeplanet.gr, είχα πάει μια φορά σε ένα που διοργάνωνε/αν Click για ανάπτυξη... Και μόλις πρόσεξα ότι αύριο(25) έχουν anime cosplay πάρτυ στο dasein Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:20 Η θρυαλλίδα: #187 24-04-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickaki-4: η σειλορ-μουν μετραει; Click για ανάπτυξη... oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:22 Ο Uncle Ernie: #188 24-04-09 19:22 Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, κάτι διοργανώνουν εκεί στο animeplanet. Είμαι και mod εκεί τρομάρα μου αλλά δε πολυκοιτάω τέτοια θέματα γιατί δε με ενδιαφέρουν πολύ. Πάντως είχα δει pics από κάτι παλιότερα cosplay events που χανε κάνει και πλάκα είχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:27 Η vickaki-4: #189 24-04-09 19:27 oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
oh my god!!οχι sailormoon!!χαμος γινεται εκει μεσα... Click για ανάπτυξη... γιατι;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 19:32 Η Angelica έγραψε: #190 24-04-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Κάποιος έγραψε στο "ρώτα τον άλλο" και μου κόλλησε: Fullmetal Alchemist ή FMA... Click για ανάπτυξη... Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:21 Ο 01011001 έγραψε: #191 24-04-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:27 Ο Eruyomo έγραψε: #192 24-04-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: Είχαν πεί ότι θα ακολουθήσει ακριβώς το manga και.. @@. Άσταδιαλα. Click για ανάπτυξη... Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 21:28 Η xxhitedragonxx: #193 24-04-09 21:28 κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατι ασχετο:ποια η διαφορα των OVA ΑΠΟ ΤΑ OAV??? Click για ανάπτυξη... το ίδιο είναι ^^ οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD lol πάντως το cosplay party είναι δυστυχώς στην Αθήνα :/ δεν έχω πάει σε κανένα της θεσσαλονίκης λόγω του ότι όλοι φίλοι μου είχαν κάτι να κάνουν. Βαριόμουν να πάω μόνη xD πάντως υπάρχουν και καλά cos από έλληνες. Κυρίως είναι αυτοί από Αθήνα όσο για το FMA, εγώ δε το συνέχισα ακόμη xD αξίζει η μπα? δηλαδή δεν ακολουθεί καθόλου το manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:16 Η Rania. έγραψε: #194 24-04-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Ω ,ναι !!Απλά θεικό .Και ιδιαίτερα η νέα έκδοση του anime με καλύτερη ποιότητα εικόνας . . .να μην αναφέρω το τραγούδι της καινούργιας έκδοσης που είναι απλά τέλειο .Πάντως αν θες κατέβασέ το -αξίζει :no1: Click για ανάπτυξη... OXE. Ultra gay. Το πρωτο οπενινγκ του αρχικου φμα ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. κιμι νο τενε κιρισαιτε (8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 22:47 Ο Uncle Ernie: #195 24-04-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xxhitedragonxx: οου, κάποιος είπτε ότι είναι Mod στο animeplanet? ποιος από όλους είσαι? xD Click για ανάπτυξη... Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Angelica έγραψε: #196 24-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μα το manga ακολουθούν πλεον. Το manga ακολουθούσε και το πρώτο FMA μέχρι ένα σημείο (και κάτι fillers) Click για ανάπτυξη... ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx Νεοφερμένο μέλος Η Καμία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:34 Η xxhitedragonxx: #197 24-04-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Uncle Ernie: Ο Lost Reflection είμαι. Mod στο section της μουσικής. Γιατί από anime δε ξέρω και πολλά. Όχι ότι από μουσική ξέρω. Αλλά είμαι καλό παιδί και με βάλανε. Click για ανάπτυξη... ωωω σε έχω δει xD ΜΗ μιλάς για fillers !!!Ειλικρινά ,στο Naruto με τα φίλερς τα είχα παίξει !!Ό,τι χαζομάρα μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους ειναι εκεί !! Click για ανάπτυξη... όου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Αυτά δεν είναι fillers... το άλλο flashback στο flashback γιατί το έκανε και αυτό!! Ειλικρινά γιατί τόσα fillers? αφού το manga είναι πολύ μπροστά!!!θα βάλουν που θα βάλουν πόσα επεισόδια για μία μάχη... εγώ πάντως το έχω σταματήσει πια (τo shippuden) μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με αυτό που θα πω, αλλά δεν θα έπρεπε να δω το naruto :/ μπορώ να πω ότι μέχρι ένα σημείο με άρεζε πολύ το παραδέχομαι, μέχρι τα chuunin exams μ'άρεζε. Και κάποια άλλα σημεία ήταν καλά. Και αν ήταν για fillers τουλάχιστον ας βάζανε περισσότερα τα υπόλοιπα τα παιδιά και όχι συνέχεια την ομάδα του Naruto, δε θυμάμαι και το νούμερο. Το manga το έχω σταματήσει επίσης, όχι ότι το διάβαζα από την αρχή αλλά κάποια chapters ήταν ενδιαφέροντα :/ α μπορώ να σχολιάσω κάτι? υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει το naruto και δε βλέπουν τίποτα άλλο, το έχουν τελειώσει πχ πάνε στα shippuden και λένε ότι όλα τα υπόλοιπα anime είναι μάπα. Δε το κάνουν φυσικά όλοι οι naruto φαν, αλλά υπάρχουν άτομα. Μα γιατί το κάνουν αυτό? Αφού δεν έχουν δει κάτι άλλο? Πώς τα κρίνουν... υπάρχουν και άτομα που βαθμολογούν anime που δε τα έχουν δει καν. πχ στο animeplanet στο Kaiji το έχουν βάλει 1 γιατί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι χάλια. Δε σε αρέσει, δε το βλέπεις, δε το βαθμολογείς. Και εμένα με φαινόταν παράξενο το σχέδιο, το είδα όμως και ξετρελάθηκα. Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:42 Ο Eruyomo έγραψε: #198 24-04-09 23:42 Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι τα fillers στο Naruto (και στο Bleach) δεν παλευότανε. Αλλα στο FMA ήταν ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 24 Απριλίου 2009 στις 23:59 Ο beautiful loser: #199 24-04-09 23:59 Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολυ χαζοχαρουμενο το ναρουτο , δεν μ'αρεσει Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheoO Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 00:07 Ο TheoO έγραψε: #200 25-04-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Οταν το μπλιτσ δεν εχει φιλερς ειναι ικανοποιητικο Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.