όπα είδα κάπου sayonara zetsubou sensei! από τα αγαπημένα μου! καλά το τι σπόντες πετάει! και έχει τρελό γέλιο! από τα κορυφαία anime parody. και το zoku ήταν φοβερό και το goku.
ένα το οποίο το συστήνω ανεπιφύλακτα είναι το Gintama!!!!! φοβερό!!! τρελό γέλιο!! και τα σοβαρά τα σημεία είναι φοβερά!!
εμ, το d gray man άρχισε να με αρέσει εξαιτίας του manga. είναι αρκετά ενδιαφέρον.
πρόσφατα άρχισα και το .hack, αρκετά ενδιαφέρον ^^
Τελείωσα και το Minami-ke και το Minami-ke Okawari και τώρα πάω για το Okaeri και τα OVA.
Και ένα το οποίο τα έσπασε!!! Kaiji!! Απλά φοβερό!! Πρωτοτυπία. Αυτός ο άνθρωπος απορώ πώς το σκέφτηκε όλο αυτό. Και μη σνομπάρετε το σχέδιο, γιατί έχω δει βαθμολογίες από Έλληνες σε ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά site σε σχέση με anime, και του βάλανε 1 χωρίς να το έχουν δει καν. Εγώ του έβαλα 9 ^^
Kurozuka, αν και είναι κάπως βαρύ. Αρκετά ενδιαφέρον. Υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους ^^
Yamato Nadeshiko Shichi Henge - βλέποντας το σχέδιο στην αρχή δε με ενθουσίασε, λέω πάρα πολύ shoujο αλλά κάθησα και το είδα. τρελόοοο γέλιο!! η πρωταγωνίστρια είναι απλά θεική ^^
FLCL και Lucky Star - είναι κάποια από τα αγαπημένα μου αν και αυτά είναι κλασσικά γνωστά.
Mouryou No Hako - με την αφορμή της μετάφρασης που κάνει η αδερφή μου άρχισα να το βλέπω και πραγματικά είναι φοβερό. αλλά γιατί 13 επεισόδια?
Axis Power Hetalia ή Hetalia Axis Power - θεικό!!! διάβαζα το web manga και ενθουσιάστηκα με την ιδέα του anime. φοβερό. χώρες από όλο το κόσμο σε χαρακτήρες? απλά φοβερό. Μπορώ να πω ότι η Ελλάδα τα σπάει, αν και περιμένουμε ακόμα την εμφάνιση του στο anime.
μπορούμε να πούμε και για ταινίες έτσι? το Toki wo Kakeru Shoujo ή The girl who leapt through time είναι από τις πιο φοβερές που έχω δει.